Nieuw Pallet Bed Maken The Handyman ‘I Made My In Five Hours’ Teller Report Tips

Pallets bestaan ​​al vele jaren - nuttige opslag-, verpakkings- en transportmaterialen - maar de laatste tijd zijn ze de favoriete bron van de doe-het-zelf-menigte geworden.

In de afgelopen jaren zijn gerecycleerde pallets uitgegroeid tot de favoriete wens van alle mensen die de voorkeur geven aan het bouwen van hun meubels en om alle wenselijke redenen.

Pallets zijn stevig, hebben een rustieke uitstraling en zijn gemakkelijk om mee te werken, een goede zaak voor duurzaamheid en lijken fantastisch zodra je het project hebt voltooid.

Een van de meest bekende op pallets gebaseerde projecten die mensen thuis vrijen, zijn palletbedden. De volledig functionele en veelzijdige palletbedden bieden u alle creativiteit die u kunt opbrengen.

Vandaag laten we u zien hoe u uw persoonlijke matraslichaam kunt bouwen met pallets. Bekijk de bronnen en analyseer de hints van het vak, want je kunt veel soorten matrassen maken met een minimale set gereedschappen en materialen.

Wanneer u ervoor kiest om een ​​palletbed te maken, is een van de belangrijkste dingen om te herkennen het kiezen van uw pallets.

U hoeft ze niet meer altijd te kopen, omdat u gerecyclede exemplaren kunt vinden die u kunt gebruiken. Hier zijn echter de belangrijkste dingen om op te letten bij het kiezen van de materialen:.

De juiste palletmaat is veel minder een onderwerp, zolang u maar genoeg pallets krijgt om uw buitengewone bed te bouwen.

Noord-amerikaanse pallets meten 40 × 48 inch. Kies ze afhankelijk van welk palletbed je het liefste maakt:.

Nu je je pallets hebt uitgezocht, is het tijd om de materialen aan te schaffen en aan de slag te gaan!. Zoals we al zeiden, vereist het bouwen van een palletbed een minimale set gereedschappen.

Voor het bed dat wij in gedachten hebben, heeft u de volgende uitrusting en materialen nodig:. Zorg ervoor dat je een geschikte kamer hebt om het bed te bouwen, want de zaken zullen rommelig worden.

U wilt ook wat sprankelende lucht, dus probeer de achtertuin, de goed geventileerde lege garage of de werkplaats dicht bij het huis.

Als u van plan bent het bed in een kamer te bouwen, bedek de vloeren dan met karton of gerecyclede plastic platen.

Het is tijd om het bed op te maken! houd er rekening mee dat we het in een ander deel van het huis zullen voorbereiden, maar verzamel het in de slaapkamer - anders, gezien de grootte, bent u misschien niet in staat om het door de deur te krijgen.

Als je een tandje bij wilt zetten, kun je ook een hoofdbord van pallets voor de matras maken - als het niet langer een minimalistische is die midden in de kamer zit en een verbluffend uitzicht biedt.

Bovendien kun je de ruimte onder het matras gebruiken om kleine led-lampjes te plaatsen voor een meer romantische sfeer of om slanke manden of kratten als bedlades te plaatsen.

6X Pallet Bed Maken Tips

Pallet bed maken the handyman: 'i made my in five hours' - teller report tips

Nieuw Pallet Bed Maken The Handyman ‘I Made My In Five Hours’ Teller Report Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tellerreport.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën Boom In De Woonkamer Boomschikken Een Woonkamer? 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën Douche Met Glazen Wand Handige Tips Bij Het Verwijderen Douchewand 5 Kerst Sfeer In Huis Haal De Kerstsfeer En Zomer Komt Eraan 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue 5 Vaas Met Touw Gedecoreerde Vaasjes Vintage Boucherouite Vloerkleden Pasadena Marokkaans Tapijt, 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 6X Leuke Decoratie Ideeen Tips