Inspirerend Moodboard Wit Groen Kerst #1 Zwart, En Natuurlijk Tips

Openbaarmaking: dit bericht kan gelieerde links bevatten, waarvoor ik bovendien een vergoeding kan vragen als u besluit een aankoop te doen via een van mijn links, zonder enige prijs voor u.

Hallo vrienden! deze inzending is een bijzonder grote voor mij: de inspiratie en alle ideeën voor de make-over van het hoofdtoilet! in een vorige post heb ik een spontaan humeurbord vermeld dat ik dit jaar in chicago heb gemaakt voor dezelfde kamer, maar ik besloot om lager terug te gaan en een formeel humeurbord te bedenken nu ik enkele van de belangrijkste beslissingen heb genomen gemaakt.

De grootste elementen van dit hedendaagse bath moodboard kenmerken zich door veel wit, een scheutje onervaren (gezien mijn voorliefde voor wit/grijs/zwart/blauw is dit voor mij een beetje een vertrekpunt!), en chromen armaturen.

Kortom, de belangrijkste drijfveer voor mij was om de ruimte gemakkelijk en helder te maken. Het is de enige rustruimte in het hele huis die echt een raam heeft, en ik wilde dat dat licht zo veel mogelijk door de kamer zou kaatsen.

De kamer heeft een zeer kleine voetafdruk, waar ik niet van hou, maar ik wil zeker geen vierkante meters stelen uit de hoofdkast aan de linkerkant (het is beperkt op de verschillende drie muren via de buitenkant, opslagdak en de bezoekersslaapkamer).

Dus, werkend met dezelfde eenvoudige lay-out, is het doel om simpelweg een zo schoon, glad mogelijk uiterlijk te krijgen. Toen ik voor het eerst het huis betrok, had de kamer vergeling, volksbehang uit de jaren 80, vuile linoleumvloeren, stompe eiken kasten en beige douchetegels - heel veel slecht.

Ik heb wat tijdelijke verbeteringen aangebracht door middel van het schilderen van de kasten en de vloer, maar niet lang daarna verwijderde ik de ijdelheid, het behang, het toilet en de vloer.

En het bleef een paar jaar zo, terwijl ik veel van de ontspanning van het huis kocht. Ik ben eerder ingegaan op waarom het zo lang duurde om deze kamer weer af te maken, maar de gemakkelijkste verduidelijking is door het gewoon mijn "pech grijpbad" te noemen.

En het heeft zijn naam echt waargemaakt ! ik heb warmwaterkranen spontaan losgemaakt en de kamer onder water laten lopen, insecten gelokaliseerd die de muur met letterlijke stront vulden, een vreselijke tegelinstallatie gehad die een aantal keren gerepareerd wilde worden.

En ik ben nog niet eens bijna klaar. Ik heb overwogen om tegen een ander sanitair probleem aan te lopen, maar daar kom ik op in in een unieke inzending (zucht).

Laten we ons concentreren op de goede dingen, zullen we?. Gezien het feit dat ik heel veel van neutrale kleuren houd (behalve af en toe een schok van blauw zoals mijn eetkamer), was dit vroeger het meest verbluffende probleem voor mij, maar ik kon deze afdruk de laatste tijd niet uit mijn hoofd krijgen.

Ik heb het (of soortgelijke) patronen in de buurt gezien en ik veronderstel dat dit een beetje trendy is, maar ik ben absoluut dol op de gedachte om een ​​foto met groene bladafdruk als deze toe te voegen als een doe-het-zelf douchegordijn en het te gebruiken als de grootste statementmaker in de kamer.

​ het feit dat het materiaal een buitenstof is, zorgt ook voor een uitzonderlijke duurzaamheid!​.

6X Moodboard Wit Groen Tips

Moodboard wit groen kerst #1: zwart, en natuurlijk tips

Inspirerend Moodboard Wit Groen Kerst #1 Zwart, En Natuurlijk Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : vanhetkastjenaardemuur.blogspot.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Zelf Een Kalender Maken Maken, Waarom Niet ? Ideeën 4 Kinderkamer Ideeen Op Instagram Binnenkijken In De Babykamer Van Alia 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 4X Meubels Van Pallets Maken Of Mdf Bestellen? Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5X Retrofit Led Lampen Tips 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 6X Make Up Tafels Tips 5X Zondaggevoel Slow Coffee Bed Project Ontwerpstudio Ik Ontwerp Ontwerpt Ideeën 5X Servies Aan De Muur Ik Hou Van Deze Witte Deuren Ideeën 4 Accessoires Voor De Woonkamer Woonaccessoires En Decoratie Bestel Je Online 4X Ladder Als Accessoires Gebruiken Hoe Kies Je Voor Een Veilige Knikarm Ideeën 4X Vloer In De Hal Zo Kies Je Perfecte Jouw Halauthor Vlaam Ideeën 4X Make Up Tafel Voorbeelden Inspiratie Liefde Voor De Kaptafel Ideeën