Prachtig Turkse Mozaiek Lamp Türkische Stehlampe 9 Kugeln Alle Farben Lifestyle Trading Tips

Onze turkse lampen en kroonluchters in ottomaanse mozaïek creëren een warme sfeer van romantische intriges. Gebruik kunstig weergegeven turkse lichten of verzamel een menigte voor een adembenemend effect.

De ottoman- en mosaic-lampen zijn er in verschillende kleuren en vormen en kunnen elektrisch of met kaarslicht worden verlicht.

Kroonluchter is een aggregaat van een paar hangers. Ze worden vakkundig op een metalen onderdeel geplaatst, wat betreft hoogte en bedrading.

Aanpassing voor globe hoeveelheden, kleuren, ontwerpen en maten op kroonluchters zijn beschikbaar. Voor groothandel-verzoeken over turkse lampen en kroonluchters kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Com. Wij accepteren aangepaste bestellingen voor lampen en kroonluchters. U kiest gewoon de maten, kleuren, hoeveelheid globes en wij maken ze zoals u wilt.

Het kan bovendien 1-3 weken duren, afhankelijk van het model. Let op: aangezien ambachtslieden mozaïeklampen en kroonluchters maken door elk mozaïekgedeelte één voor één te snijden en te plaatsen, is het de aard van deze handgemaakte items dat ze niet identiek kunnen zijn aan de afbeeldingen.

Onze resolutie van turkse mozaïekglaslampen, een fantastische combinatie van buitengewone handgemaakte, levendige glazen lampen voor theelichtjes of elektrisch.

Verfijn uw effecten om te ontdekken wat u zoekt. We zijn een aantal van onze mozaïeklampen aan het opruimen (alleen hangend) - scroll naar beneden om lampen met korting te zien.

Bezoek deze link hier voor meer informatie over kroonluchters, lampaccessoires of elektrificatie van lampen. De kunst van het maken van glas is ingebed in de turkse traditie vanwege het ottomaanse rijk in 1299.

Glasmakers steken hun hart en ziel in elke turkse olielamp die ze hebben gemaakt. Deze lampen waren gemaakt met een uniek byzantijns gebrandschilderd glas dat een unieke en buitengewone methode illustreerde die alleen bekend was in de turkse cultuur.

Tegenwoordig onthullen turkse mozaïeklampen dezelfde schoonheid en creativiteit als vele jaren geleden. Ze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende stijlen waaronder tafellampen, plaatsingslampen en kroonluchterlampen.

Ze dienen als een prachtige manier om de sfeer van het oosten in je huis te brengen en verlichten elke kamer met een caleidoscoop van prachtige kleuren.

Bij paykoc imports wordt elke mozaïeklamp gemaakt door bekwame turkse ambachtslieden, dit zijn vakmensen van de 3e of 4e generatie.

Blader door onze unieke collectie, u zult zeker de perfecte turkse mozaïeklamp voor uw huis of bedrijf vinden. Deze seashell 29-inch tafellamp, bovenop een kristallen voet, lijkt in elk huis te zweven met een ideale glans van parelmoer.

Met de hand verzamelde schelpen, gepolijst en in tegels gesneden, worden in een rastermozaïek op de rechthoekige voet aangebracht en de structuur van de kleuren weerspiegelt dat geometrische motief.

Geaccentueerd in chromen afwerkingen en een kristallen kruisbloem, zou het een prachtige glans toevoegen aan een foyer, slaapkamer of woonruimte.

Mooie lampen, maar toen we ze uit de doos haalden zat er een grote chip aan de zijkant. Ik ga niet de enorme moeite doen om ze terug te sturen voor een ruil, omdat wayfair het af en toe moeilijk maakt.

Ken. Columbus, oh. 2018-05-05 17:35:28.

6X Turkse Mozaiek Lamp Tips

Turkse mozaiek lamp türkische stehlampe 9 kugeln alle farben - lifestyle trading tips

Prachtig Turkse Mozaiek Lamp Türkische Stehlampe 9 Kugeln Alle Farben Lifestyle Trading Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : lifestyle-trading.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 5X Nieuwe Collectie Ohmyhome Tips 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 6X The Rabbit Chair Tips 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek 6X Oude Houten Vloer Tips 5 Bruin Leren Bank Woonkamer Banken Stijlvolle Bruine Hoekbanken 5X Moodboard Go Green Tips 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips