Afbeeldingen Meiden Tiener Kamer Tienerkamer Inrichten Tips En Inspiratie Voor Een Stoere

Als u op zoek bent naar een aantal serieus stijlvolle slaapkamerideeën voor tienermeisjes, dan hebben wij u gedekt. Het creëren van een stijlvolle, creatieve en opwindende ruimte voor uw tiener om zich in te grijpen, in te werken en te ontsnappen, is nu niet de gemakkelijkste taak - deze kamers moeten hard werken en veel gezichten hebben.

Maar we hebben gedacht aan de huizen van de coolste ontwerpers en hun tieners, aan het wilde interieur van modekledingmaker matthew williamson en de coole u van alice temperley.

S. A. De thuisbasis van rock chicks daisy lowe en pearl lowe's slaapkamers, dus er is hier een massa om jou en je dochter op weg te helpen met het ontwerpen van haar droomslaapkamer.

Als het gaat om het versieren van de slaapkamer van je tiener, vraag jezelf dan af wat ze in werkelijkheid willen. Of beter nog, betrek haar bij het proces, laat haar samen met jou door galerijen kijken, maak pinterest-borden en verlanglijstjes, misschien kan het zelfs.

Leuk zijn?. De meeste tieners willen gewoon volwassen worden, ze hunkeren naar hun onafhankelijkheid en ze ervaren niet meer als tieners. Ze hebben waarschijnlijk een slechte gezondheid van hun eenpersoonsbed en grillige muurstickers.

En ze zullen naar alle waarschijnlijkheid dromen van een slaapkamer die meer op een grijpslaapkamer lijkt. Daarom moet de inspiratie voor een tienerkamer meer uit een hoofdslaapkamer komen dan uit een kinderkamer.

Donkere vloeren, een kamerbrede galerijwand en een gebloemde matras voegen allemaal een vleugje drama toe aan de slaapkamer van dit tienermeisje. De kleuren voelen meisjesachtig aan, maar ze zijn ook volwassen met een klein randje, zodat de steeds veranderende smaak van de bewoner met een beetje geluk er misschien niet te snel uitgroeit.

Een oversized gestoffeerd hoofdeinde zorgt voor een gevoel van genezing in deze tienermeisjeskamer. Het hoofdeinde is zo groot dat het zelfs kan dienen als een prikbord voor foto's naarmate de dame in haar tienerjaren groeit.

Niet alle muurstickers zijn kinderachtig. De slaapkamer van deze tienermeisje facetten een grote 'love' muursticker, voor een heel gaaf effect. Bovendien kun je niet fout gaan met een paar donzige kussens - nog een tip om uit deze ruimte te halen.

Gooi ze op een bed, bank of stoel voor een zacht maar modieus gevoel. Een chill-out regio staat centraal, dus wat dacht je van een coole, retro hangstoel om de uurtjes in door te brengen? of voeg een ligbed toe - ze verdubbelen ook als die allerbelangrijkste chill-outplek voor als vrienden langskomen.

5X Meiden Tiener Kamer Tips

Meiden tiener kamer tienerkamer inrichten: tips en inspiratie voor een stoere

Afbeeldingen Meiden Tiener Kamer Tienerkamer Inrichten Tips En Inspiratie Voor Een Stoere

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 4 Schommel In De Kinderkamer Schommels Kopen? Ze Zijn Universeel 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 6X Ketting Houder Maken Tips 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 5 Douche Met Glazen Wand Online Gratis Offerte Opvragen 5X Ikea Besta Kast Tips 6X Laatste Jaar Zelfbouw Rotterdam Ideeën 5X Tips Mooie Schutting 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 6X Strakke Inrichting Woonkamer Tips 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5X Paarse Accessoires Woonkamer Tips 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën