Inspirerend Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Een By Mölle Tips

Gepresenteerd met de zeldzame kans om een ​​van de weinige overgebleven bewaarde villa's van kopenhagen te renoveren, transformeerde de deense diagramstudio frama zorgvuldig een historische paardenstal in een onafhankelijk hypermodern huis voor een design-minded stel.

Gelegen op een binnenplaats in de buurt van de meren van kopenhagen, diende het stalhuis in het begin als stallen voor paarden die water uit de meren droegen. De klanten, sofie bull en morten sørdahl, waren bekend met het grotere experimentele werk van het bedrijf, maar het was een bezoek aan het huis van frama-oprichter niels strøyer christophersen - een minimalistisch condominium in kopenhagen dat kunstzinnig was omgebouwd van een oude horlogemakerij - dat het paar overtuigde van een gedeeld planethos.

In nauwe samenwerking met het paar plande frama het herontwerp van het binnengedeelte door gebruik te maken van sectie, terwijl de opgenomen erfgoedgevel, gebouwd in 1878 door georg møller, intact bleef.

"ze hielden van de ongecompliceerde materialiteit waarmee we werken en de ongecompliceerde methode voor architectuur en op meubels gebaseerde oplossingen", legt hoofdontwerper cassandra bradfield uit.

"dat gezegd hebbende, wilden ze dat we oplossingen creëerden met een strakke interesse voor alle details. Natuurlijke materialen, maar in hun meest perfecte vorm. ". Het stalhuis genoemd naar zijn vroegere functie, de twee verdiepingen tellende woonelementen een werkplek op de benedenverdieping en de slaapvertrekken boven.

"we gingen nogal traag, we bespraken elk stuk in de diepte, maakten het en gingen door naar het volgende om een ​​hechte samenwerking te garanderen - en om samenhang te garanderen", voegt bradfield toe.

"vanwege het schuine plafond en het bestaan ​​van plafondbalken is het dramatisch om iets in huis te plaatsen omdat het veel zichtbare en (fysiek bruikbare) ruimte in beslag neemt.

Dus in die zin wilden we elk antwoord op maat maken om te communiceren met de architectuur. ". Reggae knalt uit een wurlitzer-jukebox terwijl zweterige lichamen pulseren op het ritme.

Een blondine in denim hotpants grijpt de hand van een warrige jongen in paars en ze glimlachen verlegen. Minuten later klautert hij op een geïmproviseerd podium, wiebelt met zijn heupen voor de menigte en duikt op een zee van zwaaiende armen die zijn tengere lichaam door de kamer dragen.

De jongen van vier is mijn zoon, zijn dansgezellen 15 deense kinderen op een kleuterschool in kopenhagen. Ze zijn allemaal zes jaar historisch en als ze brits waren, zouden ze waarschijnlijk swotten voor de nieuwe verplichte studietest.

Hier komt crowdsurfen het dichtst in de buurt van formeel leren op een dag dat de place play-regels gelden, en de enige absolute regel is dat iedereen die op het dak klimt in staat moet zijn om weer naar beneden te gaan.

6X Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Tips

Scandinavisch droomhuis kopenhagen een – by mölle tips

Inspirerend Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Een By Mölle Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : bymolle.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Vaas Met Touw Vazen Van Aluminium Tin Rvs En Spaanplaat 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 6X Pallet Houten Meubels Tips 6X Inrichting Zweedse Stijl Tips 6X Polka Dots Muur Tips 6X Smalle Woonkamer Inrichten Tips 5 Ideeen Voor Het Plafond 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5X Moodboard Donker Wonen Tips 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 5 Buitenzonwering Soorten Kosten Rolluiken Prijzen + Product Tips