Super Goed Nis In Muur Stucwerk En Om Kozijn Werkspot Tips

Als u meer opslagruimte in uw badkamer wilt maken, hebben we het project voor u ontvangen. Badkamers zijn notoir krap, dus we hebben deze kast ontworpen om in een muur te passen, de plaats waar hij geen kostbare ruimte in beslag neemt.

We hebben de breedte iets smaller gehouden dan de 14-1 / 2-in. Noppenruimte, zodat de kast in vorm blijft, zelfs als de noppen een beetje uit het midden of gebogen zijn.

We hebben onze kast in een badkamer aangesloten, maar hij werkt in elke vrije muurholte (daarover later meer). In dit artikel laten we je zien hoe je de kast opbouwt en installeert.

Je kunt het project in slechts één weekend voltooien: bouw en beits (of schilder) het op zaterdag en plak het op zondag in de muur. Alles wat u voor dit project wilt, is bij de hand in thuiscentra.

We gebruikten eiken, waardoor de vergoeding op ongeveer $ 48 bleef. Je zou $ 135 tot meer dan $ 500 betalen om zo'n kast in een winkel te kopen. Om het project te voltooien, hebt u een verstekzaag, een ronde zaag of bureauzaag en een gipsplaatzaag nodig.

Een brad-tacker maakt spijkeren snel en gemakkelijk, maar het is niet langer vrijwel integraal (u kunt in plaats daarvan met de hand nagelen). Je hebt ook een router nodig met een 1/4 inch.

Round-over bit en een 1/4-in. Romeins ogee-bit om de planken en dorpelneus te frezen. We hebben onze kast naast de douche neergezet. Deze kast past vaak goed achter de badkamerdeur als er geen andere ruimte beschikbaar is.

Maar in de meeste gevallen werkt het niet boven de badkamer omdat er een ontluchtingspijp in de muur zit. Vermijd ook buitenwanden vanwege het feit dat ze gevuld zijn met isolatie.

Test bij het kiezen van een locatie beide aspecten van de muur op obstakels. Een lichtwissel of douchekop aan de andere kant van de muur kan de muur bevatten elektrische kabel of sanitaire leidingen.

Sommige elektronische stud finders kunnen stalen buizen en elektrische kabels in scheidingswanden identificeren (maar ze zijn niet langer 100 procent betrouwbaar).

Je moet ook een speciale kamer kiezen. De kast kan alles wat je maar wilt opbergen of weergeven in de gang, slaapkamers of huiskamer. Ga aan de slag door alle porties op maat te snijden (zie afbeelding a).

Laat vervolgens een bovenfrees met een romeins ogee-bit langs de onderkant van de voorkant en beide onderste aspecten van de dorpelneus lopen. Gebruik een rondboor om de boven- en achterkant van de voorkant van de planken te frezen.

5X Nis In Muur Tips

Nis in muur stucwerk en om kozijn - werkspot tips

Super Goed Nis In Muur Stucwerk En Om Kozijn Werkspot Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.werkspot.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Washi Tape Muur Washitape X Diy Creatief Met X Moderne Klassieke Woonkamer Tips 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 4 Rotan In Het Interieur Interieurtrend Krijgt Een Trendy Knipbeurt! 4 Schommel In De Kinderkamer Schommels Kopen? Ze Zijn Universeel 4 Witte Kerst Huis Highlighting More Than 9000 Beautiful White Christmas Photos 5X Moderne Verlichting Woonkamer Tips 5X Verzameling Marmeren Salontafel Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën