Zelf Kapstok Maken Jungle Diy Blog Met Stappenplan Tips

Het niet hebben van een geschikt opbergsysteem voor de ingang kan de hele ervaring voor elke persoon echt verpesten en kan binnenkort erg vervelend worden. Gelukkig zijn er moeiteloze methoden om dat te repareren.

Een van de voor de hand liggende keuzes is om een ​​kapstok toe te voegen en het zou cool zijn om er zeker zelf een te maken. We kunnen een paar ontwerpen onderschrijven die u misschien leuk vindt.

Hieronder hebben we een aantal van de initiatieven opgenomen die in dit geval relevant zijn en we hopen dat ze u zullen aanmoedigen. Dat is handig om een ​​eenvoudige en rustieke uitstraling te geven, kijk dan eens naar dit specifieke ontwerp.

Simpeler dan dit wordt het eerlijk gezegd niet. Er zijn alle materialen die je nodig hebt voor dit project: een 4×4, een 2×4 een plank van minstens 7 “x 7”, vier kapstokhaken en wat houtlijm.

U kunt het hout beitsen of verven om uw nieuwe kapstok af te stemmen op uw huidige inrichting. Je kunt ook een vlekkeloos mooie kapstok maken met wat overgebleven materialen van je voorgaande projecten.

Dit zou een wenselijke kans zijn om gebruik te maken van wat sloophout en mogelijk ook een paar andere zaken. Het perfecte voorbeeld dat we hier kunnen leveren, is een taak van instructables.

Deze kapstok was ooit gemaakt van oude stukken hout en enkele spoorwegspikes die werden omgevormd tot haken. Om ruimte te besparen, kunt u uw kapstok voor de ingang aan de muur laten installeren en om wat geld te verdienen, kunt u onze van teruggewonnen pallethout verdienen.

Het kan ook leuk zijn om de complete rustieke uitstraling naar een hoger niveau te tillen en een stel oude roestige spijkers te gebruiken in plaats van levendige nieuwe haken. De hoge kwaliteit van dit soort projecten is dat ze moeiteloos en goedkoop te maken zijn en dat ze bovendien op veel verschillende manieren op maat kunnen worden gemaakt.

Bekijk instructables voor meer informatie. Dit is een kapstok gemaakt van kleerhangers die op zijn zachtst gezegd best fascinerend is. Ook in dit project kun je resthout en andere teruggewonnen stoffen gebruiken.

Je kunt unieke hangers mixen en aanpassen als je dat liever hebt, of gewoon een bijpassende set gebruiken voor een extra strakke en gemakkelijke look. Alle cruciale details kunnen worden gevonden op instructables.

Wat dacht je van een kapstok die ook opbergruimte biedt voor verschillende voorwerpen zoals je sleutels, portemonnee, mobiel en andere prullaria? het hoeft niet groot te zijn of een huis op de grond in beslag te nemen.

Iets kleins dat je aan een muur kunt hangen, zou prima werken. Er is een onderneming op chatfieldcourt die uitlegt hoe het allemaal werkt en alle stappen laat zien die je moet volgen als je de voorkeur geeft om iets soortgelijks te bouwen.

4 Zelf Kapstok Maken Hommingby Verticale Van Staaldraad

Zelf kapstok maken jungle - diy blog met stappenplan tips ideeën

Zelf Kapstok Maken Jungle Diy Blog Met Stappenplan Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bijheleen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën X Hm Home Happy Holidays 2015 Lighting The Tree At Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 5X Luxe Glazen Balustrade Tips 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 5X Optisch Bedrog In Je Woonkamer Optische Illusie De Ideeën 5X Make Up Organizers Tips 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6X Planten Modern Interieur Tips X Stoere Inrichting Woonkamer Tips 5 Winter Dakterras Jacuzzi Binnenkort Een Eigen Kopen? ! Fritz Hansen Egg Chair Arne Jacobsen By 5X Houten Vlonders Op Het Balkon Afbeelding Over Vlonder Ideeën