Laatste Tafel Uit Boomstam Eiken Blad 1 Stuk 320X106Cm Tips

Jongens, we hebben een bureau gemaakt van een stuk boomstronk, geen grap! we noemden het aanpakken van een doe-het-zelf-opdracht waar we fantastisch enthousiast over waren voordat we weggingen - nou we hebben het uiteindelijk afgemaakt en dit is het dan.

Hier is het hele (zeer lange) verhaal over hoe dit allemaal tot stand kwam en stap voor stap instructies over hoe het precies ging als je ervoor kiest om er zelf een te maken!.

We begonnen natuurlijk met een stronk. Het grappige aan hoe dit allemaal tot stand kwam, is hoe we de stronk eerlijk hebben gevonden en thuis hebben afgeleverd. Mary loopt elke ochtend basil door de fan (onze buurt) en vooral heel veel nemen dezelfde route.

Tijdens haar dagelijkse wandeling begon ze dezelfde stronk tegen te komen aan de kant van de weg waar het afval en de recycling worden buiten gezet:. De stronk was ooit zo zwaar als iedereen eruit kon, maar ik was ooit in staat om hem veilig op de voorbank van het voertuig te krijgen, haar vast te maken en haar terug naar huis te brengen (vraag me alsjeblieft niet waarom mijn korte broek hier zo hoog omhoog rijdt foto, misschien wel de meest gênante foto van mij op de blog tot nu toe):.

Toen we de stronk eenmaal thuis hadden, hebben we hem in onze opslag gezet om rond te hangen en hem nog een week te laten drogen terwijl we bespraken wat we ermee wilden doen.

We besloten dat een aspecttafel om de rode kruk die we gebruikten op de plaats van een tafel in onze huiskamer te veranderen, bijzonder geweldig zou kunnen zijn, dus gingen we ervoor!.

Mary was al op zoek naar een set haarspeldpoten, omdat ze dacht dat we de kofferbak waarop onze tv staat misschien iets hoger zouden willen zetten, dus gingen we door en kochten deze handgemaakte set van 3 van cream street shop op etsy.

Ze waren niet alleen uitstekend betaalbaar, maar ze worden hier in virginia gemaakt - we waren verkocht. Omdat we wisten dat we van de stronk een bijzettafeltje tussen onze 2 banken zouden willen maken, willen we misschien dat het eindresultaat ongeveer 24 centimeter lang is.

Toen we de stronk eenmaal in onze garage hadden hangen, waren we in staat om hem te meten om te ontdekken dat hij 10 centimeter lang was. Zo konden we de lengte bepalen van de poten die we zouden willen bestellen.

We dachten dat 14 "poten plus de 10" hoge stronk ons ​​goed op de goede plek zouden zetten. Weekend eerder dan het vorige, na een week of langer afgesloten in onze garage, hebben we de stronk naar buiten gebracht in de steeg om eraan te werken.

Ik had met een houtbewerkingsmaatje van mij gesproken die me een handschaafgereedschap leende en een houtbewerkingsvoorraad aanraadde die ik uitzoek op beschermers en afdichtingsafwerkingen voor de tafel.

We gaven zeker de voorkeur aan het gemiddelde uiterlijk en gevoel van de stronk zoals het was, dus we wilden het zo natuurlijk mogelijk houden en ervoor zorgen dat we het vermenigvuldigden naar de volgende fase in termen van vakmanschap.

Mary en ik hoopten de natuurlijke bast aan de buitenkant van de stronk te verwijderen als alternatief om het eraf te pellen, maar waren niet zeker of het gedoemd was eraf te vallen vanwege de volgende barst in de bast:.

5X Tafel Uit Boomstam Tips

Tafel uit boomstam eiken blad 1 stuk 320x106cm tips

Laatste Tafel Uit Boomstam Eiken Blad 1 Stuk 320X106Cm Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tafels99.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Vintage Spiegels Voorbeelden Tips Voor Ronde X Retro Design Kastje Tips 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 5X The Jane Antwerpen Tips 5 Bank Met Kussens Combinatie Wat Grijze Wall Papers Op De Zwarte 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 5 Vaas Met Touw Gedecoreerde Vaasjes 4X Kerst In Huis Tips 5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 6X Schoonmaken Met Tandpasta Tips 5X Moderne Verlichting Woonkamer Tips 5X Open Trap Dichtmaken Tips 6X Kleden In Woonkamer Tips 6X Strak Landelijk Interieur Tips