Vaas Met Touw Marrakesh In Hoogte 20 Cm Tips

De sculpturale vaas met het zweedse label dbkd is een geweldig accessoire voor je woonkamer met planten of twijgen, maar hij ziet er ook geweldig uit als sculptuur behalve groen. Je vindt ze in onze winkel in twee maten (m & l) in elk twee kleurstellingen.

Je vindt de massieve versie in "wit" en "sandy mole" in een mat greige. Ik vind het heerlijk om de buitenkant naar binnen te halen. Er zijn zoveel ideeën in mijn hoofd over hoe dit te doen; dus ging ik naar mijn eigen huis om te zien wat ik zelf had bereikt om dichter bij de natuur te komen.

Ik heb veel natuurlijke elementen weergegeven in mijn huisinrichting en een van mijn favoriete "klusjes" is om schone flora uit de tuin te verminderen. Ik heb een keer katoenen stelen gemaakt van takken van onze teruggekeerde tuin.

Ik besloot mijn eigen aanbeveling op te volgen en een paar nieuwe vazen ​​te maken. Hier is mijn diy touwvaas how to. Het grote deel? het duurt slechts ongeveer 15 minuten om te maken!. Ik had onlangs een geslaagde dagtocht naar het leger des heils en ik zag een aantal aangename glazen vazen ​​voor $ 2,00 per stuk.

Let bij het kiezen van een vaas op de gewenste vorm en kies een zwaarder, steviger gewicht. Soms, vooral als je aan het shoppen bent, kom je lichtgewicht vazen ​​tegen die gemakkelijk kapot gaan.

Dat zijn waarschijnlijk de vazen ​​waar je bloemstukken in komen en stof verzamelen in je kast. Ik koos voor brede vazen ​​in orkaanstijl. Voor het touw ging ik naar de hardware keep en bepaalde manilla touw (3/8 inch x 50 voet).

Ik heb hem gekozen vanwege de dikte en de kleur. Er waren een paar selecties in sisal geweest, maar ik wilde een donkerdere kleur. Vijftig ft zal minstens drie vazen ​​van dit formaat maken.

Ik kocht het voor $ 8,00. De hoogwaardige manier om de hoeveelheid touw af te meten die je nodig hebt, wikkel het om de vaas, behalve het lijmen totdat je de gewenste hoogte hebt bereikt en snijd het af.

Dit is gemakkelijk te doen met een dikker touw zoals ik heb gekozen. Een andere optie is het "vleugelen". Haha!. Begin met inpakken en lijmen terwijl je bezig bent! om het af te maken, knipt u het opgeven van het touw op een houding en lijmt u het vast.

Hier is de afgewerkte look. Vul je vaas met bloemen voor de lente, schelpen voor het zomerseizoen of katoenen stelen voor de winter!.

5 Vaas Met Touw Gedecoreerde Vaasjes

Vaas met touw marrakesh in hoogte 20 cm tips ideeën

Vaas Met Touw Marrakesh In Hoogte 20 Cm Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.plantenpotten.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben? 5 Kantoor Urban Grace Interiors Oudheidkamer Gezondheid Komt Van Binnenuit 5 Het Verhaal Achter Tsbkaartjes Chagall Vs Picasso #Art #Abstract #Figure X Een Veranda In De Winter Ideaal Voor Lange Winters Dit Unieke Huis! Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 5X Luxe Glazen Balustrade Tips 6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 5X Bloomon Prachtige Bos Bloemen Huis En Cadeaus Op Zondag? Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 4X Vakantiewoning In De Zwitserse Alpen Vakantie Om Te Genieten Met Je Familie Ideeën 5 Vormige Tuin Benedenwoning 2X Tuinontwerp Grote Tuinen 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 6X Terrasoverkapping Laten Maken Tips