Laatste Moodboard Thee Tijd Franse Vakken, Docenten Én…. Presenteren In Het Frans Tips

Hallo, pracht! ik heb geprobeerd dit soort berichten te plaatsen waar ik kan praten over elk klein onderdeel dat mijn interesse wekt.

Ik vind het leuk om met jullie te delen hoe mijn dag of week ervoor staat. Dit is nu niet iets van maand tot maand. Wanneer ik zin heb om te kletsen, zal ik eraan deelnemen.

Om eerlijk te zijn, ik heb in de vorige een paar posts zoals deze gedaan en het ging goed totdat ik dacht dat ik er slecht in was om het vol te houden.

Dus hier probeer ik een aantal andere chit-chat-berichten te plaatsen. Laten we hopen dat ik het vol kan houden. Hier gaat niets.

Ik deed de was, maakte mijn verwaandheid en al mijn make-up-organizers schoon. Oh, de make-up organisatoren, ze verzamelen bagage van stof!.

Ik heb al mijn werkschoenen gewassen. Ik doe sportschoenen aan naar mijn werk omdat ik op een dag veel van het ene naar het andere gebied moet, dus sportschoenen zijn het.

Omdat het het natte seizoen is, moet ik ze nu bijna elke week gladstrijken. #niet aan het klagen. Ik ging met mijn moeder naar mr.

D. I. Y en kreeg een heleboel componenten voor mijn moodboard (van een soort)! ik was al zo lang van plan om er een te doen en ik heb hem nu! ik kijk er zo naar uit om meer dingen op te nemen en hier en daar wat veranderingen aan te brengen.

Het is vrij eenvoudig, maar dit is precies hoe ik het graag heb. Ik heb mijn spaargeld en mijn workout-folder daar aan vastgemaakt, zodat ik het gemakkelijk kan afvinken, naast het gedoe om de pagina's van mijn dagboek of zoiets open te klappen.

Ik kocht een boba-thee van gen. Z (een gloednieuwe boba-regio in mijn stad) en het smaakte net als elke andere boba-thee die ik eerder heb geprobeerd.

Maar ik moet zeggen dat ik van de robijnparel hield! het is niet langer zoals je traditionele zwarte parel en ik had het gewoon. Het personeel was ook eerlijk gezegd geweldig en gastvrij.

Ik hou van de sfeer, ik zou daar uren kunnen zitten. Ik ga de volgende keer absoluut de verschillende drankjes bekijken, ze hebben als een gazillion soort drankjes!.

Momenteel bezig met het type "wat zit er in mijn make-uporganizers". Ik ben er nog niet achter wat de echte titel is. Ik hoop dat het uitstekend wordt en het is iets dat veel mensen duidelijk hebben gevraagd om te zien en ik weet niet eens waarom.

Ik wed dat het spannend is om een ​​kijkje te nemen in de make-uporganizers van verschillende mensen? hoe dan ook, dit is wat ik altijd, altijd elk weekend vooruit lijk te zijn - om te schrijven.

Waarom? het web kan soms een donkere omgeving zijn. Ik ben gewoon blij dat ik mijn eigen blije gebied heb (dat is mijn blog) om mezelf uit te drukken en aan mijn intellectuele welzijn te werken.

5X Moodboard Thee Tijd Tips

Moodboard thee tijd franse vakken, docenten én…. presenteren in het frans tips

Laatste Moodboard Thee Tijd Franse Vakken, Docenten Én…. Presenteren In Het Frans Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : irisinparijs.wordpress.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Wonen In Een Studio Met 23 Studenten En 1 Wc Kamer Delen Ideeën 4 Zwart Wit Inrichting Zwartwit Of Allover We Helpen Je Kiezen 6X Liefde Terracotta Potten Tips 4X Tipi In De Kinderkamer Hoe Een Te Richten Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 6X Kussentjes Op Bed Tips 5X Moodboard White As Snow Beautiful Grey Palette Mood Board Ideeën 5X Tv Ophangen Zonder Zichtbare Kabels Naar Een Kabelvrij Huis 8 Tips Voor Het Wegwerken Van K Ideeën 4 Zelf Poort Maken Wij Maakten Deze Mooie Van Houten Plank 5X Zolder Is Droom Kinderkamer Geworden Inrichting Zolderkamer Blijft Een Uitdaging Ideeën 4 Klein Huisje In Texas Luchtvaart De Verenigde Staten 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 5X Studio Hear Tips Een Sfeervolle Tuin Creeren Tips Voor Buitenruimte