Elegant Nieuwe Collectie Ohmyhome Oh My Home Tuinlamp Zonnefakkel Tips

We spraken met rhonda wong, ceo en mede-oprichter van ohmyhome, het meest vertrouwde vastgoedantwoord van singapore en dit is wat ze erover zei. Rhonda wong: we doen het heel goed.

Ik vloog elke week naar zowel kl als manilla, en terwijl ik voorbij ga aan mijn maleisische en filippijnse teams, grijp ik de kans om te erkennen dat ik de tijd in singapore heb om bij mijn familie te zijn.

We hebben het geluk dat onze familie in singapore, maleisië, australië en hong kong gedurende deze periode allemaal gezond en wel is geweest, wat ons helpt om beter bij elkaar weg te zijn.

Rhonda wong: mijn zus, race, en ik hebben de commerciële onderneming voor het eerst opgericht in 2015 en hebben ohmyhome officieel gelanceerd in 2016.

Sinds de lancering hebben we meer dan 7. 000 huizen verhandeld en in totaal meer dan 8. 000 aanbiedingen gedaan in singapore, maleisië en de filippijnen, die een gecombineerde prijs van meer dan us $ 1,6 miljard vertegenwoordigt.

We zijn begonnen met ohmyhome om de manier van verkopen, kopen, verhuren van uw woning te vereenvoudigen, zodat absoluut iedereen deze procedure zelf volledig gratis kan manipuleren.

Als ze wilden dat een agent zou helpen, zijn de vaste vergoedingen van ohmyhome extra beheersbaar, beginnend bij $ 2. 888. Vandaag de dag zijn we het snelst verkopende team in het land en verkopen we tegen 100% op doel of hogere prijzen.

We hebben een geweldig team van ongelooflijk ervaren super agents, met 5-sterrenscores op facebook van onze klanten, wat opnieuw bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Rhonda wong: wat ons oprecht onderscheidt van de ontspanning, is dat we de huidige technologie hebben om buitengewoon efficiënt te zijn. We verkopen snel, verkopen hoog en promoten stressvrij bij ohmyhome.

Met onze enorme database van kopers, toegewijde groep in klantenservice, marketing en technologie, en een onbeperkte prijsklasse voor advertenties om het transactieproces te versnellen, is het gebruikelijk dat onze snelste deals worden gesloten bij de eerste bezichtiging.

Het platform vereenvoudigt het hele proces en zorgt voor een probleemloze winkel- en promotie-ervaring. We nemen een verkoper door de hele procedure door zijn huis te koop te matchen met de meest uiteenlopende kopers, gevolgd door het gebruik van naadloze overdrachts-, hypotheek- en renovatieaanbiedingen voor hun volgende huis.

Dit is iets dat geen enkel ander echt vastgoedplatform of zakelijke onderneming kan doen. Bovendien is ons team van super agents zeer professioneel, technisch ondersteund en kostenvriendelijk, en het belangrijkste is dat ze allemaal in-house worden ingehuurd, wat betekent dat ze werknemers zijn van ohmyhome en geen freelance agenten zoals het geval is bij verschillende agentschappen.

Een andere belangrijke unieke verkoopfactor van ohmyhome is onze hybride etalagepop die agentdiensten combineert met doe-het-zelftransacties. Met ohmyhome kunt u selecteren hoe u uw eigendom wilt afhandelen.

Voor gebruikers die besluiten om zelf te gaan klussen, kunnen ze zonder enige twijfel door al onze speciale en echte aanbiedingen en onkwetsbare afspraken direct met huisbewoners zelf scrollen zonder kosten.

5X Nieuwe Collectie Ohmyhome Tips

Nieuwe collectie ohmyhome oh my home tuinlamp zonnefakkel bol.com tips

Elegant Nieuwe Collectie Ohmyhome Oh My Home Tuinlamp Zonnefakkel Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 4 Fritz Hansen Egg Chair Interiors Spaces X Schoenen Opberg Ideeen Tips 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 4X Modern Appartement Met Grijstinten Moderne Verwijzing Naar Nederlands In Ideeën 5X Grote Tuin Makeover Uit Texas De Tuinverbouwing Bij Sbs6 Ideeën 6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 4X Moodboard Just Go For It How To Make A Mood Board Ideeën 5 Bed Met Veel Opbergruimte Hoekbed 5 Ultieme Karakteristieke Woonkamer Sfeervolle Slaapkamer Met Warme Uitstraling Kleur En Stijl 5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips