Vetplanten In Huis Wat Zijn De Meest Geschikte Voor Tips

Het binnen kweken van vetplanten kan een beetje lastig zijn. Met deze eenvoudige tips kunt u echter beter voor uw succulentencollectie binnenshuis zorgen. Deze opstelling leert je precies hoe je mooie, gezonde vetplanten binnenshuis kunt kweken.

Om je nog verder te helpen, kun je beginnen met het downloaden van mijn gratis spiekbriefje om te zien hoe het eruit ziet als je vetplanten extra of minder water nodig hebben. Klik hier om dat te pakken te krijgen, het zal buitengewoon nuttig zijn.

Snelle heads-up. Sommige links op deze webpagina kunnen bovendien gelieerde links zijn, dat betekent dat ik een commissie ontvang (zonder extra kosten voor jou) als je op de hyperlink klikt en een aankoop doet.

Ik onderschrijf uitsluitend merchandise die ik heb gebruikt en waar ik van hou totdat anders wordt vermeld. Niet alle vetplanten zijn wenselijk om binnen te kweken. Het kiezen van vetplanten die niet van de volle zon houden, maar kiezen voor schaduw of weinig licht, zal een enorm verschil maken in het succes van uw succulente binnentuin.

Over het algemeen doen vetplanten met felle tinten (zoals rood, paars en sinaasappels) het binnenshuis niet goed. Ze hebben wat directe zonne-energie nodig en meer licht dan binnen over het algemeen handig is.

Een geweldige plek om te beginnen is met vetplanten die van nature groen zijn. Een paar uitstekende voorbeelden zijn haworthia- en gasteria-variƫteiten zoals hieronder afgebeeld. De korte video hieronder geeft je een overzicht van een paar van mijn favoriete vetplanten om binnen te kweken!.

Als vetplanten binnenshuis staan, is het vaak moeilijk voor hen om voldoende zonlicht binnen te krijgen. Buiten willen ze over het algemeen ongeveer 6 uur helder, indirect zonlicht per dag.

Binnen kun je er echter de voorkeur aan geven om je vetplanten dicht bij een raam te plaatsen dat de hele dag licht krijgt. Als dit niet altijd een optie is, plaats je vetplanten dan in de buurt van het helderste raam of de helderste locatie van je huis of kantoor.

Het grootste probleem waar nieuwe succulentenkwekers mee te maken krijgen als ze hun vetplanten binnenshuis in leven houden, is water geven. Zo veel zelfs, dat ik niet alleen een hele post heb gewijd (je kunt dat hier lezen), maar ook een compleet e-boek aan het bewateren van vetplanten.

Het is een enorme deal! vetplanten hebben een schokkende hoeveelheid water nodig om te gedijen. Ze houden er echter niet van om zo vaak water te krijgen als de meeste kamerplanten. Maar ik zou niet zo ver gaan om te zeggen dat vetplanten zelden water nodig hebben.

Dus. Hier is de deal. Vetplanten willen hun wortels graag nat maken met water, maar drogen dan snel uit. Geef vervolgens opnieuw water nadat de grond een paar dagen droog is geweest.

5 Vetplanten In Huis Voor En Na Het Onderhoud Verzorging Van

Vetplanten in huis wat zijn de meest geschikte voor tips ideeƫn

Vetplanten In Huis Wat Zijn De Meest Geschikte Voor Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : vetplantjes.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen kƶnnten

6X Badkamer Met Betonstuc Ideeƫn 6X Kleuren In Interieur Tips 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeƫn 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeƫn 5X Nieuw Designer Bijzettafel Ideeƫn 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeƫn 6X Mooi Bureau Voor Kinderkamer Ideeƫn 5 Ikea Keukentje Hack Ideeƫn 6X Tipi Tent Kinderkamer Tips Boom In De Woonkamer Boomschikken Een Woonkamer? 5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeƫn 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeƫn 5X Interieur Inrichting Ideeen Tips 5 Zithoek In Tuin Tuinset Zijaanzicht Tuin? Hou Je Oren Open 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeƫn