Galerij Schoonmaken Met Tandpasta 16 Dingen Die Je Kunt Rtl Nieuws Tips

U kunt een klein beetje tandpasta op de hanger plaatsen en deze vervolgens tegen de sjabloon drukken zodra deze aan de muur is bevestigd.

Verwijder het frame en de tandpasta op de sjabloon markeert de plaatsing van de nagel. Als je een zwaarder voorwerp aan de muur moet plaatsen, zoals een spiegel, ontdek dan hoe je een spiegel vastpakt zodat hij blijft zitten.

We houden van zelfgemaakte reinigingsrecepten - ze zijn eenvoudig, vereisen niet veel uitzonderlijke componenten en kunnen veel van de onveilige huishoudelijke producten en wasmiddelen vervangen.

We hebben al 6 geweldige recepten met citroenen met je gedeeld, evenals drie die zout gebruiken om schoon te maken.

Vandaag hebben we besloten om deze 10 nieuwsgierige tandpasta's in te dienen - een goedkoper en handiger te gebruiken product dat we allemaal in huis hebben.

De procedure is eenvoudig - was de cd of dvd met water en bekijk vervolgens tandpasta zonder gel op de kras. Wrijf heel voorzichtig met wattenschijfje en spoel af met water.

Droog mooi eerder dan het gebruik van de schijf. Twijfel of dit gaat werken? hier is een gespecificeerde rationalisatie waarom deze methode werkt.

Je kunt deze truc gebruiken om kleine krasjes op het scherm van je smartphone of laptop of een bekrast raam te repareren.

Heeft u een vervelende waterring op uw houten tafel of bureau? de oplossing is eenvoudig: breng tandpasta zonder gel aan op de waterring.

Wees voorzichtig om alleen op de ring aan te brengen, niet eromheen. Wacht 5 minuten en schrob de pasta voorzichtig in het hout, waar de plek zit.

Veeg af met een vochtige doek en droog af met keukenpapier. Als je koffie of thee morst op je witte overhemd of op het witte tafelkleed, breng dan gewoon wat witte tandpasta op de vlek aan en laat het 2-3 minuten intrekken.

Verwijder daarna de tandpasta met keukenpapier en spoel af door de plek af te deppen met een schone, vochtige doek.

Breng een royale hoeveelheid onmiskenbare tandpasta op de vlek aan en begin het hout met een vochtige doek te wrijven, naast het uitoefenen van te veel druk.

Deze aanpak kan ook tussen de 1-10 minuten duren van zacht, maar continu wrijven, maar het werkt geweldig. Nadat u klaar bent, veegt u de tandpasta af met een gemakkelijk vochtige doek.

De vaste markt is allang voorbij en uw houten meubelen zijn zo precies als nieuw!. Als je aanslag van je zilverwerk en zilveren oorbellen wilt verwijderen, probeer dan deze truc.

Breng wat tandpasta rechtstreeks op het zilver aan en wacht 5-10 minuten. Oppoetsen met microvezeldoek. Besteed aandacht aan kleine ornamenten en details - dit is waar de meeste vormen aantasten.

Spoel de tandpasta van het zilver en droog goed af. Als je baby plotseling creatieve gedachten had en dit met kleurrijk krijt op de witte muur uitdrukte - geen paniek! breng gewoon een goede hoeveelheid gewone tandpasta zonder gel aan op de kleurpotloden, wacht een paar minuten en wrijf ze dan in met een handdoek.

Veeg de tandpasta af met een vochtige handdoek.

6X Schoonmaken Met Tandpasta Tips

Schoonmaken met tandpasta 16 dingen die je kunt rtl nieuws tips

Galerij Schoonmaken Met Tandpasta 16 Dingen Die Je Kunt Rtl Nieuws Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.rtlnieuws.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën 4 Zwarte Leren Bank Inspiratie Lederen Én Fauteuils Vintage Boucherouite Vloerkleden Pasadena Marokkaans Tapijt, 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën 5X Kamer En Suite Tips 4 Feng Shui Woonkamer Tips Twee Kleurrijke Voorbeelden Van In Huis Zwart Witte Tegelvloer Wit Te Koop Fotoreportage X Muur Van Kurk Tips 5 Wat Kost Camerabewaking Moet Ik Betalen Voor Een Beveiligingscamera 5X Retrofit Led Lampen Tips 5X Sauna In Huis Tips 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5X Tuin In Huis Tips 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend