Wonen In Wit Wit, Atlanta Bartlett Tips

1. 1 contractuele relatie in overeenstemming met art. 6 par. 1 verlicht. B avg wij behandelen de vrijwillig aan ons verstrekte persoonsgegevens (naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres) in overeenstemming met art.

6 par. 1 verlicht. B avg voor contractuele orderverwerking, om een ​​rekening te openen om fraude te voorkomen of als onderdeel van precontractuele maatregelen.

Kredietcontrole voor fraudepreventie (inclusief identiteitscontrole). In het geval van een negatieve depositorente,.

Deliverability) naar infoscore consumer data gmbh, naar experian company, rheinstraße 99, 76532 baden-baden, crif bürgel gmbh, leopoldstr.

244, 80807 münchen en, indien van toepassing, naar. Wid wirtschafts-informations-dienst gmbh, woogstr. 36a, 60431 frankfort.

De rechtsgrond voor deze doorgiften is artikel 6, lid 1. Informatie over icd en crif bürgel in de zin van art. 14 avg, d.

W. Z. Informatie over:. We slaan de feiten op zolang deze worden gebruikt voor de respectieve verwerkingsdoeleinden (bijv.

Contractverwerking, garantie, marketingdoeleinden) en om te voldoen aan de commerciële en fiscale bewaarregels volgens art.

6 paragraaf 1 verlicht. C avg en § 257 paragraaf 1 hgb en § 147 para. 2 ao zijn vereist. De verwerking van de administratie vindt meestal plaats in duitsland of staten van de europese unie.

Als verwerking in derde landen in bepaalde gevallen is gepland, zal verwerking alleen plaatsvinden als de toereikendheid van de informatiebeschermingsgraad in de 1/3 u.

S. A. Is vastgesteld door middel van de europese commissie in overeenstemming met art. Vijfenveertig avg of op de basis van de eu modieuze contractuele clausules.

Loberon gmbh, steinstrasse 21, 90419 neurenberg, e-mail adres [email protected] De, vertegenwoordigd door de directeur dr.

Christian bühring. Volgens de algemene verordening gegevensbescherming heeft u het recht op gratis informatie over uw opgeslagen gegevens en, indien nodig, het recht op correctie, verwijdering, beperking van de verwerking en om bezwaar te maken tegen uw opgeslagen gegevens.

Neem contact op met loberon gmbh, steinstrasse 21, 90419 neurenberg, of stuur ons een e-mail naar [email protected]

De. U kunt contact opnemen met onze functionaris voor informatiebescherming via [email protected] De. Daarnaast heeft u het recht om een ​​klacht over gegevensbescherming in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit die voor ons verantwoordelijk is.

U hebt het recht om, om redenen die voortvloeien uit uw precieze situatie, te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van niet-openbare statistieken die op u betrekking hebben, op basis van artikel 6, lid 1, onder f), avg.

Bovendien hebt u te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonlijke informatie voor directe reclame- en marketingdoeleinden.

Wanneer u onze website bezoekt, worden er feiten in uw browser opgeslagen in de vorm van een cookie (kleine tekstbestandjes).

De wettelijke basis hiervoor is artikel 6 (1) (f) avg. Hierin worden gegevens opgeslagen over uw gebruik van de internetsite (identificatie-id, datum van bezoek, enz.

). Met het gebruik van cookies maken we het gebruik van ons online aanbod voor u gemakkelijker door middel van een reeks carrier-functies (zoals het bewustzijn van eerdere bezoeken) en kunnen we daardoor het internetaanbod beter op uw behoeften afstemmen.

5 Wonen In Wit ~ Een Look Die Niets Te Wensen Overlaat

Wonen in wit wit, atlanta bartlett boeken

Wonen In Wit Wit, Atlanta Bartlett Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Voordelen Van Nepgras Is Het Kiezen Kunstgras Voor U Verstandig? 5X Zomerse Woonkamer Met Natuurlijke Sfeer 10X Items Voor Een Tropische Ideeën 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 5X Modern Minimalistisch Appartement Industriele Details Met Minimalistische Vloer Ideeën 5X Maak Kennis Met Leenbakker Meer Frustratie Over Winkelen In Winkelcentrum Ideeën 5X Plaatsing Instrumenten In Huis Muzieklessen Zeggen Niet Bijna Alles Ideeën 5X Het Kopen Van Een Bedbodem Kopen? Bedbodems Online Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 5X Binnenkijker Koningsdag Kleurrijk Huis Oranje Blog Over Alles Wat U Moet Weten Biologisch Verf In Nederland 2021Title Ideeën 4X Wat Is Een Brocante Interieur 10 Stappen Voor Shabby Chic Ideeën 4 Bankje In De Hal Grote Vierkanten Krukken Opvallend Tekstil Leren Zelf Bijzettafel Maken Bouw Je Eigen Eettafel In 8 Stappen