Zelf Onderzetters Maken Diy Zo Maak Je Prachtige Terrazzo Tips

We gebruiken onderzetters om onze armaturen te beschermen tegen vocht en vlekken. Er is echter geen reden waarom we de onderzetters er niet ook exact uit kunnen laten zien. Het kunnen zelfs mooie accessoires op een tafel zijn als je bereid bent om er wat tijd aan te besteden om ze er mooi uit te laten zien.

Hier zijn 40 geweldige doe-het-zelf-taken waaruit je kunt kiezen. Om deze prachtige onderzetters te maken heb je een stuk zelfklevende plankfolie of contactpapier nodig, een set van 4 kurken onderzetters, een cirkelsnijder, een liniaal en een zelfherstellende mat.

Meet de omgeving die u het liefst wilt bedekken met plankvoering en plaats vervolgens de cirkelsnijder erop, plaats het snijgereedschap, houd het op zijn plaats en duw het snijgereedschap naar beneden en in een cirkelvorm.

Verwijder de papieren achterkant en druk de plankvoering op de onderzetter. Gevonden op 86citroenen. Voor deze heb je een schroefpons, wolvilt, een rolmes, een passe-partout, draad, scrappapier en een marker voor verdwijnende inkt nodig.

Knip twee vierkanten van 4 '' van wolvilt en knip de hoeken af. Knip vervolgens een vierkant van 4 inch uit scrappapier en maakte een raster van een halve inch. Pons gaten uit het gebruik van 2 verschillende maten.

Gebruik dit als uw sjabloon. Leg dan 2 stukken vilt tegen elkaar en verbind de stippen met draad. Gevonden op abbytrysagain. De materialen die nodig zijn voor dit specifieke plan zijn prikbord, een afbeelding gedrukt op karton, acrylverf, modpodge, een schaar, een x-acto-mes en dubbelzijdig plakband.

Bepaal welke afmeting en vorm je kiest voor de onderzetters en verklein deze uit een stuk papier. Laat het sjabloon vervolgens op de kurk tikken en knip het uit. Kies een historische kleur uit het verleden om de achtbaan te schilderen.

Maak vervolgens desgewenst een stencil van de afbeelding. Verf het plan op de achtbaan. Laat de verf drogen en breng een laag vernis of sealer aan. Gevonden op angela. Deze onderzetters met hex-afbeeldingen zijn ook behoorlijk fascinerend.

Dit is wat je ze wilt maken: een houtblok, unieke verfkleuren, heldere waterdichte kit, borstels, carbonpapier of overtrekpapier, een potlood, een pen, plakband en schuurpapier.

Druk eerst de sjablonen af ​​op het formaat van het hout. Knip papieren diagramcirkels en een carbonpapiercirkel van dezelfde grootte uit. Plak elke laag op het hout en u een pen om het ontwerp te traceren.

Verf de vormen en breng vervolgens een laag afdichtmiddel aan. Te vinden op designspons. Het maken van deze onderzetters is heel eenvoudig. Trek gewoon rond de keramische tegel op het papier en knip uit.

Voeg vervolgens een laag mod podge toe aan de tegel en plaats het papier erop. Voeg een andere laag op het papier toe en laat het drogen. Herhaal dit nog 2 of 3 keer. Je kunt vilt aan de achterkant van de onderzetter toevoegen om krassen op de tafel te voorkomen.

Te vinden op designimprovised.

5 Zelf Onderzetters Maken Houtpoeder Onderzetter

Zelf onderzetters maken diy: zo maak je prachtige terrazzo tips ideeën

Zelf Onderzetters Maken Diy Zo Maak Je Prachtige Terrazzo Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.homeproved.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Letters Op De Muur Grafische Uit Thailand, Zoals Foto's Ideeën 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 4 Zwart Wit Schilderij Bord Met Schilderij, 5 Bomen Kiezen Voor Tuin Hoe Kies Je De Beste Boom Tuin? 6X Tak In Interieur Tips 4X Hangende Stoel Voor Balkon Tuin Hangstoel Online Kopen? Shop Nu! Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 4 Inspirerende Woonkamer Verbouwing Sarah Buitenmuur Verven 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 4 Kleed Op De Bank Bolvormig Getextureerd Om Over 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 5 Jouw Kookkunsten Een Totaalervaring Zoutje In Yerseke! 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 5X Moderne Verlichting Woonkamer Tips