Verbazingwekkend Shoppen Nieuwe Woonkamer Inrichten? Original Shopping! Loods 5 Tips

Op het newlivinghome residenzhotel hamburg krijg je genius-korting! log in om te besparen op deze woning. Deze ruime appartementen met spa en zwembad bevinden zich ten noorden van het stadscentrum van hamburg.

Het ligt op slechts vijfhonderd meter van de hagenbek zoo en op 16 minuten met de trein van het centrum van de metropool. Het newlivinghome residenzhotel hamburg biedt stijlvolle woningen met keukens.

De appartementen zijn tussen de 30 m² en 50 m² groot en geschikt voor vier personen. Borden en keukengerei zijn beschikbaar tegen een kleine toeslag.

Het ontbijt wordt geserveerd in de wintertuin van het newlivinghome. In de middag kun je hier genieten van espresso en cake.

Probeer internationale en regionale gerechten in het restaurant van mendelssohn. Er is ook een lobbybar. De wellnessruimte biedt een zwembad, een sauna, een solarium en een fitnessruimte.

U kunt ook ontspannen in de bibliotheek of salon. Er is een bushalte voor de appartementen en het metrostation ligt op 2 minuten loopafstand.

Het newlivinghome ligt in de wijk hamburg-lokstedt, ten noorden van het stadscentrum, tussen de dierentuin van hagenbeck en de norddeutscher rundfunk.

Het centrum van de metropool ligt op 20 minuten afstand van het naburige metrostation hagenbecks tierpark, lijn 2, en er is een bushalte voor de appartementen.

Het 4-sterren newlivinghome hotel & boardinghouse biedt 48 woningen met keukens, die tussen de 30 en 50 vierkante meter groot zijn en geschikt zijn voor maximaal vier personen.

Borden en keukengerei zijn beschikbaar tegen een vergoeding. Andere mensen die al lang de voorkeur geven aan het combineren van zelfstandig wonen met de service van een hotel, zijn ook thuis in het gebouw.

Het ontbijt wordt geserveerd in de wintertuin van het new living home, met espresso en cake in de middag. Het restaurant "mendelssohn" biedt aziatische en mediterrane gerechten en er is bovendien een foyerbar.

De wellness-regio beschikt over een zwembad, sauna, solarium en fitnessruimte, terwijl een bibliotheek en een salon beschikbaar zijn voor ontspanning.

Om uw registratie af te ronden, klikt u op de bevestigingshyperlink die we zojuist naar uw e-mailadres hebben verzonden. Voeg [email protected]

Com toe aan uw contacten om ervoor te zorgen dat onze e-nieuwsbrief u veilig bereikt. De woonkamer is het hart van het huis waar familie en vrienden samenkomen en blijvende herinneringen creëren.

Of je nu een nieuw stuk wilt toevoegen of een compleet nieuwe woonkamerset zoekt, we hebben de meubels gekocht die je nodig hebt om het mogelijk te maken.

U kunt een groot aantal categorieën woningmeubels opslaan, elk in uw keuze van stijlen, kleuren en materialen. Een doorsnede is een geweldig middelpunt voor je woonkamer en kan fungeren als een manier om een ​​plek om te verzamelen, en natuurlijk een ontspannen plek te bieden waar iedereen kan zitten.

Als een sectie meer zitplaatsen biedt dan u nodig heeft, hebben we een eersteklas keuze aan banken en loveseats die zeker bij uw ruimte passen, elk in termen van grootte en inrichting.

En wat is een betere manier om uw sectionele, bank of loveseat aan te vullen dan met een toss-kussen.

6X Shoppen Nieuwe Woonkamer Tips

Shoppen nieuwe woonkamer inrichten? loods 5

Verbazingwekkend Shoppen Nieuwe Woonkamer Inrichten? Original Shopping! Loods 5 Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : loods5.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Woonkamer Inrichten Voorbeelden Tips Voor De Inrichtingdisc One I Dream In Brown 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 5X Inrichting Klassieke Woonkamer Tips 6X Moodboard Warm Thuis Tips 4 Verticale Tuin Binnen Winkeltips Voor Het Aanleggen Van Een 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 5 Zelf Geurstokjes Maken Doe Je Op Deze Manier 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 6X Badkamer Met Hout Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6 Badkamer In Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips