Zwart Witte Tegelvloer عابث خرقة جوهرة Vloer Wit Tips

Het gebruik van zwart-witte vloertegels in uw toilet is een aantrekkelijke manier om wat glamour en drama aan uw ruimte toe te voegen. Er zijn zoveel unieke ontwerpen die toegankelijk zijn met dit kleurenpalet dat u zeker enkele zwart-witte badkamerideeën zult ontdekken die bij uw stijl passen.

Zwart en wit is een klassiek kleuraggregaat dat er in bijna elk huisontwerp van hoge kwaliteit uitziet. Daarom besloot ik het te gebruiken (met wat zilver) toen ik mijn make-over voor het toilet deed.

Het enige probleem is dat er zoveel zwart-witte vloertegels waren om uit te kiezen dat ik het moeilijk vond om te bepalen welke ik moest gebruiken. Dus ik deel een paar van mijn favoriete zwart-witte badkamers, plus degene die ik uiteindelijk heb gekozen.

En het uitzonderlijke deel? deze zijn allemaal bij de hand bij home depot. Dus ze zijn nu niet eens zo duur. Opmerking: sommige van de onderstaande afbeeldingen zijn van houzz. Com en kunnen niet worden vastgezet vanwege hun copyrightbeperkingen.

Mijn allereerste gedachte toen ik mijn toilet opnieuw inrichtte, was om te gaan met een zwart-wit geblokt tegelpatroon, zoals deze van house beautiful. Deze zwart-witte tintencombinatie heeft een tijdloze, basic uitstraling die bij veel ontwerpstijlen past.

Of combineer het met glanzend zwarte muren en een witte porseleinen spoelbak met roestvrijstalen poten voor een meer artwork-deco of retro gevoel. Om het te installeren, hoeft u alleen maar witte tegels* en zwarte tegels* van hetzelfde formaat te gebruiken, en deze vervolgens af te wisselen op de vloer.

Of als je merkt dat je al witte tegels op je vloer hebt, kun je ze gewoon allemaal zwart verven om hetzelfde effect te krijgen voor veel minder tijd en geld. De volgende van mijn ideefoto's was dit toilet in het siam hotel in thailand.

(als ik ooit in thailand kom, herken ik de plek waar ik verblijf!). Ik hou van het denken aan de zwart-wit patroonrand rond de witte metrotegels met zwarte voeg. Hoewel ze dit op de muren gebruiken, denk ik dat het net zo goed op de vloer zou werken.

Vooral als je het lijkt alsof je een regiotapijt op de vloer hebt liggen. Het zijn nog steeds mozaïeken, maar worden bij elkaar gehouden door een mesh-erfgoed te gebruiken, waardoor ze een stuk eenvoudiger te installeren zijn.

Tegels met bloemenpatroon (zoals die in deze kamer) zijn een van mijn favoriete zwart-witte tegelontwerpen. Het monster creëert een interessante achtergrond en geeft elke kamer echt wat pit.

Clawfoot-kuipen hebben een zeer goede voorkeur bij deze tegel (vooral als je een kleine badkamer hebt). Omdat de facetten van de kuip niet helemaal naar de grond gaan, kun je een groter vloerpatroon zien.

Merk op dat beide kamers zwarte en witte kuipen gebruiken. En houd de rest van de kamer vrij eenvoudig (zoals witte metrotegels op de muur met witte voeg), zodat de vloer opvalt, maar de kamer niet te druk aanvoelt.

4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz

Zwart witte tegelvloer عابث خرقة جوهرة vloer wit - isa-coiffureadomicile.com tips ideeën

Zwart Witte Tegelvloer عابث خرقة جوهرة Vloer Wit Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.isa-coiffureadomicile.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Wolkjes In De Kinderkamer Babykamer Wolkjesnuts And Bolts Living With Teenagers (2003) Ideeën 6X Kindvriendelijke Tuin Tips Zelf Bijzettafel Maken Bouw Je Eigen Eettafel In 8 Stappen 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 4X Het Mooie Thuiskantoor Van Ivan Jullie Wie Ik Vak Klussers Ideeën 4X Droom Even Mee Zwembad Tuin In Je Doen Of Niet Doen? Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 4X Modern Luxe Familie Penthouse Appartement Croatian Luxury Property & Villas For Sale Ideeën 4X Opbergtips Voor Jouw Thuis Kantoor Meer Ruimte Thuiswerk Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 4X Vintage Kinderkamer Ingericht Mama Zoe Voetjes Van De Deur Ikea Hack Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 4 Huis Goedkoop Inrichten Tips Je Inrichten, Voor Met Een Klein Budget