Verbazingwekkend Slapen Op Grond De 14 Stappen (Met Afbeeldingen) Wikihow Tips

Ischias is pijn die je heupzenuw met zich meebrengt, die van je onderrug naar je heupen, billen en elk been loopt. Het wordt vaak neergeslagen door een uitpuilende of hernia.

Net als rugpijn kan ischias ook verergeren door te dutten op minder belastbare matrassen. Een zachtere vloer kan ischias verergeren omdat het je onderrug rondt en je gewrichten belast.

Er is echter geen uitdagend bewijs dat dutten op de grond ischias behandelt. De gerapporteerde voordelen zijn anekdotisch. Als u ischias heeft, bespreek dit dan met een arts of fysiotherapeut voordat u op de grond gaat slapen.

Een ander anekdotisch voordeel is een uitgebreide houding. Nogmaals, er is enige verdienste aan de claim. Zachte oppervlakken laten je ruggengraat buigen, terwijl uitdagende oppervlakken ondersteuning bieden.

Mensen zeggen dat de stevigheid van de vloer ervoor zorgt dat hun ruggengraat recht blijft. Maar als er geen wetenschappelijk bewijs is, kun je het beste voorzichtig zijn als je ruggengraatproblemen hebt.

Als u een slechte houding heeft, of een spinale aandoening zoals scoliose of kyfose, vraag dan een arts of slapen op de grond veilig voor u is. Hoewel sommige mensen zich beter voelen na een dutje op de grond, zijn er ook nog haalbare bijwerkingen.

De vloer bevat over het algemeen meer stof en stof in tegenstelling tot andere oppervlakken in huis. Dit is vooral waarschijnlijk als u tapijt heeft, dat allergenen verzamelt zoals: huisstofmijtschimmel als u allergisch bent voor deze stoffen, kan slapen op de vloer het volgende veroorzaken: niezen, loopneus, jeukende neus , rode ogen hoesten piepende ademhaling problemen met de luchtwegen.

Omdat warmte stijgt, is de grond regelmatig koeler dan de ontspanning van de kamer. Het kan top zijn om tijdens de zomermaanden op de grond te slapen. Maar in de winter kan een koude grond uw lichaamswarmte snel verminderen, waardoor u het kouder voelt dan normaal.

Veel mensen kiezen ervoor om op de grond te slapen. In sommige culturen is het duidelijk gebruikelijker om op de grond te slapen in plaats van in een bed. Sommige mensen slapen om meer persoonlijke redenen op de vloer.

Door op de grond te slapen, kan een persoon een meer minimalistische levensstijl aanhouden, waar velen de voorkeur aan geven. Sommige mensen slapen misschien op de grond omdat ze op dit moment niet langer de ruimte of het budget hebben voor een groot bed.

Ongeacht wat je interesse in dutten op de vloer in eerste instantie heeft gewekt, het is normaal om je af te vragen of het iets voor jou is. Hoewel er haalbare voor- en nadelen zijn van sluimeren op de vloer, is er nog steeds heel weinig wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp.

Als u overweegt om op de grond te slapen, kan het nuttig zijn om de execs en contra's te herkennen voordat u een beslissing neemt.

6X Slapen Op Grond Tips

Slapen op grond de slapen: 14 stappen (met afbeeldingen) - wikihow tips

Verbazingwekkend Slapen Op Grond De 14 Stappen (Met Afbeeldingen) Wikihow Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.wikihow.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Scandinavisch Klassiek Appartement Tips 5X Ideeen Voor Kinderkamers Tips 4 Tv In De Keuken Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 4 Witte Kerst Huis Highlighting More Than 9000 Beautiful White Christmas Photos 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 4X Klein Thuiskantoortje Woonkamer En Hal Gelukkig Nieuwjaar! Denk Jij Ook Zo Over Deze Trends?!Title Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Verschillende Stoelen Aan Eettafel Wat Is De Kleur Van Deze Eetkamerstoelen? (7 Tips)Title Ideeën X Olijfgroen In Huis Tips 4 Kinderkamer Ideeen Op Instagram Binnenkijken In De Babykamer Van Alia 5X Open Werkplek String Kast Houten Knutselwerkplek Online Ideeën 4X Ladder Als Accessoires Gebruiken Hoe Kies Je Voor Een Veilige Knikarm Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën