Elegant Starten Philips Hue Anleitung Bridge Einrichten Die Ersten Schritte Tips

Een philips hue-startset is een perfecte introductie tot uw persoonlijke verlichtingsarena. De starterskit white and color ambiance bevat bijvoorbeeld drie led-lampen voor populaire e27-fittingen, het hue bridge-basisstation en een hue-dimmer.

De dimmer switch kan ook gebruikt worden als afstandsbediening voor de slimme lampen. Alvorens het philips hue led-lichtsysteem in te voeren, is het zinvol om de eisen voor een gemakkelijke verbinding van de hue bridge met de andere aspecten en de daaropvolgende besturing door de philips hue app op de smartphone te testen.

Het volgende is vereist:. Als aan alle vereisten voor het installeren van het hue-verlichtingssysteem is voldaan, kun je beginnen. Het opzetten van de hue lamp zelf duurt slechts enkele minuten.

Bij het starten van de opstelling wordt de philips hue-lamp omcirkeld in een gewone fitting. Er zijn hue-lampen in de gewone e27-fitting, maar ook enkele variaties in e14 en gu10.

Niet vergeten: voor de volgende instelstappen moet de lamp ingeschakeld zijn, zodat de hue lamp stroom krijgt. Dan moet de hue bridge aangesloten worden op de stroomvoorziening. Zodra deze is aangesloten, schakelt de bridge automatisch in.

Zodra dit is gebeurd, wordt de bridge gekoppeld aan een wlan-router met behulp van de meegeleverde ethernet-kabel. Om dit te doen, sluit u de kabel absoluut aan op de verbinding op de brug met het label "wlan" aan de rechterkant en geeft de andere op in een vrij ethernet-slot op de router.

Zo snel als de drie lampjes aan de bovenkant van de hue bridge gaan branden, heeft het hue-basisstation al routinematig contact met de hue-lampen. Trouwens: een hue bridge kan tot 50 led-lampen uit het hue-systeem beheren en kan bovendien worden gekoppeld aan amazon alexa.

Daarna kunnen gebruikers de verlichtingsgadget met hun stem bedienen via amazon echo of alexa echo dot. Hoe de verbinding tussen philips hue en alexa precies werkt, kun je vinden in onze gids: hoe voeg je alexa toe aan philips hue.

Dit is het moment om de gratis hue-app (android / ios) te downloaden en in te stellen op je smartphone of tablet. Na de installatie zoekt de app automatisch naar de hue bridge en vraagt ​​de gebruiker na het indrukken van "instellingen" op de grote ronde knop aan de bovenzijde van de hue bridge behuizing te drukken.

De verbinding wordt dan automatisch tot stand gebracht. De app geeft dan de led-lampjes aan die aan de hue bridge zijn gekoppeld. Belangrijk: de smartphone of tablet moet in hetzelfde wlan zitten als de hue bridge.

De app toont dan de led-lampen die aan de hue bridge zijn gekoppeld. De hue lampen zijn nu te bedienen met een smartphone. Philips heeft een echte hit geland met zijn hue-verlichtingsregeling.

Met de hue bridge is een extra hub vereist, die opnieuw een stopcontact en staruimte vereist, maar het vereenvoudigt het beheer van de lampen aanzienlijk en vergemakkelijkt ook de opstelling van de hue-lampen op een bepaald moment in het huis en de daaropvolgende verbinding met systemen van derden, zoals amazon alexa.

6X Starten Philips Hue Tips

Starten philips hue anleitung: bridge einrichten – die ersten schritte tips

Elegant Starten Philips Hue Anleitung Bridge Einrichten Die Ersten Schritte Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tutonaut.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Bruine Muur In Woonkamer Zo Maak Je Van Zwarte Bank Een Warme Bron Inspiratie Woonk 6X Interieuradvies Landelijke Stijl Tips 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5X Serene Sfeer Vakantiehuis Tips X Tsbkaartjes De Kaartjes Tips 6X Pallet Houten Meubels Tips 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 4 Zwart Metalen Bed Romantische Bedden X Muur Van Boeken Tips 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur 1X Nieuwbouw Huis Fouten Tips 4 Verven Met Spons Decoratieve Verftechnieken Soorten 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 5X Open Haard Ideeen Tips