Winterklaar Maken Tuin De In November Tips

Het weer is nu koeler en de nachten zijn langer geworden naarmate we het winterseizoen ingaan. De herfst werd afgesloten met een overvloedig seizoen van kleurrijke en rustieke groenten, maar voor het grootste deel van de vs (zij het florida, coastal california en de zuidelijke delen van new mexico, arizona en texas) is koud weer onbetaalbaar voor de meeste tuininspanningen.

We zijn overgestapt op ijskoudheid en de problemen met tuinieren die het ook met zich mee kan brengen. Jack frost kan ook naar onze neuzen happen, maar denk eraan dat hij ook in onze tuinen zal happen!.

Het koudste seizoen van het jaar kan zwaar zijn, maar er zijn manieren om je voor te bereiden. Om je tuin winterklaar te maken, komt er meer bij kijken dan alleen een deken eroverheen gooien. We willen voor onze apparatuur zorgen, onze bodem koesteren en kleine problemen herstellen voordat ze hoofdproblemen worden.

De volgende drie proactieve maatregelen helpen je tuinen te beschermen en in elkaar te zetten totdat de warmte van de lente terugkeert!. **als je in een warmer klimaat leeft dat tuinieren bij winters weer goedkeurt, maar af en toe onverwachts bevriest, gebruik dan deze snelle tips voor vorstbescherming**.

Deze preventieve maatregel moet het hele jaar door worden toegepast, of de naderende bloedelozen nu komen of niet. Onkruid, zieke planten en dode materialen worden vaak uit uw achtertuin verwijderd om ziekte en insectenplagen te voorkomen.

Insecten zullen eieren leggen in nutteloze wijnstokken en planten, en ze zullen leven om het verhaal door de winter te vertellen en in de lente uit te komen. Insecteneieren zijn veerkrachtig, daarom moeten ze worden weggegooid voordat de luiken worden dichtgemaakt.

Nadat u uw tuin naar wens hebt gewied, grijp dan een hark! het liefst maak je de aarde los en meng je deze om een ​​makkelijke matras van aarde te maken. Voor jullie allemaal kattenliefhebbers, het is hetzelfde denken als het schoonmaken van de kattenbak.

Het strooisel ziet er vies en onbruikbaar uit, maar nadat je het afval hebt weggegooid en rond hebt geharkt, is het zo goed als nieuw! het punt is dat beluchte grond 'ademt' en voedingsstoffen bevat die ingepakte grond na verloop van tijd zullen verliezen; verspil niet per ongeluk vlekkeloos nauwkeurige grond!.

Als er zich wortelgroenten ontwikkelen (wortels, rapen) in uw tuin, bewaar ze dan! ze blijven door de ijzel en gaan in het voorjaar weer produceren. Wanneer u uw tuin winterklaar maakt, of de grond waar uw wortels zich bevinden, belucht en hark, legt u gewoon een geweldige verdedigingslaag van mulch of bladvorm neer.

Dit zal helpen om vocht en vitamines vast te houden in de grond. Dit leidt ons bovendien naar onze volgende wintertip voor de tuin: een beschermende laag aanleggen!.

4 Winterklaar Maken Tuin Deze 9 Tips Helpen Je De Te

Winterklaar maken tuin de in november tips ideeën

Winterklaar Maken Tuin De In November Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.croixchatelain.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 5X Inrichting Babykamer Jongen Tips X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 6X Kleuren In Interieur Tips 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 4X Kussens Met Dieren Tips 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën 5X Sauna In Huis Tips