Geweldig Oude Houten Kratten Op Witte Achtergronden Stock Afbeelding Tips

Elke keer als ik op een vlooienmarkt, antiekwinkel of kringloopwinkel ben, kan ik het niet helpen, maar ik word meteen aangetrokken door alle vintage houten kisten.

We hebben het over historische kratten met frisdrankflessen, vintage kaasdozen, oude wijnkratten - elk van hen. Ik hou van de geur van oud hout. Is dat bizar om te weten? omdat het raar was om te schrijven.

Ook al voel ik me er meteen tot hen aangetrokken, ik moet mezelf inhouden om naar te kijken omdat ik al ocs-tendensen heb en graag veel speciale items verzamel.

We hebben het over dingen als washi-tape, oude versleten boeken, pennen en stiften, kartonnen dozen, oude whisky- en bourbonflessen en happy planner-add-ons (om er maar een paar te noemen).

Het is een echt probleem en ik word er altijd aan herinnerd hoeveel ik verzamel als het tijd is om de lente schoon te maken of te gaan (gezien het feit dat we elke 2-3 jaar zijn verhuisd).

Maar genoeg over mijn hamsterprobleem, laten we verder gaan met iets extra spannends. Laten we het hebben over hoeveel unieke manieren er zijn om te decoreren met vintage houten kisten.

Omdat ik er in mijn leven een paar heb verzameld, heb ik een paar onderscheidende ideeën om je te laten zien. Bovendien heb ik ook een aantal mooie doe-het-zelf-projecten afgerond om die vintage kratten te upcyclen tot iets praktisch en moois om mee te versieren.

De eerste uitdaging die ik ooit deed, waaaaaaaay vroeger lager dan deze blog was vroeger zelfs een sprankje in mijn ogen om van een vintage dr. Pepper-frisdrankkrat een kruidenrek te maken.

Dit kruidenrek greep vroeger fier bij het gebruik van onze kachel in ons eerste huis, maar door de verhuizing (nu twee keer) heb ik het niet meer opgehangen.

Ik vind het zeker leuk om op het aanrecht te zitten, omdat het toegankelijker is en een decoratief contact toevoegt aan mijn keuken. Serieus, lijkt te zijn aan dat mooie versleten hout en verf, en de patina op de hoeksteunen.

#allthehearteyes. Onlangs heb ik op een dagje uit om mijn vriend in dallas te bezoeken, 3 oude houten kraft cheese-kisten opgehaald. Ze zijn vrij klein, maar ik ben dol op de look die ze bieden aan mijn faux ingebouwde boekenplanken in de woonkamer.

Er zijn zoveel kansen als het gaat om het versieren met deze. Een alternatief is om een ​​paar historische flessen met wat gedroogde of nep (of verse) vegetatie erin te plaatsen voor een klein beetje hoogte.

Mijn favoriete manier om deze houten kisten te gebruiken, is echter om ze te vullen met faux vetplanten. Nog een ander object dat u kunt toevoegen aan mijn lijst met schatten.

1X Oude Houten Kratten Tips

Oude houten kratten op witte achtergronden stock afbeelding tips

Geweldig Oude Houten Kratten Op Witte Achtergronden Stock Afbeelding Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Tips 6X Waskom In Badkamer Ideeën 6X Sfeerverlichting In Huis Tips 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5 Zelf Onderzetters Maken Houtpoeder Onderzetter 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 4 Vloerkleed Met Print Kopen? [Innovatie] [Innovat 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 6X Subsidie Voor Kozijnen Tips 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Kleuren Combineren Interieur Tips 4 Woonkamer Schuine Bank Inspiratie 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5X Pastel Muur Inspiratie Tips