Verven Met Spons Simpel Een Diy Betonlook Effect My Industrial Interior Tips

Bij daglicht is deze eetkamer fris en zonnig, maar 's avonds met de juiste verlichting krijgt de kamer een intieme, romantische gloed. Decoratieve verfafwerkingen houden de ruimte in een gemeenschappelijke ruimte verrukkelijk en vormen een fris alternatief voor behang - zoals in deze formele eetkamer die werd weggesponst in een ton-sur-ton tintencombinatie.

U kunt gekleurde glazuren aanbrengen om drama, diepte en "geschiedenis" op te bouwen, omdat u zelfs sterke kleuren kunt gebruiken zonder de zwaarte van een stevig oppervlak van dekkende verf.

Zoals je kunt zien, werkt sponsverven goed in de meeste omgevingen - het laatste effect hangt af van hoe glazuur wordt gebruikt en de gekozen tinten. In deze woonkamer zijn de wanden gesponst in kenmerkende gele kleuren - de afwerking contrasteert mooi met het wit van het freeswerk.

De verf- en glazuurtinten die in deze woonkamer worden gebruikt, lijken erg op het vorige voorbeeld, maar het uiteindelijke resultaat is "stiller", omdat het glazuur er vroeger werd afgesponst.

De licht-over-donker kleurensoftware die wordt gebruikt bij het sponsschilderen van deze slaapkamer in landelijke stijl, zorgt ervoor dat de afwerking er kalkachtig uitziet - meestal niet wenselijk, maar hier is het een perfecte aanvulling op het armoedige sublieme decor.

Hier weerspiegelt het afgesponste muuruiteinde de zachte materiaalstructuren die in deze slaapkamer worden gebruikt, en past uitstekend bij het ambachtelijke decor.

Er zijn meerdere lagen ton-sur-ton, meerglanzende glazuren nodig (willekeurig aangebracht met onderscheidende halfdroge sponzen) om zo'n geweldige sponsachtige afwerking te krijgen.

Hoewel niet meer zo dramatisch als het vorige voorbeeld, lijkt deze sponsachtige afwerking op de gladde, gemêleerde textuur van suède en omhult deze damestoilet met een laag van warmte en gezelligheid.

In deze kinderkamer voor baby's werd vroeger een halfdroge spons zachtjes over het onderste deel van de muren gedrukt, waardoor een zeer slimme en verstandige afwerking ontstond die veel vlekken, krassen en vingerafdrukken van de eerste paar jaar zal verbergen.

Alle versieringsregels zijn in dit jonge hol beschadigd, echter met een geweldig, funky effect. De gestuukte muren werden afgesponst met enkele echt levendige tinten - oranje, roze, groen, violet, blauw - die het gebied vullen met een hitte en flamboyante caribische sfeer.

Een inkomhal met een decoratief geschilderde afwerking heeft een grote invloed op het betreden van een huis. Hier zijn verschillende lagen van hetzelfde kleurglazuur (anders verdund) losjes aangebracht om diepte toe te voegen en een einde te creëren dat rijk lijkt in plaats van druk.

Het verschijnen van sponsafbeeldingstechnieken kan zonder problemen op maat worden gemaakt om aan elke smaak te voldoen, en aangepast aan elke decoratiesituatie - van italiaans tot mexicaans, van traditionele tot hedendaagse stijlen.

Het gaat er allemaal om welke tinten je kiest, hoeveel je er aan een uiteinde mengt en welke methode je gebruikt om ze in lagen te leggen.

4 Verven Met Spons Decoratieve Verftechnieken Soorten

Verven met spons simpel een diy betonlook effect - my industrial interior tips ideeën

Verven Met Spons Simpel Een Diy Betonlook Effect My Industrial Interior Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : myindustrialinterior.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Muur Van Boeken Tips 5X Scandinavisch Appartement Stad Tips X Warme Kleuren Scandinavische Woonkamer Drie Decoratieve Draperieën Voor Een Scandinavisch Interieurtitle Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 5X Karaf Als Decoratie Tips 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode 6X Planten In De Badkamer Ideeën