Inspirerend Schapenvacht In Huis De 10 Mooiste Interieurs Met Een Www.sheepy.cc Tips

Het was nooit de bedoeling dat ik schapenvachten in prachtige schapenvachten kleurde in mijn badkuip. Ik begon zoals de meeste schapenbezitters.

Nadat ik mijn lammeren naar de slager had gestuurd om te worden verwerkt en verpakt, wilde ik de huiden (van mijn bloederige, vuile en meestal icky ijslandse schapenkarkassen) naar een leerlooierij sturen en op magische wijze perfecte, zachte, schone en mooie schapenvachten voor de onderrug krijgen.

Toen ik mijn versgevilde pelzen echter bij de slager ophaalde, was er zeker een probleem. Alle zeven van mijn pelzen hadden gapende gaten erin! nee! je kunt denken aan mijn afschuw en frustratie.

Ik nam de pelzen als huisdier en zette ze in mijn garage, pekelde ze en begon toen te rekenen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat de waarde van het transport van de gezouten huiden naar een leerlooierij de waarde van de afgewerkte schapenvacht zou overtreffen.

Wat ging ik doen?. Ik deed mijn grote meisjesbroek aan en bruinde deze dans zelf. Thuis. In mijn badkuip!. Wil je precies weten hoe ik het heb gedaan? lees verder of doe mee met de videocursus schapenvacht thuis zonnen hier.

Heeft u een vacht die gezouten is en nu helemaal droog is (genezen)? en heb je erover nagedacht om het misschien zelf te looien, in plaats van het naar een leerlooierij te sturen? als uw antwoord op beide vragen een enthousiast ja is, dan bent u klaar voor de eerste stap.

En hé! ik heb een uitgebreid videopad samengesteld om je te helpen bij het thuis looien van je persoonlijke schapenvacht! het bestaat uit video's voor elk van de 7 stappen op het looien van schapenvacht, evenals een veel bonusmateriaal en downloads.

Leer hier extra. Klop al het losse zout eraf en je badkuip is klaar om je huid te ontmoeten! nu hoeft u uw badkuip niet te gebruiken om te beginnen met het looien van uw schapenvacht.

U kunt elke geschikte container gebruiken die water bevat, zolang u het water maar zonder problemen warm kunt krijgen. Bereid de pekeloplossing voor door een gerichte pekeloplossing te maken van fantastisch zout en bakpoeder (natriumbicarbonaat) in een ongelooflijk kleine (waterkoker-grote) hoeveelheid zeer warm water.

Gebruik 2 kilo (1 liter) zout en 1 pond (1/2 liter) zuiveringszout. Meng met een of ander gebruiksvoorwerp tot het op een respectvolle manier is opgelost.

Doe het geheel van de beoogde pekeloplossing in het bad of een ander waterreservoir naar keuze. Vul de badkuip ongeveer 1/4 van de weg met warm water.

Goed mengen. Gooi je huid in de pekel in je badkuip, met het vlees naar beneden. Gebruik je menggereedschap om de pels onder te dompelen, zodat het vlies doorweekt wordt.

Het zware, natte vlies moet voldoende zijn om de vacht onder water te behouden. U kunt op dit punt extra water toevoegen als de vacht nu niet volledig ondergedompeld is.

5X Schapenvacht In Huis Tips

Schapenvacht in huis de 10 mooiste interieurs met een www.sheepy.cc tips

Inspirerend Schapenvacht In Huis De 10 Mooiste Interieurs Met Een Www.sheepy.cc Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.sheepy.cc

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kleuren In Interieur Tips 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 4 Kinderkamer Thema Onder Water Groene Muursticker Pond Met Vissen. 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Ikea Gratulera Vintage Collectie 15 Things We Miss From The 90S And 2000S How To Shop Them On E Bay 4X Loungebank Maken In Woonkamer Zelf Een Lekkere Stoere Bank Ideeën 4X Een Huisje In De Kinderkamer Schilderen Huisschilder Kozijnen Huis Woning Ideeën 5X Meubels Gemaakt Van Pallets Pallet Ontwerpen + Maken Ideeën 5X Loungetuin Van Vakantievilla Op Ibiza Loungebank Ideeën 4 Diy Leren Wandhaak Tijdschriften Met Welke Materialen Kan Je Een Geschenkje Voor Iemand Maken? 5X Pvc Vs Laminaat Tips X Zelf Een Serre Maken Tuinhuis Altijd Dicht Bij Huis Ideeën 5X Interieur Design Woonkamer Tips 4X Modern Luxe Familie Penthouse Appartement Croatian Luxury Property & Villas For Sale Ideeën 4X Licht En Kleurrijk Interieur Een Interieur, Overzicht Van Diverse Woon Ideeën