Zwarte Muur Inspiratie 15X Muren Tips

Kleur is een enorm probleem om een ​​statement te maken, een sfeer of een stemming te creëren, een verscheidenheid aan accenten uit te lichten.

Afhankelijk van de kleur die je kiest, kun je een aantal resultaten en looks krijgen, en vandaag zullen we zien hoe je zwart kunt rocken in het interieur.

We hebben al enkele ideeën getoond voor het rocken van zwarte muren in slaapkamers, en vandaag delen we woonkamers.

Een assertieve zwarte muur is een populaire gedachte om te rocken, het past bij een moderne, luxe, boho, eclectische, pop-art of een scandinavische ruimte.

Zo'n muur kan afgewerkt worden met hout, panelen, behang of gewoon verf, en het zou de muur moeten zijn die je als eerste ziet bij het betreden van de kamer of de ovenmuur.

Wil je dat de muur opvalt, ga dan voor een neutrale ruimte met lichtgekleurde muren en meubels. Een ander idee is om gedurfde kleuren zoals rood, roze, paars, smaragd en oranje te rocken, maar dit kunnen gewoon accessoires of belangrijke punten zijn om de kamer overladen met kleur te maken.

Zwarte scheidingswanden zijn ideaal voor humeurige ruimtes, dit zijn klassiekers, die moeiteloos te combineren zijn met verschillende kleuren.

Rock zwarte muren en voeg vervolgens armaturen en accenten toe van de stijl die je hebt gekozen. Een minimalistisch huis ziet er cool uit met gedurfde minimale meubels en geometrische accenten, een subtiele glamourruimte vereist kristallen kroonluchters, lijstwerk, vintage meubels en wat koperen accenten.

Als het een mannelijke ruimte is, raden we aan om leren meubels, nepbont en hoogwaardige hanglampen te schommelen.

Doe hieronder extra ideeën op!. Na het zien van al deze dromerige slaapkamers met zwarte accentmuren, kom ik zo in de verleiding om een ​​functionele muur in mijn slaapkamer te schilderen.

Opkrullen om in een donkere kamer te slapen klinkt gewoon zo goddelijk. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb volledige duisternis nodig om in slaap te vallen, een zwarte muur zal daar echt bij helpen!.

Dit is een zwarte muur waarmee ik aan boord kan komen. Aangevuld met groen en gouden wandkandelaars, is deze zwarte muur een knaller.

Deze mooie slaapkamer is van elizabeth, eigenaar van district baking co. In washington, d. C. Haar condominium stond ooit op de website van apartment therapy.

De hele sfeer is geweldig gezellig, als je van deze slaapkamer houdt, moet je de rest van haar ruimte uitproberen!.

Dit is niet je gemiddelde zwarte accentmuur, het is een geverfde zwarte lap! ik ben een sukkel voor textuur, en zwarte lap is geen uitzondering! deze zwarte muur wordt aangevuld met gouden verlichtingsarmaturen en zwart-wit ingelijste kunstwerken boven het bed.

Het resultaat is edgy en modern en toch warm en uitnodigend. Bekijk de volledige onthulling van de kamer op de site van the bright green door!.

5 Zwarte Muur Inspiratie Tweedehands Woonaccessoires

Zwarte muur inspiratie 15x muren inrichting-huis.com tips ideeën

Zwarte Muur Inspiratie 15X Muren Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Matras Kopen Tips 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5 Bank Inspiratie Op Balkon Inrichten Van Een En/Of Vakantiehuis 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 6X Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Tips 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 5X Sauna In Huis Tips 1X Nieuw Interieur Woonkamer Tips 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 6X Inloopkast Op Zolder Tips 5X Scandinavische Design Merken Tips 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën