Geweldig Tv Aan Muur Wand/Meubel Plaatsen Tips

In dit artikel laten we je zien hoe je je tv aan de muur monteert. Het monteren van een tv kan zwaar tillen zijn, dus het is een wenselijk idee om iemand anders in huis te halen om te helpen!.

Als je dol bent op de minimalistische, opgeruimde uitstraling, dan is wandmontage van je tv misschien iets voor jou. Het bespaart waardevolle vloerruimte als u een klein huishouden heeft en biedt een meer gestroomlijnde uitstraling.

U kunt bovendien de fijne kijkhouding lokaliseren en verblinding door lichten of ramen verminderen met uitschuifbare, kantelbare en draaibare muurbeugels.

Tenzij het een echt oud huis is, heb je naar alle waarschijnlijkheid ten minste twee onderscheidende soorten muren in je huis: bakstenen en houten muren.

De meeste scheidingswanden zijn geschikt voor een tv, maar u moet vooral voorzichtig zijn met noppenmuren. Dit is waar je voor moet verschijnen.

Deze muren zijn eersteklas voor het monteren van een tv van elk formaat, maar probeer ervoor te zorgen dat de steunen in de steen passen, en niet langer in de mortel, omdat de steen een heel stuk extra onkwetsbare montage zal bieden.

Wanneer je een grote tv monteert, is het een topidee om stevige muurankers te gebruiken die speciaal zijn ontworpen om in baksteen te gaan om zware voorwerpen te geleiden.

Binnenmuren zijn vaak gemaakt van een houten 'stud'-frame met gipsplaat eraan. De houten 'noppen' zijn sterk genoeg om een ​​tv te houden, maar als je van plan bent je tv zonder vertraging op de gipsplaat te monteren, moet je verschillende gipsplaatbevestigingen gebruiken en ervoor zorgen dat het gewicht van de tv het maximale gewicht niet overschrijdt van de bevestigingsset.

Sommige stijlmuren hebben een metalen frame. Bij deze muurtypes moet je tv aan de gipsplaat worden bevestigd, dus zorg ervoor dat je tv niet te zwaar is voor de gipsplaatbevestigingen.

Voor de meeste tv's zijn er een aantal beugelopties, dus u kiest liever de juiste voor uw tv-gewicht en muurtype. Om het gemakkelijker te maken, gebruiken de meeste tv's de vesa-normen (video electronics standards association).

Dit zijn aanwijzingen die bij flatscreen-tv's passen bij de juiste muurbevestigingen door de gatenpatronen aan de achterkant van uw tv te meten.

Meet met een meetlint de afstand tussen de horizontale gaten en verticale gaten in mm (cijfers zijn ook te vinden in de handleiding van je tv). Deze twee getallen zijn uw vesa-afmetingen die u doorgaans ook kunt zien in de handleiding van uw tv of in de tv-specificaties wanneer u uw tv koopt.

5X Tv Aan Muur Tips

Tv aan muur wand/meubel plaatsen tips

Geweldig Tv Aan Muur Wand/Meubel Plaatsen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5X Inloopkast Achter Bed Is Uniek Op Maat Gemaakte Voor Een Kleine Ruimte? Ideeën 4X Vintage Bruine Leren Bank Sloterkanne Barkrukken Bruin 3 Zits Ideeën Gebreide Zitzak Van Zilalila First Class Shipping 4X Woonkamer Loft Van Multidisciplinair Duo De Finest Flat In Amsterdam Ideeën 5X The Jane Antwerpen Tips 4 Trolley In De Keuken Ideeën 3X Leuke Ideeen Kamer Inrichten Inrichting Slaapkamer Decoratie Ideeën 6X Interieur Met Balken Tips 4 Comfortabele Loungesets Strakke Designs Accessoires Voor Je Loungeset 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 6X Sfeerverlichting In Huis Tips 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën 4X Luxe Loft Met Open Karakter Old Fashioned Amsterdam Inspired This Modern Ideeën 5 Fotolijstjes Aan De Muur 4X Fotolijsten Ophangen Netjes Dit Doen