Mooi Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Riad Orange Marrakech Boek Nu Pakket Bij Dades Tips

We houden van de intimiteit van een marokkaans theekransje. Deze marokkaanse dolce far niente-viering is een serieus element in marokko en wat het huishouden en vrienden met elkaar verbindt, waardoor ze kunnen relaxen, bijpraten en contact maken.

Het is meer dan een feest, het is een ceremonie die intimiteit aanmoedigt door een ontspannen decor, hete muntthee en veel gebak. Het decor geeft de voorkeur aan extravagante dikke en zachte wollen tapijten en een gezellige en extra geaarde zit - het gebruik van lage espressotafels en poefs.

Maar een marokkaans feest zou niet compleet zijn naast de theeceremonie. De ceremonie bestaat uit het gieten van de marokkaanse snoepthee uit met de hand gegraveerde zilveren theepotten en in glazen vol verse muntblaadjes.

Rozenblaadjes, verbena en kaneel kunnen aan de drank worden toegevoegd vanwege hun stemmingsverbeterende eigenschappen en hun rijke en complexe smaken. Terwijl de discussies gaande zijn en de warmte van thee mensen spraakzamer maakt, gaat de gastheer door met het serveren van gebak en het bijvullen van de lege kopjes van de gasten.

Een onmiddellijke manier om authenticiteit te creëren in uw marokkaans geïnspireerde woonkamer is om kelim tapijten en kussens toe te voegen. De wol- en platbindingmethode betekent dat dit textiel stevig genoeg is voor hoge bezoekers, zowel binnen als buiten.

Ze zouden de beste toevoeging zijn voor een serre. Als je betrokken bent om extra te ontdekken waar we het over hebben, bekijk dan de lijst die we vandaag voor je hebben. We laten je 15 uitstekende marokkaanse woonkamerontwerpen zien die je op adem zullen komen.

En als u denkt dat wit er te grimmig uitziet, kunt u het schaduwaspect versterken met een vleugje marokko of mexico. Natuurlijke houttinten in combinatie met de rode, roestige en gouden patronen op de kussens en het tapijt vormen een folie voor de lichte muren.

Net als de snapshots die we hieronder hebben, laten we van tevoren gaan en ze bekijken, zodat je extra op de hoogte bent van waar we het over hebben. De kleuropties voor deze kamer zijn erg briljant - iets dat een vrolijk persoon graag voor zijn huis zou gebruiken.

Houten plafond, open naar buiten, het meubilair, warmte en hadden we al gezegd dat de lampencollectie er gewoon goed uitziet?. Deze kussens zijn op maat gemaakt met behulp van gil walsh interiors; dus als je van ze houdt, kun je meestal een kijkje nemen bij de ontwerpers om prachtige kussens zoals deze te krijgen.

De kussens zijn misschien wel het meest interessante onderdeel van een door marokko ontworpen ruimte. Eén blik en we kunnen op chinees rekenen vanwege de rode tinten, maar met de lampen en het tapijt kunnen we anders informeren.

We houden van de kleuren van de muren. Het is eenvoudig, het is neutraal en het vult de blauwe en groene tinten precies goed aan.

6X Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Tips

Marokkaanse woonkamer theeceremonie riad orange marrakech boek nu pakket bij dades tips

Mooi Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Riad Orange Marrakech Boek Nu Pakket Bij Dades Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : dades-reizen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Licht En Kleurrijk Interieur Een Interieur, Overzicht Van Diverse Woon Ideeën X Multiplex Het Interieur Tips 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën 5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Tips 4 Voorbeelden Inrichting Woonkamer Inrichten Binnen En Buiten 4X Het Afgesloten Balkon Van Paula Een Vrolijke Mix Motieven Ideeën 4X Dip Dye Ombre Trends Interieur Top 10 Beste Met Effect Ideeën 6X Tuin Dakterras Combinatie Tips 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 4X Zelf Een Tafel Maken Eettafel Ideeën 4 Vintage Spiegels Voorbeelden Tips Voor Ronde 5X Landelijke Kleuren Verf Tips