Inspirerend Terrasoverkapping Laten Maken Aluminium Giallo Deponti Tips

Voordat ik begon met het ontwerpen van de vorm van mijn nieuwe terrasoverkapping, vermenigvuldigde ik de huidige 10 'x 10' terrasplaat door er een andere 10' x 10' plaat naast te gieten, waardoor het ongeveer 10' x 20' werd.

Als u vaststelt dat het bevestigen van uw terrasoverkapping aan uw dakoverstek nu geen optie is, kunt u deze nieuwe bijna vrijstaande terrasoverkappingen overwegen (beschikbaar op mycarpentry.

Com). Ik hoefde me geen zorgen te maken over sneeuw bij het tekenen van mijn plannen voor de kap van mijn terras, maar mijn tweelaagse multiplex terrasplanken voegden wat "dode belasting" toe aan mijn ontwerp.

Ik moest dat toevoegen aan mijn gebruikelijke lading. Als continue sneeuwbelasting een factor was geweest, had ik spanten van 2x6 of groter moeten gebruiken.

Na het berekenen van mijn spantenspanwijdte, zou ik de capaciteit van mijn 2x4 spanten hebben overschreden als ik ze 24" oc. Had geplaatst, maar met een afstand van 16" oc.

, bevond ik me binnen het bereik van mijn grafiekbelasting. Een speling van 6' 8", tussen de afgewerkte plaat en de achterkant van de 4x6-balk, maakte de helling van mijn dak iets minder dan 2/12 (2 inch opwaartse stoot voor elke 12 inch run).

Was iets onder de minimale aanbevelingen van de fabrikant. Ik had geen problemen met mijn dak, maar ik stel voor montage of overschrijding van de specificaties van de fabrikant.

Om te voorkomen dat de dakspijkers via de onderkant van het terras zichtbaar worden, heb ik twee lagen multiplex van 4 'x 8' gebruikt bij het dekken van het dak.

Voor de achterkant van de dakbedekking heb ik 5/8 "dik t1 11 4" o. C. (voor een plankachtig zichtbaar uiterlijk vanaf de onderkant), en voor de toplaag gebruikte ik 3/8 "ontwikkelingsgraad (cdx) multiplex.

Dit maakte de dakbedekking dikte 1". Wanneer u een terraskap bouwt van een huidig ​​dak of huidige muur, moet u al uw metingen nemen vanaf het punt waarop het terrasdak aan de bestaande structuur wordt bevestigd, niet vanaf de buitenkant van de plaat.

De bestaande plaat kan aanzienlijk verschillen, waardoor essentiële afmetingen verloren gaan. Staarten, loodste ik recht naar beneden vanaf het buitenoppervlak van de fascia en maakte een markering op de terrasplaat.

Ik deed dit aan beide uiteinden van waar het dakboek zou worden bevestigd. Daarna liet ik een krijtstreep over de terrasplaat tussen de twee markeringen vallen.

Ik heb dit gebruikt. Ik was van plan om de 6x6 palen ongeveer 4 "van de achtertuinranden van het beton te plaatsen (om barsten te voorkomen), terwijl ze op dezelfde afstand van de krijtlijn werden gehouden.

Ik heb gegalvaniseerde publicatie-ankers gebruikt om de palen op de plaat onkwetsbaar te maken. Voordat ik de palen aan de ankers vastzet, verklein ik eenvoudig voldoende van de onderkant van elke paal om ze vierkant te maken en laat de andere uiteinden lang lopen (om in een latere stap tot meting te verminderen).

Ik gebruikte korte 2x4 beugels om de palen loodrecht te houden, terwijl ik de afgewerkte paalhoogten besloot.

6X Terrasoverkapping Laten Maken Tips

Terrasoverkapping laten maken aluminium giallo deponti tips

Inspirerend Terrasoverkapping Laten Maken Aluminium Giallo Deponti Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.deponti.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 4 Kinderkamer Ideeen Op Instagram Binnenkijken In De Babykamer Van Alia 4 Kleurvlakken Op De Muur Een Nieuwe Manier Kleur 5X Lift In Huis Tips 6X Interieur Landelijk Modern Tips 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën X Zomer Outlet Meubels Kopen Dekbedovertrek Joris & Rikkert 60X80 Ideeën 4X Woonkamer Styling Op Zn Best In Een Nieuwe Woonstijl Ideeën 5X Quotes Op De Muur Houten Letters Huis, Woonkamer En Huiskamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën Een Trolley In Huis & Tuin Weten Hoe Te Gebruiken Deze Trolley? 4X Wolkjes In De Kinderkamer Babykamer Wolkjesnuts And Bolts Living With Teenagers (2003) Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën