Geweldig Liefde Terracotta Potten Potten, Lees Er Alles Over! Huisje Boompje Blogje Tips

We weten allemaal waarom terracotta potten mooi zijn: door die koele patina die ze na een tijdje krijgen, zien je kamerplanten er vintage en stijlvol uit.

Er zijn echter ook enkele realistische voordelen aan het gebruik van terracotta ten opzichte van andere materialen. Blijf studeren om te ontdekken waarom terracotta potten de eersteklas keuze zijn voor je groene vrienden!.

De porositeit van terracotta zorgt ervoor dat de grond kan ademen en dat lucht en water vrij kunnen stromen, waardoor schimmels, wortelrot en verschillende ziektes die optreden als de grond te veel water heeft gekregen, worden voorkomen.

Meestal hebben terracotta potten drainagegaten aan de onderkant en staan ​​ze op een bijpassende schotel - beide dingen helpen drassige grond te voorkomen.

Als je de neiging hebt om te veel water te geven of als je een plant hebt die graag uitdroogt, is terracotta het antwoord. Wij geloven dat leven met planten het leven op topniveau verbetert.

Potten en planten zijn een moeiteloze en elegante manier om het uiterlijk en gevoel van je huis radicaal te veranderen, maar om de planten te laten bloeien, moeten ze ook gedijen.

Een goede drainage biedt hun wortels ruimte om te ademen, en superieure klei houdt het vocht vast dat ze nodig hebben. Bij bergs potter maken we duurzame potten die zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten.

Als je er goed voor zorgt, kunnen ze van technologie op generatie worden overtroffen. Een van mijn favoriete zaken is dat terracotta potten na een tijdje een fantastisch koele patina lijken te krijgen.

Wie houdt er niet van een echte vintage look? maar er zijn echt enkele echte voordelen aan het gebruik van terracotta potten ten opzichte van andere materialen.

Vandaag deel ik mijn lijst met voor- en nadelen voor het gebruik van terracotta potten. Ze zijn in zekere zin mijn favoriet! dus laten we praten!.

Terracotta potten zijn overal in huis te vinden. Ik hou van de kruidenachtige uitstraling van rode klei en de patina die ze creëren. De patina zijn eigenlijk minerale afzettingen die door de wanden van de potten worden getrokken.

Het is nu niet schadelijk en kan worden achtergelaten of afgewassen met schoonmaakmiddel en water. Hoewel ik dol ben op de kleur en het organische karakter van terracotta potten, zouden veel mensen met een extra actuele stijl er anders over beslissen.

Terracotta past niet meer in alle indelingsstijlen. Terracotta is niet het enige soort pot dat ik gebruik, maar het is eigenlijk mijn favoriet! omdat ik in de pnw verblijf, helpt terracotta me om de lange duur van het vocht in de pot te manipuleren, wat helpt om schimmel in de grond en de daarmee gepaard gaande insecten te voorkomen.

Als je vragen hebt over terracotta, laat dan een opmerking achter of bekijk deze blogpost. Bedankt dat je hier bent vandaag!.

6X Liefde Terracotta Potten Tips

Liefde terracotta potten potten, lees er alles over! - huisje boompje blogje tips

Geweldig Liefde Terracotta Potten Potten, Lees Er Alles Over! Huisje Boompje Blogje Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : huisjeboompjeblogje.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Start Verbouwing Begin Tips 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 6X Ladder De Badkamer Ideeën 4X Le Sac En Papier Kopen Wie Zucken Die Fasanen Letra Ideeën Zelf Eettafel Maken Diy Een Industriële Houten 5X Rotan In De Tuin Kussens Zijn Gemaakt Van Natuurlijk Ideeën 4X Stoel Stylen 6X Anders Toepassingen Van Concrete Floor Ideeën 4 Inbouwspots Als Algemene Verlichting In De Keuken Dimbaar Of Niet? 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën 5X Roomdivider Meerdere Functies Tips 4 Grote Plant In Huis Groene Achtergrond Met Kamerplanten 5X Perfecte Speelkamer Op Zolder Haven Voor De Kinderen; Kinderkamer Is Het Paradijs Van Elk Kindtitle Ideeën 6X Moderne Klassieke Woonkamer Tips 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën