Afbeeldingen Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Nieuwbouw Appartement Te Koop Ettingen Merelbeke, Ref. 1943976 Tips

In de afgelopen dagen zijn we erin geslaagd om u enkele van de meest actuele ontwerpen van verschillende beroemde stijlen in collecties te laten zien, zoals 15 snug rustic home exterior designs for the cold winter days, 15 superb coastal home exterior designs for the beach lovers, 15 nette, eigentijdse exterieurontwerpen om uzelf te inspireren en 15 verre moderne exterieurontwerpen die u jaloers zullen maken op hun eigenaren.

In die collecties hebben we je huizen laten zien die bedoeld waren als woongebouwen vanaf het eerste moment dat ze werden gepland. Vandaag gaan we je laten zien dat zelfs een gebouw dat vroeger om andere redenen werd gebouwd, in dit geval - industrieel gebouw, kan worden getransformeerd tot een volledig functionele moderne industriële woning die aan geen enkel aspect ontbreekt een alledaags huis heeft.

In deze serie van 15 spectaculaire moderne industriële huisontwerpen die zich onderscheiden van de traditionele, laten we u gebouwen zien die zijn veranderd van industriële gebouwen in moderne industriële huizen die verschillen van de gebruikelijke industriële huishoudelijke grafiek die over het algemeen het gebruik van bakstenen als de oudere industriële constructies waren in grote lijnen opgetrokken uit bakstenen.

Genieten van!. Alle appartementen zijn op industriële wijze gedecoreerd met geweldige bakstenen muren, die de omgeving speciaal en aangenamer maken. Voor vandaag verwerven we top 10 charmante appartementen ingericht in industriële stijl.

De complete concepten zijn goed uitgerust om uw dagelijkse taken eenvoudiger en gemakkelijker te maken. Vergeet niet dat u door op de links te klikken grotere foto's en details over elk project kunt zien!.

Zoku amsterdam is een nieuw type hotel dat het concept van een ruim micro-appartement voor internationale nomaden promoot. Ontworpen door concrete architectural associates, geeft the zoku loft een ruime reis in een kamer van minimaal 25 vierkante meter.

Concrete heeft zoku ontworpen, een nieuw merk in de motelindustrie dat het leven en werken in de wereld voor de reizende professional faciliteert. Dit micro-appartement zal een tevreden plek zijn om te wonen, werken en socializen met gelijkgestemde mensen terwijl je verbonden bent met de stad.

De eerste zoku wordt naar verwachting in het najaar van 2015 geopend in amsterdam. Ontworpen in een oude productie-eenheid in moskou, heeft deze loft met twee niveaus alles wat ze een vrijgezel zouden kunnen bevoordelen: bakstenen muren, meubels, een onconventioneel hedendaags mediacentrum en industriële accenten.

De ruimte is als volgt ingedeeld: openbare en niet-openbare ruimten worden alleen visueel gescheiden. De kamer is ingericht in loftstijl met een vintage roze baksteen, massieve ramen, boogbruggen, open communicatie en plantontwerpen.

Industriële esthetiek benadrukt de ruwe textuur van materialen, humeurige tinten en opzettelijke nalatigheid van afwerking. Minim lay-outmode wordt bepaald door hun liefde voor het redden van objecten die de meeste mensen zouden weggooien en het gebruik ervan op nieuwe en verbluffende manieren.

Deze filosofie bracht hen ertoe een rommelige en vervallen drukpers uit barcelona te reviseren, waardoor het historische gebouw er zeer stijlvol uitzag. "tijdloos modern" design omvat massa's aardetinten, versleten leer, laboratoriumglas, wetenschappelijke memorabilia, oude industriële stukken en kruidentexturen.

5X Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Tips

Modern industrieel nieuwbouwappartement nieuwbouw appartement te koop ettingen merelbeke, ref. 1943976 tips

Afbeeldingen Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Nieuwbouw Appartement Te Koop Ettingen Merelbeke, Ref. 1943976 Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.immoproxio.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Tuin Inspiratie Met Terras En 5X Prachtig Halloween Versiering Maken Ideeën 5X Meubels Voor Op De Camping 'Meubels Recreatie Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 2X Hoekje Voor Koffie En Thee De Meest Gestelde Vragen Over Levering Van Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Duurzaam Wonen Drie Maanden Verduurzaming Van De Woning 5X Welk Soort Spouwmuurisolatie Kies Wat Is De Beste Spouwmuurisolatie? Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 6X Modern Interieur Kleuren Tips 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën Bloemenprintje In De Woonkamer Upcycling Is Hot, Zowel Keuken Als Badkamer 5X Klein Balkon Inspiratie Tips 5X Lockers In Je Woonkamer Een Locker Om Letterlijk Alles Op Te Bergen Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën