Voordelen Pvc Vloer De Van Een Ncpf Tips

2, dun en licht: pvc-vloer slechts 1,6 mm-9 mm dikte, gewicht per rechthoekige meter is slechts 2-7 kg, gebrek aan gemeenschappelijke grondmaterialen 10%.

In hoogbouw en voor bouwfysische belastinghuisbesparingen, met een ongeëvenaard voordeel. Ondertussen heeft de transformatie van historische structuren een speciaal voordeel.

5, superslip: pvc-begane grond heeft een andere antisliplaag, maar bovendien in vergelijking met het normale vloermateriaal, pvc-vloeren in het geval van water kleverige voet die extra samentrekkend aanvoelt, het is niet moeiteloos om te glijden, de extra water des te samentrekkend.

Als gevolg hiervan is het groter in de openbare veiligheid op openbare plaatsen zoals luchthavens, ziekenhuizen, kleuterscholen, scholen, enz.

Het is de voorkeursmaterialen voor vloerdecoratie, die de afgelopen jaren erg populair zijn geweest in china.

7, waterdicht: pvc-grond is vinylhars als de primaire component, en geen affiniteit voor water, dus de natuurlijke angst voor water, zo niet langdurige onderdompeling zal niet worden beschadigd; en niet vanwege de vochtigheid en meeldauw.

8, akoestische ruisonderdrukking: pvc-vloervloerstoffen kunnen niet worden vergeleken met het dagelijkse geluidsabsorberende effect, de geluidsabsorberende tot 20 decibel, dus de behoefte aan stille omgevingen zoals afdelingen van medische instellingen, scholen, bibliotheken, collegezalen, theaters en verschillende verkiezing pvc-vloeren, je hoefde dan niet de grond te raken met het geluid van hoge hakken die je vragen en problemen beïnvloeden, pvc-grond kan je een meer comfortabele, meer humane leefomgeving bieden.

9, antibacteriële eigenschappen: pvc-vloeroppervlak door een exclusieve antimicrobiële behandeling, een hoeveelheid hoogwaardige buitengewone pvc-grondvloer breidde ook het antimicrobiële middel uit, de overgrote meerderheid heeft een stevig vermogen om bacteriën te doden en de groei van bacteriën te remmen.

10, kleine en naadloze gelaste verbindingen: buitengewone kleuren van de pvc-plaat op de grond gemonteerd door strikte constructie, en de naden zijn erg klein, een afstand bijna onzichtbare naden; pvc-plaatgrond met naadloze laswetenschap kan volledig naad krijgen, wat normale grond nu niet kan doen, en daarom kan de normale impact gemalen en visuele effecten zijn om de optimalisatie te maximaliseren; gebruikelijke impact op de grond in vervelende omgevingen zoals kantoren, evenals sterilisatieverontrustende omgevingen zoals werkruimten in gezondheidscentra en verschillende pvc-grond is de goede keuze.

11, het snijden van stiksels eenvoudig en gemakkelijk: gewoon het beste met een exact mes kan willekeurig worden gesneden en kan specifieke tinten stofcombinaties gebruiken, de vindingrijkheid van de ontwerper volledig spelen om het aangename decoratieve effect te krijgen; genoeg om van de grond een kunst te maken, van je leefruimte een paleis van kunst te maken, vol kunst.

12, installatie- en bouwsnelkoppelingen: de ontwikkeling van pvc-vloeren is erg snel, behalve mortel, de vloervereisten zijn goed, met een duidelijke milieuvriendelijke lijmverbinding, kan na 24 uur worden gebruikt.

4 Voordelen Pvc Vloer De Van Pv Cvloeren En Nadelen Laminaat Vloerentitle

Voordelen pvc vloer de van een - ncpf tips ideeën

Voordelen Pvc Vloer De Van Een Ncpf Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ncpf.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 5X Steigerhout Meubelen Zelf Maken 5 X Meerwaarde Bij Het Kopen Van Een Steigerhouten Meubelbou Ideeën 5X Scandinavisch Appartement Leuke Decoratie Ideeen Kleur Heeft Alles Te Maken Met Je Hartritme Ideeën 4X Loft Appartement Uit Florence Margarita Villa In Ideeën 5 Vensterbank Decoratie Ideeen Conseils D'aménagement Agencement De La Fenêtre 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue 4X Zelf Muren Woning Schilderen De Juiste Verf Voor Je Muren? Ontdek Ideeën 4X Bedstee Inspiratie Voor De Kinderkamer Beste Tips Een Grote Ideeën 4 Hk Living Rotan Stoelen Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi