Nieuw Polka Dots Muur 30% RabattGutschein Roommates Wandaufkleber Junior Vinyl Tips

Voeg in slechts enkele minuten een vleugje stijl en verfijning toe aan je muren met onze bestverkochte muurstickers met stippen! verkrijgbaar in meer dan 25 verschillende kleuren, van ons avant-garde staal goud of zilver tot ons gemakkelijk mat zwart of wit, ze zullen een aanvulling zijn op alle patronen van huisdecoratie.

Of u nu uw badkamer, slaapkamer, speelkamer of kantoor wilt verfraaien, u zult genieten van de manier waarop uw nieuwe muren eruitzien. Anders dan wanneer je te maken hebt met traditioneel behang, heb je met deze stippen volledige controle over hoe je je muur verfraait, zodat je de muurschildering van je dromen kunt maken.

Als u op zoek bent naar een extra verbetering van creativiteit, kunt u zelfs meerdere sets van verschillende tinten bestellen en ze bereiden zoals u dat wilt. Hun simplistische karakter maakt ze een gemakkelijk aan te vullen, moeiteloos te oefenen decorstuk.

Elke bestelling van muurstickers met stippen wordt geleverd met onze handige software-instructies die u van begin tot eind door de hele installatie leiden!. Sinds ik de toegangsmuur stencil met het otomi-monster (alle details staan ​​in mijn vorige artikel hoe een muur te stencilen), smeekte mijn dochter me om iets in haar slaapkamer te doen.

"omdat het helemaal wit is, mama, en het is nu niet leuk!" ze stelde een paar gekke dingen voor, ik ging voor iets simpels: een stippenmuur. Wat betreft paars is ze blij, dus stemde ze in met mijn idee.

Ik wilde een snelle manier om stippen op de muur te maken, dus kwam ik op het idee om een ​​spons als stippenstempel te gebruiken. Ik vind het altijd moeilijk om de juiste verfkleuring voor je ruimte te kiezen.

Ik stop met het kiezen van drie specifieke roze kleuren om wat sfeer aan de muur te geven. Ik begon met het uitbeelden van de stippen bovenop de muur naast het plafond. Ik schilderde ze strakker boven en meer uit elkaar op de bodem van de muur.

Het lijkt een beetje op confetti die van het plafond valt. Ook omdat het dressoir en het bed langs deze muur staan, heb ik niet veel stippen op het onderste gedeelte van de muur geschilderd omdat ze door het meubilair worden bedekt.

[ dit bericht bevat waarschijnlijk koppelingen naar partners, onze volledige berichtgeving is echt saai, maar u kunt het hier bekijken ]. Maak eerst je stempels. Gebruik een ronde structuur om een ​​cirkel op de spons te tekenen.

Het midden van de maskeertape was ooit gewoon perfect, maar elke ronde container zal werken. Gebruik een mes of schaar om de spons een cirkelvorm te geven. Maak zoveel ronde sponzen als kleur die je gebruikt om je stippenmuur te maken.

De drie roze tinten die ik gebruikte zijn van behr: sweet tart m160-3, hot gossip p150-4 en beauty queen p120-5.

6X Polka Dots Muur Tips

Polka dots muur 30% rabatt-gutschein roommates wandaufkleber junior vinyl tips

Nieuw Polka Dots Muur 30% RabattGutschein Roommates Wandaufkleber Junior Vinyl Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : bitmexico.com.mx

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje Zwart Wit Servies 10 Ideeën Over 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 6X Badkamer Met Hout Ideeën 6X Minimalistisch Appartement Stockholm Tips 6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 5 Bomen Kiezen Voor Tuin Hoe Kies Je De Beste Boom Tuin? 6X The Rabbit Chair Tips 4 Zelf Lampen Maken Een Spaarlamp (Stormlamp)