Uniek Sebra Kili Bed Mitwachsendes Bett Tips

Het sebra-bed voor kinderen en tieners groeit vanaf de geboorte tot ongeveer zeven jaar met de baby mee. Het diagram komt oorspronkelijk uit het juno-bed, dat al in 1942 werd ontworpen door de deense ontwerper viggo einfeldt en toch elke kinderkamer siert met zijn tijdloze uitstraling.

De sebra-matras van berkenhout is al geschikt voor pasgeboren kinderen en groeit met de baby mee door deze uit te breiden van ca. 112,5 cm tot een lengte van ca. 155 cm met behulp van de verstelbare vloer.

De reling omlijst het bed volledig en zorgt ervoor dat de baby of peuter tijdens het slapen niet uit de matras rolt. De bedhekken kunnen aan het bed bevestigd blijven of verwijderd worden.

Het sebra-bed is behandeld met een antibacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf in verschillende kleuren, die bijdraagt ​​aan de netheid van het kamerklimaat en de gezondheid van het kind beschermt.

Met de bijpassende, uitbreidbare matras kan de sebra matras eenvoudig gestoffeerd worden. De basis is de babymatras, die kan worden aangevuld met een extra kussen van 40 cm voor de juniormaat.

De bijpassende matras is apart handig als accent en wordt nu niet meegeleverd. Sebra interior is een deens diagram en ontwerpt in 2004 uitzonderlijke meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving.

Sebra interiør gaat over de huidige indeling en een vooruitstrevende kleurkeuze, gecombineerd met historische vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de serie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout en katoen.

Sebra heeft de rechten op het juno-bed verworven en heeft het klassieke en mooie bed opnieuw gelanceerd onder de nieuwe titel 'sebra bed'. Het sebra bed is vanaf het begin te gebruiken en ontwikkelt zich met uw kind mee.

De matras is uitgerust met een verstelbare bodem en de vele alternatieven maken het mogelijk om steeds nieuwe gebruiksmogelijkheden te vinden, wat vroeger een van de oorspronkelijke ideeën van viggo einfeldt was achterin het juno-bed.

Het sebra-bed is behandeld met antibacteriële, milieuvriendelijke en gifvrije houtverf, die zorgt voor een schoner lokaal weer binnenshuis en de gezondheid van het kind bevordert. De houtverf wordt onafhankelijk onderzocht volgens de beperkende jis z 2801 normen.

Sebra kili ledikant en junior matras is een heerlijk bed van de deense fabrikant sebra. Dit bed onderscheidt zich door zijn mooie plan en kan perfect worden gecombineerd met de verschillende kili-meubels.

De gemeubileerde matras is de originele bijbehorende classic verhogingsmatras van sebra. Op bijna ons hele andere assortiment krijgt u eenmalig 15% korting op uw volgende bestelling. Neem contact met ons op om de korting te ontvangen bij aankoop van minimaal twee artikelen.

Uitgesloten zijn meubels, cadeaubonnen, boeken, groot buitenspeelgoed, speelhuisjes, reeds afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties en koopjescodes. Het bed staat heel mooi in de babykamer.

De kili matras is bovendien verkrijgbaar in diverse andere kleuren. De aspecten kunnen naar beneden gaan of gedeeltelijk/geheel uitvallen. Als het ledikant te klein wordt, kunt u de matras verlengen tot een juniormatras (inclusief meer poten voor stevigheid).

Je kunt het bedje gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar oud.

5X Sebra Kili Bed Tips

Sebra kili bed mitwachsendes bett tips

Uniek Sebra Kili Bed Mitwachsendes Bett Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.babypark.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 5X Inrichting Klassieke Woonkamer Tips X Schoolbord In Interieur Tips 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5X Meubels Voor Op De Camping 'Meubels Recreatie Ideeën 5 Winter Dakterras Jacuzzi Binnenkort Een Eigen Kopen? ! 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 4 Feng Shui Woonkamer Tips Twee Kleurrijke Voorbeelden Van In Huis 5 Kerst Sfeer In Huis Haal De Kerstsfeer En Zomer Komt Eraan 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 5X Bovenwoning Met Wit En Hout Werken Natuurlijke Materialen In Het Interieur Ideeën 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 4X Zelf Planten Terrarium Maken How To Create An Arboretum At Home? It’s Just A Matter Of Plant Ideeën 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën