Warme Kleuren Woonkamer تمايل انفصل بشكل صحيح Living Tips

Bekijk voor meer inspiratie een van onze eerdere artikelen over 50 energieke en kleurrijke huiskamerdiagrammen en hoe je kleur kunt gebruiken om een ​​hele kamer samen te binden.

Kan van invloed zijn op hoe de ondertonen van een verfkleuring worden gegoten, waardoor ze extra warm of koud worden. Voor kamers die veel natuurlijk licht krijgen, moet rekening worden gehouden met de route in de richting waarin de kamer kijkt.

In ruimtes die niet veel natuurlijk licht krijgen, zal kunstlicht een rol spelen bij de kleurschakering van de verf. Zorg ervoor dat u de temperatuur van uw gloeilamp test: gloeilampen met een temperatuur van meer dan 3500k hebben de neiging om koeler te worden.

Hoe lager de temperatuur, hoe warmer en gezelliger het licht dat het uitstraalt. En ernaar te staren in elke staat van verlichtingsarmaturen is de eersteklas manier om een ​​"geen verrassingen" verfkleurkeuze te garanderen.

Na een lange dag gaat er niets boven ontspannen in een zalige woonomgeving die een geroosterde gloed uitstraalt. Gebruik warme, diepe kleuren zoals scharlaken, pruimen en rijke paarse tinten om het gevoel van een meer intieme sfeer te creëren.

Als uw woonkamer aan de massieve kant is, is een van de eenvoudigste manieren om een ​​extra intieme ervaring te creëren, door uw kamer op te delen in kleinere zones.

Probeer de muur achter in je haard een diepe, levendige kleur te geven of kies een tint die een paar kleuren donkerder is dan de rest van de kamer.

Probeer zelfs een felle kleur aan de binnenkant van boekenplanken of op het houtwerk rond ramen. Het creëren van die knusse zones binnen uw loungelocatie zal de kamer nu niet alleen een centraal punt geven, maar zal ook helpen om de aandacht te trekken en een intieme sfeer te creëren.

Ik was zo gefocust op het afmaken van mijn jongenskamer en te enthousiast om het met jullie te delen dat ik ongemerkt een design 101 voor de maand juli postte! dus hier is het een week later.

De vorige paar design 101's hebben technieken genoemd om het evenwicht in een kamer of ruimte te laten groeien. Vandaag gaan we verder met die dialoog met betrekking tot de stabiliteit van warme en koele kleuren in een ruimte.

Warme tinten bestaan ​​uit de tinten rood, oranje, geel en misschien bruin (een warme neutrale kleur). Koele kleuren zijn een idee om blauw, groen, paars en vaak grijs te omvatten (meestal een koele neutrale kleur).

Wit kan warm of koel zijn, afhankelijk van de gebruikte ondertoon. Koele kleuren zijn vaak verwante rust aan de andere kant, als ze worden gebruikt in de helderste kleuren zoals turkoois of appelgroen, stralen de kleuren vitaliteit en energie uit.

Te veel koele kleuren in een kamer kunnen een ruimte koud en onvriendelijk maken. Hoewel ik de kamer eronder leuk vind, ervaar ik dat deze kan profiteren van een paar extra warme accenten.

5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur

Warme kleuren woonkamer تمايل انفصل بشكل صحيح living - radiciaeree.it tips ideeën

Warme Kleuren Woonkamer تمايل انفصل بشكل صحيح Living Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.radiciaeree.it

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5X Make Up Organizers Tips 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 5 Appartement Met Veel Beton Fvm Bouwmaterialenlegger Nr. 3 1989 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 4 Zwart Wit Wonen Tips Voor Je Zwartwitte Interieur 1 Binnenkijker Coldplays Jonny Buckland Reality Of Music How Coldplay Earns $90 Million A Year 5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 5X Kleuren Combineren Woonkamer Tips 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 5X Led Verlichting Slinger Tips