Elegant Luxe Interieur Woonkamer Karwei Zo Creëer Je Een Gevoel In Tips

Het is tijd om beroemdheden door te geven aan een paar mooie woonkamerontwerpen van architectuurstudio's. De eerste is dit verbluffende voorbeeld van binnen-buitenleven, ontworpen door ezequiel farca + cristina grappin.

Met verborgen deuren, wanden van frameloos glas en beweegbare schermen, heeft deze woonkamer zowel een binnen- als een buitenruimte die zeker fascinerend is en een naadloze relatie tussen de woonomgeving en de tuin tot stand brengt.

Deze moderne woonkamer maakt deel uit van een penthouse in new york van violist joshua bell en is ontworpen door architect charles rose. Het ziet er echt elegant uit. De moderne minimalistische sporen van de banken en het mooie contrast tussen de houten vloer en donkere meubels, met de witte muur en vod in het midden zorgen voor een rustgevende en warme sfeer.

Als antagonist van de andere grotere extravagante woonkamers op deze lijst, lijkt deze eenvoudig en mooi. Je kunt er zeker van zijn dat het comfortabel aanvoelt met die eigentijdse christophe delcourt-banken.

Een wandtapijt van de vlaams-amerikaanse kunstenaar jan yoors en een reeks houtskooltekeningen van de kunstenaar geven de witte muren een krachtige uitstraling, terwijl dat ligbed er gewoonweg perfect uitziet.

Zeer modern, etherisch en licht, deze woonkamer behoort tot een herenhuis aan het strand, ontworpen door hughes umbanhowar architects. Het minimalistische huis heeft kamerhoge ramen die een prachtig uitzicht op de oceaan bieden.

De woonkamer, samen met de keuken en de eetplaats zijn absoluut een open ruimte, waardoor het effect van grootsheid overblijft. Deze glamoureuze woonkamer maakt deel uit van een adembenemend penthouse ontworpen door britto charette voor de ritz-carlton residences in sunny isles beach en creëert een warme sfeer door de kroonluchterlampen en de gezelligheid van de twee gebogen banken.

Het donkerbruine meubilair en het centrale tapijt onderscheiden de witte muren, vloer, plafond en banken perfect. Wanneer een traditionele woonkamer nu niet genoeg is, zal een woonkamer met open vloer vrijwel iedereen galvaniseren.

Groot en ruim, gezellig en luxueus, deze woning pronkt met zowel pracht als functionaliteit. De hoge plafonds, veel ramen in de woning en een verrassende inrichting zorgen voor een zeer levendige ruimte.

De zithoek ziet er zeer comfortabel uit en het open vloerschema verbindt de woonkamer met de kunstnijverheidslocatie en de keuken, waardoor de indruk van grootsheid ontstaat. Intrigerend en modern tegelijk, deze luxueuze woonkamer springt in het oog met veel interessante, unieke details.

De marmeren vloer werpt een licht op de gehele ruimte en het op maat gemaakte meubilair geeft de ruimte een zeer hedendaags aspect. Met een futuristisch contact maar toch weelderig op maat gemaakt ontwerp, dit is een woonkamer om jaloers op te zijn.

De gedachte aan een luxe woonkamer is voor velen buitengewoon aantrekkelijk, maar de indeling verschilt van karakter tot persoon, omdat het sterk afhangt van het doel van de kamer en de gewoonten van het huishouden dat er gebruik van maakt.

Voor sommigen kan het ook bestaan ​​uit grootse weelde met maximalistische meubels (verguld en al); en voor anderen kan het ook de meest comfortabele omgeving omvatten met de nieuwste technologie en gadgets om het hele gezin samen te brengen.

6X Luxe Interieur Woonkamer Tips

Luxe interieur woonkamer karwei zo creëer je een gevoel in tips

Elegant Luxe Interieur Woonkamer Karwei Zo Creëer Je Een Gevoel In Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.karwei.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zelf Ledikant Maken Eigen Houten 5X Tafelkleden Op Maat Tips 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën Een Marmeren Vloer Polijsten Reinigen En Enschede Verven Uitbesteden? 5X Pvc Vloeren Nadelen Tips 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën X Muur Van Kurk Tips 5 Slaapkamertrends Lente 2020 Ideeën 5 Zithoek In Tuin Tuinset Zijaanzicht Tuin? Hou Je Oren Open 6X Interieur Winkel Amsterdam Tips 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5X Opbergmanden In Huis Tips 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën