Verven Met Spons Simpel Een Diy Betonlook Effect My Industrial Interior Tips

Bij daglicht is deze eetkamer fris en zonnig, maar 's avonds met de juiste verlichting krijgt de kamer een intieme, romantische gloed. Decoratieve verfafwerkingen houden de ruimte in een gemeenschappelijke ruimte verrukkelijk en vormen een fris alternatief voor behang - zoals in deze formele eetkamer die werd weggesponst in een ton-sur-ton tintencombinatie.

U kunt gekleurde glazuren aanbrengen om drama, diepte en "geschiedenis" op te bouwen, omdat u zelfs sterke kleuren kunt gebruiken zonder de zwaarte van een stevig oppervlak van dekkende verf.

Zoals je kunt zien, werkt sponsverven goed in de meeste omgevingen - het laatste effect hangt af van hoe glazuur wordt gebruikt en de gekozen tinten. In deze woonkamer zijn de wanden gesponst in kenmerkende gele kleuren - de afwerking contrasteert mooi met het wit van het freeswerk.

De verf- en glazuurtinten die in deze woonkamer worden gebruikt, lijken erg op het vorige voorbeeld, maar het uiteindelijke resultaat is "stiller", omdat het glazuur er vroeger werd afgesponst.

De licht-over-donker kleurensoftware die wordt gebruikt bij het sponsschilderen van deze slaapkamer in landelijke stijl, zorgt ervoor dat de afwerking er kalkachtig uitziet - meestal niet wenselijk, maar hier is het een perfecte aanvulling op het armoedige sublieme decor.

Hier weerspiegelt het afgesponste muuruiteinde de zachte materiaalstructuren die in deze slaapkamer worden gebruikt, en past uitstekend bij het ambachtelijke decor.

Er zijn meerdere lagen ton-sur-ton, meerglanzende glazuren nodig (willekeurig aangebracht met onderscheidende halfdroge sponzen) om zo'n geweldige sponsachtige afwerking te krijgen.

Hoewel niet meer zo dramatisch als het vorige voorbeeld, lijkt deze sponsachtige afwerking op de gladde, gemêleerde textuur van suède en omhult deze damestoilet met een laag van warmte en gezelligheid.

In deze kinderkamer voor baby's werd vroeger een halfdroge spons zachtjes over het onderste deel van de muren gedrukt, waardoor een zeer slimme en verstandige afwerking ontstond die veel vlekken, krassen en vingerafdrukken van de eerste paar jaar zal verbergen.

Alle versieringsregels zijn in dit jonge hol beschadigd, echter met een geweldig, funky effect. De gestuukte muren werden afgesponst met enkele echt levendige tinten - oranje, roze, groen, violet, blauw - die het gebied vullen met een hitte en flamboyante caribische sfeer.

Een inkomhal met een decoratief geschilderde afwerking heeft een grote invloed op het betreden van een huis. Hier zijn verschillende lagen van hetzelfde kleurglazuur (anders verdund) losjes aangebracht om diepte toe te voegen en een einde te creëren dat rijk lijkt in plaats van druk.

Het verschijnen van sponsafbeeldingstechnieken kan zonder problemen op maat worden gemaakt om aan elke smaak te voldoen, en aangepast aan elke decoratiesituatie - van italiaans tot mexicaans, van traditionele tot hedendaagse stijlen.

Het gaat er allemaal om welke tinten je kiest, hoeveel je er aan een uiteinde mengt en welke methode je gebruikt om ze in lagen te leggen.

4 Verven Met Spons Decoratieve Verftechnieken Soorten

Verven met spons simpel een diy betonlook effect - my industrial interior tips ideeën

Verven Met Spons Simpel Een Diy Betonlook Effect My Industrial Interior Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : myindustrialinterior.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 5X Plantenbak Voor Binnen Tips 4 Broodplank Voor De Voedselbank Ontmoeting Met Voorzitter Van 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën 5X Opbergmanden In Huis Tips 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 6X Pallet Houten Meubels Tips 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 5X Landelijk Huis Nyc Tips 5X Karaf Als Decoratie Tips 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 5 Woonkamer Inrichten Beginnershandleiding Ich Habe Ein Pixel Problem Bei Meinem Pc, Was Kann Tun?