Verzameling Luxe Interieur Woonkamer Living Room Design Tips

Hoe ruim is ruim genoeg? nou, het hangt af van wie je het vraagt. Voor lebron james, een ruime capaciteit van ongeveer 23. 000 vierkante voet. En zijn enorme woonkamer neemt een enorm deel van die leefruimte in beslag.

Stijlvol en modern, met zwart en wit meubilair, de enorme woonkamer breidt zich uit naar de patio buiten, met een marmeren vloer die contrasteert met het onervaren gras in de buurt. Deze gerenoveerde woning van de toscaanse villa ellen degeneres is een synoniem voor ontzag.

Van de puurste soort. De beroemde presentator en komiek van de tv-talkshow staat ook bekend om haar passie voor het kopen en renoveren van huizen en we moeten toegeven dat ze buitengewoon werk heeft verricht met de woonkamer van die mooie toscaanse villa van haar.

De verouderde balken aan het plafond zijn in perfecte harmonie met de stenen muur met open haard en de dure vloeren. Bovendien contrasteren de door haar geselecteerde meubels perfect met de ontspanning van het ontwerp van de woonkamer.

Deze woonkamer in galerijstijl, met witte bogen die naar de ruime en gezellige woonkamer leiden, brengt een beetje gotische kerkgrootsheid voor de verlichting van de bank en de uitnodigende open haard.

De prachtige donkere houten vloer en de hoge plafonds met de rustieke kroonluchter geven de plek een zalige aantrekkingskracht. Deze ongelooflijke kamer was vroeger eigendom van britney spears.

Het nieuwe huis van jennifer aniston in californië heeft een woonkamer om jaloers op te zijn. Het spreekt van charme en elegantie, stelt 20e-eeuwse klassiekers voor, een op maat gemaakte bar gemaakt van walnoot, brons en mica, een poolbank van jean royère, een met leer beklede fauteuil van jacques adnet, een cocktailbureau van arturo pani en vele andere uitstekende details.

Klassiek, charmant en warm. Lijkt ons het beste. Waarom één epische woonruimte hebben als je er twee kunt betalen, toch? nou, we waren het er niet meer mee eens. En we veronderstellen dat je hetzelfde zou kiezen als je in zijn schoenen had gestaan.

Of bokshandschoenen. Donkere ingebouwde kasten en meubels? rekening. Minimalistische briljante salontafel? rekening. Donkere houten vloer? rekening. En dan het witte plafond en dat zachtgekleurde tapijt in het midden van dit alles, dat de donkere kleuren van de woonkamer in evenwicht bracht, had niet passender kunnen zijn.

De volgende woonkamer ziet eruit als iets uit een sprookje met kastelen, koningen en prinsessen. En je zou niet ver van de waarheid zitten om dat te zeggen, want het behoort tot de topklasse beroemde miley cyrus.

De woonkamer heeft een hoog plafond met rustiek ogende houten balken, een uitstekende kasteelachtige kroonluchter, stenen open haard, rustieke armaturen en houten vloer. Wat wil je misschien nog meer wensen? een prinses of een prins zeker.

Als ruimte is wat je nodig hebt, dan zou deze enorme woonkamer je verlangens moeten bevredigen. Of in ieder geval als inspiratie dienen. Deze enorme kamer beschikt over twee aparte zithoeken, elk met een persoonlijke open haard.

Er zijn ook twee balkons boven en grote ramen aan één kant. Deze enorme geweldige woonkamer is eigendom van niemand minder dan jay-z en beyonce.

6X Luxe Interieur Woonkamer Tips

Luxe interieur woonkamer living room design – ksa-g.com tips

Verzameling Luxe Interieur Woonkamer Living Room Design Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : ksa-g.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 6X Landelijke Badkamer Modern Industrieel Tintje Ideeën 5X Afbeeldingen Interieurhotspots In Middelburg Ideeën 5X Last Minute Kerst Tips 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt 5X Kinderkamer Warme Tinten Tips 5X Ikea Ivar Hacks Tips 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 1 Binnenkijker Coldplays Jonny Buckland Reality Of Music How Coldplay Earns $90 Million A Year 1X Studio Snowpuppe Lamp Tips 5 Bijzondere Scandinavische Slaapkamer Uit Goteborg Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën