Elegant Tips Opbergen Tijdschriften Opruimsystemen Voor Campers En Caravans Freeontour

Door uw boeken en tijdschriften in klassen op te splitsen, zoals per soort tijdschrift of genre van boeken, is het gemakkelijker om ze te bewaren en opnieuw in beslag te nemen wanneer u ze nodig hebt.

De aanpak die je gebruikt, is aan jou, maar het is leuk om de boeken van de tijdschriften te scheiden als je er veel hebt om op te slaan. Wat doe jij met je tijdschriften? ik gebruik verschillende manieren om ze op te slaan, afhankelijk van of ik al dan niet de voorkeur geef aan een tijdschriftartikel dat ik uitscheur en wil bewaren voor toekomstig gebruik, of dat ik er de voorkeur aan geef het hele tijdschrift te bewaren.

Dus hier is hoe ik mijn tijdschriftknipsels en mijn tijdschriften organiseer. Ik gebruik deze effen witte tijdschriftbestanden die ik van ikea krijg (ze zijn erg goedkoop) om tijdschriften te winkelen die ik liever bewaar.

Ik bewaar deze witte tijdschriftenmappen in de boekenkast in mijn woonkamer. Ze zien er netjes en verzorgd uit! dat is waar ik mijn countryside/mother earth news/natural home-kwesties bewaar die ik ter referentie wil behouden.

Je kunt ze echt leuk maken met plakboekpapier, maar ik vind ze gewoon wit in deze kamer. Ik orden de artikelen die ik uitscheur in dossiermappen. Op die manier hoef ik niet door een stapel tijdschriftknipsels te bladeren als ik iets moet zoeken! sommige mensen houden ervan om ze in een map te bewaren, maar ik ontdek dat het gemakkelijker is om een ​​unieke map zoals "herfstdecoratie-ideeën" te pakken en alle scheurvellen met die ideeën te zien.

Op deze manier kunt u het exacte onderwerp vinden dat u nodig heeft. Andere mensen plakken ze graag in compositieboeken, maar dat kost mij veel te veel tijd. Ik bewaar al mijn uitscheuringen die ik voor in de prullenbak moet opbergen en neem af en toe een paar minuten de tijd om ze te archiveren.

Als er slechts één klein object op een pagina is dat ik wil behouden, omcirkel ik dat item. Zo weet ik waarom ik die pagina heb bewaard. Soms maak ik aantekeningen op de pagina. Ik heb die bak een paar 12 maanden geleden verkocht bij tj maxx en je hebt er echt geen nodig om je tijdschriftknipsels op deze manier te ordenen.

Je zou een gigantische accordeonmap kunnen gebruiken, je zou een stoffen tas kunnen gebruiken, je zou een veld kunnen gebruiken (je kunt de buitenruimte inpakken met plakboekpapier, behangpapier of cadeaupapier, stickers, gebruik je creativiteit), je zou zelfs een archiefkast kunnen gebruiken als je heel veel knipsels uit tijdschriften hebt.

Je hebt ook geen toile bestandsmappen nodig! maar archiefmappen zijn tegenwoordig erg goedkoop en ik ontdek dat het voorbereiden van zaken er gewoon wat leuker door wordt.

4X Tips Opbergen Tijdschriften

Tips opbergen tijdschriften opruimsystemen voor campers en caravans - freeontour

Elegant Tips Opbergen Tijdschriften Opruimsystemen Voor Campers En Caravans Freeontour

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.freeontour.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Woonboot Interieur Parijs Zomers Onderweg In Het Zeeuwse Eilandzicht Vanuit Een 6X Scandinavisch Klassiek Appartement Tips 5X Inspiratie Interieur Woonkamer Tips 5X Online Shop Anna Nina + Assistant Store Manager Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 4X Zo Richt Klein Appartement 21M2 Hoe Krijg Ik M’n Woning In De Smaak Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 5 Kantoor Van Nu Interieurontwerp 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 5 Combinatie Met Vintage Bank De Tuinmeubelen 5X Kussens Met Opdruk Tips 5X Ikea Ivar Hacks Tips X Muur Van Boeken Tips 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën