Winter Bbq Tips 10 On How To In

Brandstof zoals propaan brandt niet zo goed bij lage temperaturen, en voedsel duurt ook langer om te koken, dus wees voorbereid om meer benzine te gebruiken dan wanneer de temperatuur hoger is.

Gebruik onze handige gids om uw propaanbrandstofniveaus te bekijken en een reserve op stand-by te houden (veilig opgeborgen uit de buurt van warmtebronnen). U wilt meer houtskool als u sterke brandstof selecteert, dus nogmaals, bewaar voldoende houtskool op een koele en droge plaats, klaar voor gebruik wanneer u dat wilt.

Brrrrr. Het wordt daar enorm koud. Iedereen in mijn buurt, inclusief ikzelf, heeft onze sneeuwschoppen afgestoft en de winteruitrusting uitgebroken, zodat we kunnen uitgraven wanneer de grote stormen komen.

En wanneer we allemaal onze huizen uitgraven, is er één heel belangrijk element dat geen enkele weber-liefhebber mag vergeten: verwijder die grill!. Ja, je hebt me gehoord.

Ik erken dat velen accepteren dat de wintertijd betekent dat de grilltijd voorbij is, maar dat kan niet naast de waarheid zijn. Grillen is het hele jaar door een evenement, en ik hou van het ritueel en de opwinding van het bundelen en vervolgens aansteken.

Daarom denk ik dat het fantastisch zou zijn om mijn topsuggesties te delen voor succesvol grillen bij winters weer voor onze 365 grillers. Dus nu, als je me wilt excuseren, ik moet mijn jas pakken en naar de barbecue gaan.

Ik hoop dat je het pak zult observeren. De klokken zijn al lang terug. De nachten zijn donker en het wordt kouder met behulp van de dag. Maar waarom moet dat je ervan weerhouden om te barbecueën?.

Alleen al vanwege het feit dat de winter hier is, betekent dit niet dat je geen verwarmende barbecue kunt organiseren voor je naasten. Het draait allemaal om het veranderen van je houding en het proberen van iets nieuws voor de feestdagen.

Klinkt waar toch? misschien weet je een beetje niet waar je moet beginnen. Daarom is big k hier. We hebben enkele topsuggesties samengesteld voor het hosten van een beste winterse bbq die uw bedrijf zal verlaten met een gevoel van lekker eten en ijzige gejuich.

In de winter is een van de belangrijkste belemmeringen voor enthousiaste grillers de ingebeelde bevriezingsfactor. Wie buiten grilt, kan het behoorlijk koud krijgen. Een simpele verplaatsing van uw barbecue zou wonderen moeten doen voor de warmte.

Waarom plaatst u uw barbecue niet dichter bij de achterdeur, zodat u minder stappen van huis hoeft te zetten? vergeet niet om rekening te houden met het windpad en zorg voor een plek in de tuin die je beschermt tegen ongewenste tocht.

Als je de ruimte hebt, is de beste gok om zo dicht mogelijk bij het huis of op een andere manier te koken om jezelf wat extra bescherming te bieden. Zorg er echter voor dat u uit de buurt blijft van veranda's, tuinhuisjes of wat dan ook dat een open haardgevaar kan veroorzaken of ongewenste rook kan opvangen.

Of je nu alleen bent of je hele verjaardagsfeestje buiten, je moet ervoor zorgen dat je warm en lekker warm blijft. We raden een dikke jas, hoed en vingerloze handschoenen aan om het bereiden van het diner op de barbecue moeiteloos te maken.

Dikke sokken en nekbescherming helpen, maar zorg ervoor dat je je sjaal in je jas stopt!.

5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This

Winter bbq tips 10 on how to in ideeën

Winter Bbq Tips 10 On How To In

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.rocklandsupplies.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6X Landelijke Stijl Interieur Tips 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 4 Decoratie Tip Sfeervolle Lichtjes Tips Voor Verlichting Zodat Je Favoriete Kamer Er Speciaal Uitziettitle 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 6X Mint Groen Interieur Tips Een Trolley In Huis & Tuin Weten Hoe Te Gebruiken Deze Trolley? 5 Vormige Tuin Benedenwoning 2X Tuinontwerp Grote Tuinen 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 4 Brokis Shadows Serie Hanglampen Hanglamp Glow In De Donkere Winterdagen 6X Inrichten Kleine Studentenkamer Tips 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips X Nepbloemen In Interieur Tips