Woonboot Interieur Parijs Binnenkijken In Een Met Vakantie Vibes Vtwonen Tips

Je mag deze afbeelding alleen gebruiken in redactionele media en voor privégebruik. Redactionele media bestaan ​​uit het gebruik als visuele referentie ter ondersteuning van uw artikel, verhaal, kritiek of educatieve tekst.

Voor persoonlijk gebruik kunt u een enkele persoonlijke afdruk, kaart of cadeau maken voor niet-commercieel gebruik.

Niet voor herverkoop. Het mag niet worden gebruikt voor industrieel gebruik, waaronder reclame, marketing, promotie, verpakkingen, advertorials en consumenten- of merchandisingproducten.

Het is bijna twee maanden tot mijn volgende keer naar frankrijk en ik betrap mezelf er al op dat ik op enige afstand staar.

Ik heb ook nagedacht over boten en het leven op boten. Wonen op een boot in frankrijk, vooral parijs, zou geweldig zijn.

Het is geen onmogelijke gedachte. Er zijn mensen die het doen. Deze woonboten, péniches genoemd, liggen langs de seine.

Wat betreft de aankoop ervan, zijn ze een uitdaging om te vinden, aangezien het feitelijke landgoed natuurlijk vrij beperkt is.

Er zijn péniches die zijn omgebouwd tot herbergen en woningen te huur. Dit is een prachtig alternatief om eens naar buiten te kijken als je zelfs graag in die levensstijl leeft.

Dit soort bootjesbuurten bestaan ​​ook in andere plaatsen - londen, amsterdam, seattle - maar zoals je van mij hebt gehoord, walgelijk, parijs heeft mijn hart!.

Ik verzamel al een tijdje foto's en artikelen over deze prachtige huizen en ik dacht dat ik er een paar met je zou delen.

Hier is een serie foto's van woonboten uit parijs van het living agency in frankrijk. Serieus, ik kwijl bij het zoeken naar deze.

Hier is een plaag:. Gespot op elements of style afgelopen maart (ik heb je verteld dat ik deze een tijdje heb verzameld!), hier is een schattige plek in londen die eigendom is van maker josie curran.

Bekijk hier alle foto's. Maar hier is er een die ik zal delen:. En natuurlijk kunt u met uw boot op pad gaan.

Om zo te zeggen, en een péniche huren om een ​​van de vele rondvaarten in de loop van frankrijk te maken.

Het is een reis die meneer misadventures en ik heel graag willen doen. Chez loulou heeft een tijdje terug een prachtig beeldessay gemaakt op een van de beroemdste plaatsen om deze activiteit te doen, het canal du midi.

France today heeft ook een kwalitatief hoogstaand verslag geschreven over het doen van een van deze reizen met een gastronomische chef-kok, wie zou dat niet leuk vinden?!.

4 Woonboot Interieur Parijs Zomers Onderweg In Het Zeeuwse Eilandzicht Vanuit Een

Woonboot interieur parijs binnenkijken in een met vakantie vibes vtwonen tips ideeën

Woonboot Interieur Parijs Binnenkijken In Een Met Vakantie Vibes Vtwonen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Urban Jungle Tips 5X Taupe Kleur Interieur Tips 5X Interieur Inrichting Ideeen Tips 6X Kleine Tuin Inrichten Tips 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5X Elegant Zweeds Appartement Ideeën 5 Ideeen Voor Het Plafond 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 5 Eettafel Met Verschillende Stoelen Ook Bij De Eettafel! 5X Verrassende 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5X Kaars In Kopje Tips 6X Tuinmeubelen Beitsen Handleiding Tips X Muur Van Kurk Tips X Moodboard Stay Determined Tips