Het Beste Oven Schoonmaken Tips De Om Je Goed Te Reinigen

Als je oven vies is en je geen fles ovenreiniger bij de hand hebt, of zonder twijfel een absoluut natuurlijke oplossing kiest, probeer dan een combinatie van azijn en zuiveringszout. Sean parry van neat services stelt voor om een ​​half kopje zuiveringszout met water te mengen om een ​​pasta te maken.

"ontvouw vervolgens de pasta over de hele bodem van de oven, de zijwanden en de binnenkant van de glazen ovendeur, maar vermijd de verwarmingselementen", zegt hij. Laat het mengsel minimaal twee uur staan, maar houd er rekening mee dat het ook een geweldige manier is om een ​​oven 's nachts schoon te maken.

Neem dan een spuitfles, vul deze voor de helft met water en voor de helft met witte azijn en spuit het geheel over de baking soda. “het zuur in de azijn gaat dan reageren met het zuiveringszout, waardoor het gaat schuimen.

Deze beweging helpt om de ingebrande voedselvlekken uit de oven te verwijderen”, zegt hij. Nadat je dat nog 30 minuten hebt laten staan, gebruik je een rubberen spatel (indien nodig) en een doek om het zuiveringszoutmengsel weg te gooien.

Werk af door het geheel af te vegen met een vochtige doek. U hoeft ons niet te vertellen dat het schoonmaken van de oven een van de meest uitdagende en rommelige taken is die er zijn, maar het is toch essentieel om aan te pakken.

Een vuile oven ziet er niet langer alleen verschrikkelijk uit, maar er zijn ook veel praktische redenen om hem schoon te houden. Oude maaltijden die aan de binnenkant van uw oven zijn gevangen, moeten brandgevaar opleveren en kunnen uw oven ook inefficiënt maken.

Je eten duurt langer om te koken en je versgebakken taarten kunnen ook een beetje raar smaken. Of je nu een afschuwelijk receptongeluk hebt gehad met een ernstige puinhoop tot gevolg, of het is gewoon een schandelijk lange tijd geweest omdat je het nog steeds hebt schoongemaakt, het is tijd om te analyseren hoe je een oven voor eens en voor altijd schoonmaakt.

Vandaag delen we de uitzonderlijke manier om een ​​oven gemakkelijk te maken. We hebben een aantal moeiteloze peasy-methoden ontwikkeld om de jouwe in een oogwenk verbazingwekkend schoon te maken - ze noemen ons niet voor niets 'experts'!.

Noot van de redactie: deze versie werd oorspronkelijk in mei 2016 gepost en is in juni 2020 volledig vernieuwd en geüpdatet voor nauwkeurigheid en volledigheid. Genoten van onze video? vergeet je niet te abonneren op ons youtube-kanaal! het is onze missie om uw levensstijl minder ingewikkeld te maken met onze slimme gezinstips.

Begin met het verwijderen van al je ovenrekken om ze uit de weg te ruimen. Gebruik een papieren handdoek of een historische doek om al deze vervelende kleine stukjes verbrand voedsel van de bodem van je oven te verwijderen, en veeg de stukjes zo mogelijk recht in een stofferpan of -bak.

Hoe meer je nu afgooit, hoe veel minder je later misschien hoeft weg te gooien. De beste ovenreiniger die je ooit kunt kopen is wat ons betreft zuiveringszout. Ja - het klopt echt. Zuiveringszout lijkt misschien bescheiden, maar het zal een fluitje van een cent zijn om vet en vuil uit je oven te verwijderen.

U kunt het geld storten op agressieve, op chemicaliën gebaseerde ovenreinigingsproducten, maar wij geven de voorkeur aan deze goedkopere en natuurlijke ovenreiniger.

6X Oven Schoonmaken Tips

Oven schoonmaken tips - de beste om je goed te reinigen

Het Beste Oven Schoonmaken Tips De Om Je Goed Te Reinigen

Abbildung. Afbeeldingsbron : leukegeit.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 5 Eigen Fotos In Interieur Al Jaren Gebruik Je Nog Steeds Dezelfde Foto Voor Profilepagina 5X Servies Aan De Muur Ik Hou Van Deze Witte Deuren Ideeën 4 Flamingo In Je Interieur Interieurbedekking Totale Interieurs 5X Lekkere Geur In Huis Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4X Scandinavische Woonkamer Den Haag Zweedse Meubels En Inrichting Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 4X Tafel Van Steigerhout Zelf Maken Steigerhouten Eettafel Buena Ideeën 4X Terras In Gedeelde Binnentuin Inrichting Kloosterkeuken R.k. Scholengemeenschap Middelwijk Ideeën 5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 5 Voordelen Van Nepgras Is Het Kiezen Kunstgras Voor U Verstandig? 5X Landelijke Stijl Woonkamer Tips