Uniek Planten Voor Binnen 15 Prachtige Grote Kamerplanten Ik Woon Fijn Tips

Hoe vaak water geven: geef in het algemeen water als de grond gedeeltelijk droog is. Maar echt, moeilijk om hier verkeerd te gaan. Een slangenplant lijkt niet alleen een geschikte stand-in voor de emoji van de open haard, maar het is ook een van de gemakkelijkste planten om voor te zorgen.

Als dat niet altijd voldoende is om je te overtuigen, nou, het is ook een door nasa goedgekeurde luchtreiniger. Hoewel alle planten bedreven zijn in het opnemen van koolstofdioxide, ontdekte nasa dat sommige flora een stap verder gaat door het absorberen van gifstoffen zoals benzeen, formaldehyde en trichloorethyleen via hun bladeren en wortels.

We zouden graag zien dat andere woondecoraties de lucht op natuurlijke wijze zuiveren van formaldehyde. Hoe vaak water geven: cheng zegt dat je een slangenplant water moet geven als de grond helemaal droog is, en nu niet eerder.

De zz plant is een stevige plant die mooi en snel groeit. "het kan goed presteren in weinig milde omstandigheden en het staat bekend als onderhoudsarm", zegt carter.

De wasachtige, groene bladeren zijn niet groot, maar elke plant heeft er ongeveer een miljoen, waardoor ze allemaal een echte blikvanger zijn. Cactussen zijn ontworpen om uw levensstijl gemakkelijker te maken: deze dikke, vlezige flora blijft beter water geven dan verschillende soorten, dus zelfs de meest vergeetachtige en waterhoudende mensen onder ons kunnen ze in leven houden.

In de geweldige omstandigheden kan een saguaro-cactus vele jaren blijven. Als je dit goed doet, ben je in staat om je huisdierencactus weg te laten tot je kleinkinderen.

Vetplanten zijn de katten van de plantenwereld. Ze zijn onafhankelijk en over het algemeen gelukkiger als ze alleen gelaten worden om de dag te verdoen met luieren op een zonovergoten baars.

Ze zijn bovendien helemaal thuis in elke witte, minimalistische koffiebar waar latte-art wordt geschonken. Er zijn talloze soorten vetplanten die bij je persoonlijke stijl passen (latte art instagramming of niet), en ze hebben allemaal weinig meer nodig dan een plekje in de zon.

Hoe regelmatig water geven: waarschijnlijk een vreselijk idee om je vingers in de grond van een van deze te steken. Als je de plant optilt en hij voelt licht aan, vul dan een kom met water, plof de plant erin en laat de wortels ongeveer een half uur drinken.

“er is iets zo magisch aan een enorme aloë vera die zich koestert in de zon. Hij leeft zijn beste leven op locaties met veel zon, met weinig water nodig", zegt parkerton.

"toegevoegde bonus: na verloop van tijd produceren ze kleine aloë-pups die je aan je vrienden kunt leveren. Het sap kan worden gebruikt om wonden te behandelen.

” (we vermoeden dat ten minste één product in je verzorgingsbewegingen de formidabele krachten van aloë vera gebruikt. ). Dit is een exotisch ogende plant waar zelfs een arachnofoob van kan houden.

De spinplant is bijzonder gemakkelijk te verzorgen - houd hem gewoon uit de directe zon en snoei de vergeling en bruin wordende stukjes. De meest ijverige eigenaren zullen worden beloond met spiderettes - lange spichtige wijnstokken die aan de uiteinden als vuurwerk exploderen - die aan de moederplant bungelen.

Net als de slangenplant zal ook de spinplant de lucht in je huis zuiveren. Het wordt aanbevolen om één spinplant te gebruiken voor elke 100 vierkante voet, dus ongeveer twee vegetatie voor de gemiddelde new yorker.

2X Planten Voor Binnen Tips

Planten voor binnen 15 prachtige grote kamerplanten ik woon fijn tips

Uniek Planten Voor Binnen 15 Prachtige Grote Kamerplanten Ik Woon Fijn Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikwoonfijn.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Gekleurde Bank Woonkamer Ideeën Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 6X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5X Kerstboom Klein Appartement Tips 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën