Geweldig Schilderijen In Huis Kunst Je Mindjoy Tips

In een wereld waar onze muren vol staan ​​met afbeeldingen en in massa geproduceerde prints en inspirerende citaten, had iemand het briljante idee om te durven en terug te keren naar de klassiekers.

Ja, de schilderijen. Je vindt ze in het huis van je oma en gestapeld tegen de achtermuur van de kringloopwinkel in stoffige vergeten lijsten.

We beginnen deze stukken nieuw leven in te blazen en zien ze voor de edelstenen die ze zonder twijfel zijn.

Dus ruim je muren op, stof die streken af ​​en bekijk deze 10 tips om kunstwerken aan je huis toe te voegen.

Je zult vanaf nu een hernieuwde vrijheid vinden in het decoreren. Ik begrijp niets van je, maar het eerste gebied dat ik aanneem om kunst aan de muur op te hangen, is boven de bank.

Zo'n blikvanger zet de toon voor je hele woonkamer. Of je nu één stuk of meerdere kiest, met kunstwerken kun je de eenvoudige kleuren van je huis net zo goed als nieuwe en specifieke tinten bevatten.

(via zalige blog). Als je er niet van houdt om van een portret het middelpunt boven je bank te maken, overweeg dan om één print te veranderen met je favoriete stuk.

Door slechts één schilderij toe te voegen, krijgt uw kamer het gevoel van diepte en subcultuur dat geen enkele inspirerende quote ooit zal hebben.

(via house of hipsters). Plaats je voortdurend eetruimte-pix op je instagram? voeg een toch bestaand schilderij toe om je wat inspiratie voor die foto's te geven en om je ochtendontbijtfoto's te verfraaien.

(via @zigouis). Schroom niet voor portretschilderijen! soms is een gezicht precies wat je muur zoekt.

Het kan een huishoudelijk erfstuk zijn van iemand in je huisboom of gewoon een stuk dat je hebt gevonden en waar je van hield, ver weg lijkt op hun gezicht.

(via lina ostling). Keukens verdienen de zeer uitzonderlijke kunst aan de muur, vooral als dat de plek is waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt.

Neem je favoriete schilderij mee naar de muur boven je koelkast of leun naast je kookboeken op je open planken.

Je kunt het zelfs op een ongebruikt aanrecht plaatsen als je geen muurruimte over hebt. (via elements of style).

Als je nerveus bent over het mixen van schilderijen met alle speciale tinten en lijsten, houd dan rekening met deze ene regel.

Zolang de scène overeenkomt, is het hetzelfde. Kies de stukken die allemaal snapshots zijn van de oceaan of een bos of een persoon.

Zelfs als de kleuren over de hele kaart verspreid zijn, zal het werken door het feit dat ze hetzelfde soort afbeelding zijn.

(via de ontwerpbestanden). Op zoek naar het perfecte schilderij voor je slaapkamer? ik zou adviseren om iets te kiezen met gedempte tonen die het ontspanningsprobleem dat je hebt gekregen zal verbeteren.

Het wordt niet geteld wat het is; persoon, plaats, boom, kat, ga gewoon voor de pastelkleuren en het wordt zeker een hit.

(via ontwerpspons).

5X Schilderijen In Huis Tips

Schilderijen in huis kunst je - mindjoy tips

Geweldig Schilderijen In Huis Kunst Je Mindjoy Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : mindjoy.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5X Klimmuur In Huis Tips 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 5X Leuke Kinderkamer Inrichten Tips 4 Plankjes De Keuken Ideeën 6X Polka Dots Muur Tips 5X Posters Met Planten Tips 6X Strandhuis In Australie Tips 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 5X Interieur Design Woonkamer Tips 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën