Het Beste Lichte Scandinavische Woonkamer Fussböden Die Zu Einer Skandinavischen Einrichtung Passen Tips

In dit bericht vind je 10 fantastische ideeën met betrekking tot wonen en design in scandinavië. Deze ideeën kunnen u bovendien helpen om uw huis op een stilistische manier te verfraaien.

Veel plezier!. Discrete houten armaturen gemaakt van levendig sparrenhout. De scandinavische woonkamer is versierd met een flink aantal flora die een aangename sfeer creëren.

De fotolijsten aan de muur onderstrepen de simplistische sfeer. Ik ben al een tijdje fan van alex op instagram. Haar account @dieartige viert alles wat prachtig is aan moderne duitse interieurschetsen met levendige kleurenpracht.

Haar huis is fris, spannend en tevreden en haar smaakvolle kleurgebruik is juist inspirerend. Als ik in duitsland zou wonen, zou ik alex zonder twijfel vragen om mijn huis opnieuw in te richten, want haar stijl is zeker perfect.

Maar nu, over naar alex! (haar antwoorden zijn zowel in het engels als in het duits). Hallo, ik ben alex. Ik heb mijn persoonlijke kleine diagramstudio waar ik werk aan verschillende creatieve initiatieven, variërend van illustraties tot grafisch en interieurformaat en van tuinontwerp tot contentcreatie.

Ik hou van het veelzijdige karakter van de projecten, omdat het me in staat stelt om mijn creativiteit ten volle te benutten voor het gewin van mijn klanten. Daarbij gun ik mezelf de luxe om precies te doen waar ik van hou en met zo'n passie dat er geen ruimte is voor tijdverdrijf of iets anders.

Mijn familie bestaat uit mijn favoriete man, mijn drie jongens en onze wilde, gemengde hond en natuurlijk ik. Hey, ik ben alex en. Ik werk in mijn kleine planstudio aan heel verschillende projecten op het gebied van lay-out en conceptie.

Van illustraties tot pix en interieurgrafiek tot tuinplan en inhoudsmateriaal advent - ik hou van het scala aan taken waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken voor mijn klanten.

Hiermee geef ik mezelf de luxe om precies datgene te doen wat ik leuk vind en dat met alle passie te doen, zodat er geen huis voor hobby's of iets dergelijks nodig is. Wij zijn: mijn favoriete man, mijn drie jongens en onze wilde frieda (hond van gemengd ras) en ik natuurlijk ;).

We logeren vlakbij de baltische zee in het uiterste noorden van duitsland in een prachtig huisje van bijna honderdzeventig vierkante meter. Het is een duurzaam houten huis en het is bijna zeven en een half jaar geleden gebouwd in een wilde tuin.

Destijds was ik het die elke kostbare centimeter plantte, de tekeningen maakte en projectbeheerde. Ons kleine, moderne ‘strandhuisje’ staat midden in een dorp naast een overwoekerde parochietuin.

Duurzaamheid, hedendaags leven en remedie staan ​​centraal in ons huis en ook in de achtertuin.

6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips

Lichte scandinavische woonkamer fussböden die zu einer skandinavischen einrichtung passen tips

Het Beste Lichte Scandinavische Woonkamer Fussböden Die Zu Einer Skandinavischen Einrichtung Passen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : lamett.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Bank Inspiratie Op Balkon Inrichten Van Een En/Of Vakantiehuis 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5X Meubelen Met Hout Tips 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Kleine Tuin Inrichten Tips 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 4 Woonkamer Schuine Bank Inspiratie 5X Landelijk Interieur Tips 6X Laminaat Leggen Tips Vintage Boucherouite Vloerkleden Pasadena Marokkaans Tapijt, 5 Bank Met Kussens Combinatie Wat Grijze Wall Papers Op De Zwarte 5X Stoel Bij Bank Tips X Moderne Klassieke Woonkamer Tips