Afbeeldingen Thuis Bioscoop Maken Thuisbioscoop Maken? Zo Gebeurd Met Deze Tips M Magazine Online

Een thuisbioscoop is een luxueuze toevoeging aan elk groot huis met ruimte over, en biedt fantastische mogelijkheden voor een uniek thuis - of gewoon genieten van uw favoriete films in de rust van uw eigen ruimte.

Het creëren van een thuisbioscoop is niet zo ingewikkeld, hightech of duur als het klinkt - hoewel je enorm veel kunt uitgeven als je wilt.

U wilt echter wel het ontwerp en de technische belangrijke punten goed hebben, en er met name voor zorgen dat het surroundgeluid dat eruit wordt voortgebracht de rest van het huishouden niet stoort.

Lees onze gids om uw eigen thuisbioscoop te creëren - de perfecte onderneming die vorm kan geven aan een deel van een huisrenovatie.

Denk bij het plannen van een bioscoopzaal eerst na over hoeveel mensen het huis tegelijkertijd zullen gebruiken - zal het alleen uw gezin zijn, of nodigt u een bedrijf uit om samen met u te genieten van de allernieuwste blockbusters? het antwoord op deze vraag bepaalt de hoeveelheid zitplaatsen, en dus de ruimte die u nodig heeft.

'een van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen, is of het zeker een toegewijde thuisbioscoop wordt of een polyvalente ruimte die succesvol kan worden omgevormd van een prachtige woonomgeving tot een privébioscoop', zegt mike beatty van pulse, adviseurs voor de luxe thuisbioscoopmarkt.

'de twee zijn zeer uniek en hoewel beide een duidelijk meeslepende ervaring kunnen bieden, zal een polyvalente ruimte constant een diploma van compromis hebben.

'. Tegelijkertijd wil je nadenken over de inrichting van de bioscoopzaal, rekening houdend met elementen als schermgrootte, kijkhoeken, de projectiemethode, zitcomfort, luidsprekeropstelling, opbergruimte voor apparatuur en akoestiek.

'bij het minste wat je de voorkeur geeft aan een extreem goed scherm, luidsprekers, een av-ontvanger, sfeerverlichting, een toegewijd manipuleersysteem en comfortabele stoelen', zegt robin bailey van gadgetmypad.

Dit alles zal natuurlijk een grotere uitdaging zijn om het goed te doen in een multifunctionele ruimte. De grootte en vorm van de kamer zullen een echt verschil maken voor het succes ervan.

Rechthoekige kamers zijn betere bioscoopzalen dan vierkante kamers omdat ze je extra flexibiliteit bieden met zitposities.

Het uitwerken van zitposities voor thuisbioscopen kan eenvoudig worden bereikt met een eenvoudige vergelijking (of geometrie).

Begin met het tekenen van twee sporen van de geschatte zitpositie naar de randen van de geschatte schermgrootte; dit is uw kijkhoek, die idealiter niet kleiner mag zijn dan 33-35° tot maximaal 40° (elke groot en u zult onaangenaam dicht bij het scherm voelen; kleiner en het zal meer ervaren als een tv-kijkervaring dan een thuisbioscooptraktatie).

Wat te kiezen: een tv of een projectiescherm? en welke maat? gebruik deze tips om te beslissen:.

5X Thuis Bioscoop Maken Tips

Thuis bioscoop maken thuisbioscoop maken? zo gebeurd met deze tips m magazine online

Afbeeldingen Thuis Bioscoop Maken Thuisbioscoop Maken? Zo Gebeurd Met Deze Tips M Magazine Online

Abbildung. Afbeeldingsbron : magazine.mediamarkt.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Moodboard Donker Wonen Tips X Zelf Een Tafel Maken Etsen (Een Andere Knipoog Naar Maken) Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Bad Op Pootjes Ideeën 4 Bank Maken Van Pallets Pallet Loungebank Zelf 4X Zelf Je Eigen Tuin Renoveren Tuinrenovatie? We Vertellen Hoe! Ideeën 4X De Beste Koffiemachine Voor Thuis Heet Water Koffiemachines Op Markt Ideeën 6X Slapen Op Grond Tips 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 5 Kleur Jaar Heart Wood Flexa • 2021 Van Het 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 5X Interieur Kleur Teal In Staat Je Huis Leeg? Maak Leegte Licht! Ideeën 5X Liever Dakterrassen Dan Tuin Dakterras Bij De Zaagmolens In Zaandam Ideeën 5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën