Uggs Interieur Collectie Stampd X Ugg Tasman Ss20 Buy It Here Tips

Opbeurend is ook de toewijding van het merk aan duurzame, ethische en ecologische productiepraktijken, die zijn vastgelegd in ugg's online feel good future-platform. Hierbij staan ​​‘milieu’, ‘gemeenschap’ en ‘innovatie’ centraal.

In lijn met de eco-referenties van het merk heeft ugg zijn plant power-collectie gelanceerd, en zijn meest duurzame aanbod van unisex-stijlen tot nu toe, van levendige pluizige sandalen tot organisch getinte chukka-laarzen, die zijn gemaakt van koolstofneutrale, plantaardige materialen.

Deze omvatten hernieuwbaar suikerriet, hevea-rubber, kruidenhennep en tencel-lyocell van verantwoord geoogste bomen. 'ons planteam haalde ideeën uit onze iconische patronen en creëerde nieuwe silhouetten met koolstofneutrale, plantaardige materialen.

De resulterende plant power-collectie vertelt een verhaal over wat er mogelijk is, en het is een interessante stap in onze reis naar een grotere duurzame toekomst', zegt andrea o'donnell, president van ugg en koolaburra by ugg bij deckers brands.

Ugg streeft ernaar het gebruik van gerecyclede, hergebruikte, plantaardige, geregenereerde, biogebaseerde, hernieuwbare en gecertificeerde vezels met 35 procent te verhogen tot 2027. Naast de plant power-collectie weerspiegelen tal van verschillende initiatieven een bewuste manier van ontwerpen.

De fabrikant heeft tussen 2017 en 2020 meer dan negen miljoen pond aan verpakkingen bespaard, investeert in het regenereren van 200. 000 hectare grond in 2021 en lanceert tegen het einde van het jaar een afvalreducerend herstelprogramma.

Ik. Iconische fabrikant ugg australia opende tegenwoordig de deuren van zijn tweede en grootste australische vlaggenschip - gelegen in sydney arcade op king street, sydney - en ik was ooit buitengewoon onder de indruk van wat ik zag.

Natuurlijk heb ik me ingezet voor de nieuwe home collection!. Kylie joyce, de bedrijfsmanager van ugg australia, merkte op: "gezien het overweldigende succes van onze qvb-winkel, zal onze ultramoderne locatie alles wat de fabrikant te bieden heeft op een veel grotere schaal leveren.

We zijn in werkelijkheid verheugd om nog een keep van wereldklasse te leveren die onze trouwe klanten momenteel wereldwijd ervaren. ". De indrukwekkende, luxe winkelruimte bestaat uit twee uitgestrekte niveaus, die een premium, loft-achtig gevoel belichamen.

Dit jaar werd vooraf een loungewear-collectie gebracht, terwijl de opening van king street de betrouwbare lancering van ugg home markeert. Met een bescheiden begin begon ugg australia in 1978 met een paar paar laarzen van schapenvacht en een kleine, toegewijde aanhang in zuid-californië, voornamelijk onder de surfende menigte.

Vandaag de dag is ugg australia, met winkels in beijing, shanghai, tokyo en osaka, maar ook londen, los angeles, new york, moskou, parijs, auckland, melbourne en sydney, een wereldmerk dat synoniem staat voor luxe comfort, kwaliteit, stijl en liefde.

De opening van het ugg australia king street-winkelhuis komt overeen met de uitrol van de internationale manier van leven-campagne "this is ugg". In de 12 uur na het plaatsen van een video van zichzelf in een kristallen t-shirt met een cross-over telfar ugg-logo, heeft telfar clemens bijna 50.

000 views, duizenden reacties en tientallen informatieve artikelen verzameld die het nieuws aankondigen dat de ontwerper van 's werelds meest populaire tas doet mee met de maker van 's werelds meest gezellige schoen.

"ik hou van de alomtegenwoordigheid", zegt hij over de ugg-appeal. "ik vind het leuk dat ze unisex zijn - en ik vind het leuk dat het een mode-object is dat een kerstcadeau is voor heel veel mensen.

Dat is precies waar ik zin in heb. ".

5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue

Uggs interieur collectie stampd x ugg tasman ss20: buy it here tips ideeën

Uggs Interieur Collectie Stampd X Ugg Tasman Ss20 Buy It Here Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.highsnobiety.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Uniek Cactussen In Huis Ideeën 6X Rechte Bank Woonkamer Tips 5 Bruine Muur In Woonkamer Zo Maak Je Van Zwarte Bank Een Warme Bron Inspiratie Woonk 6X Tuinmeubelen Beitsen Handleiding Tips 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 5X Marokkaanse Zelliges Tegels Tips 6X Kaars In Fles Tips 6X Polka Dots Muur Tips X Natuurlijke Materialen Interieur Tips 6X Ronde Spiegel Badkamer Ideeën 6X Minimalistisch Chique Badkamer Ideeën 5X Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Tips 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën Energiebesparende Tips Voor Thuis 11 Simpele Maatregelen Om Energie Te Besparen