Trend Roze Interieur Inspiratie Zwart Witte Posters Bloemen Gouden Fotolijsten Tips

Als je het niet weet, oktober is de maand voor de bewustmaking van borstkanker en ik doe mee met breast cancer care om mijn steun te tonen door mijn blog te gebruiken.

Hun marketingcampagne is getagd met #bccinthepink en er zijn tal van manieren om ook mee te doen. Of, als u uw tijd niet kunt doneren, kunt u ook veel gezochte fondsen doneren.

Er is een donatieknop onderaan deze inzending om het nog gemakkelijker te maken!. Het ongelukkige feit is dat borstkanker de meest voorkomende vorm van kanker is in het vk en dat het levenslange risico van een vrouw die borstkanker veroorzaakt 1 op de acht is.

Leeft. Het kan ook u zijn of het kan bovendien een vriend, familielid of collega zijn. We hebben meer tijd, extra bewustzijn, extra geld en meer onderzoek nodig om de zorg en het onderzoek naar borstkanker te financieren.

Nu begrijp je dat ik dol ben op de kleur karmozijn, dus ik dacht dat ik vandaag, ter ondersteuning van de big pink-campagne, enkele van mijn favoriete interieurs zou delen over het gebruik van de kleur.

Mijn favoriete manier om karmozijn te gebruiken is met een beetje een randje - het geeft het een beetje glamour en maakt het een beetje extra fel en vurig.

Het mixen met zwart is gewoon een eersteklas manier om dit te doen, omdat het zwart het rood aardt en het een meer volwassen, meer sexy sfeer geeft, zoals hieronder uiteengezet.

Ik werd verliefd op deze super eetzaal gecreëerd door 2 lovely gays. De vervaagde blushy rode scheidingswanden en gordijnen, gouden accenten en warme houttinten geven een totaal vernieuwde sfeer aan een interieur in de stijl van het midden van de eeuw.

Roze staat ook erg goed tegen donkere muren. Ik hou van het gedurfde kleurgebruik in deze aantrekkelijke woonkamer hierboven, maar het is het grote kunstwerk dat oprecht je aandacht trekt.

Als ik het was, zou ik dat kleed ruilen voor iets minder in-your-face, maar verder is deze ruimte gewoonweg verbluffend. Hoe kun je niet langer verliefd worden op deze geweldige woonkamer? het hele huis van christina zilber is helemaal swoonworthy, maar die blozende karmozijnrode gordijnen tegen witte scheidingswanden geven me alle emoji's met hartenogen.

Gooi die zwevende console met gouden randen en zwart-witte schilderijen erin en ik verpletter hard op deze luxe look. Nog meer normale ontwerpen kunnen worden uitgebreid met een vleugje roze.

Tegen grijze muren en antieke meubels brengen de gebogen lijnen van de roze stoel en de schilderijen deze ruimte helemaal up-to-date.

Het is gezellig en volwassen en het geeft me de voorkeur om me te settelen met een lekker kopje earl grey. Ik herken niet wat het is met bruine scheidingswanden de laatste tijd, want als je me een paar jaar geleden had gevraagd wat ik dacht, had ik je verteld dat ik het op geen enkele manier zou doen.

Maar na het zien van deze fantastische woonkamer met zijn gouden accenten, rode artwork en dierenprint? ja, ik geef toe dat er niet zoiets bestaat als een slechte kleur.

En ook? blush paars werkt met alles.

6X Roze Interieur Inspiratie Tips

Roze interieur inspiratie zwart witte posters bloemen gouden fotolijsten tips

Trend Roze Interieur Inspiratie Zwart Witte Posters Bloemen Gouden Fotolijsten Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : posterstore.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 5X Tips Bij Verhuizen Verbouwing Kinderkamer Lola La Log En De Schatkaart 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5X Thuiskantoor Is Inspirerend Mooi Ingericht Het Oude Kantoor Wordt Ideeën X Een Pergola In De Tuin Zo Onthullen We Authentieke Details Op Muren Van Ons Huistitle Ideeën 4 Fritz Hansen Egg Chair Interiors Spaces 5X Ode Aan Het Stalen Krukje Werking Van De Krans Spiraalkruk 500 Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën Een Bed 10 Mogelijkheden Laat Je In Nieuwe Onderdompelen De Perfecte Luxe 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 5 Figuurlampjes In De Kinderkamer Babykamer Inspiratie Miss