Goud Dip Met Kerst Dit Zijn Onze Favoriete Gouden Kerstballen Voor 2019 Roomed Tips

Oh, wat is het toch leuk om in de resterende maand van de 12 maanden buitensporig te reizen met feestelijke vakantienagels! en we plaatsen stralend paars op de voorkant en de kern op je vakantiedip-nagelinspiratie.

Van zoete stokken tot kerstelfen, we hebben onze topopties voor je volgende persoonlijke of in-zoom-vakantiefeest afgerond. De feestdagen zullen absoluut vrolijk en helder zijn met een lieflijk uitziende zuurstok en een glinsterende kerstboom op je nagels.

Creëer deze magische omgeving met dippoederkleuringen cl51, gl33 en french white. Gebruik een nageltape om de snoepsporen en de minimalistische boom te schetsen. Maak de kerstlook dan af met een kleine gouden ster.

Bekijk hier de volledige tutorial en geef jezelf een dip mani-sessie cadeau. Kun je niet beslissen voor welke textuur of afwerking je moet gaan voor je volgende dipmanicure? dan is deze multi-finish, monochrome look de perfecte oplossing voor jou.

Het is een vrolijke mix van dekkend rood, glitterrood, matrood en glanzend rood. Zeiden we rood? we bedoelden shiraz-rood - de kleur die je kunt bereiken met dipnagelkleur cl56. Pro dip tip: ga voor een matte finish langs de sealer! lees hier hoe je matte nagels aanbrengt.

Voor vakantienagels van het volgende niveau scant u met een 3d-dip-nailart zoals op de wijsvinger hierboven. Het is prachtig voor sweaterweer en handig om te nagelen met dippoederkleuringen na27 en na19.

Gebruik gewoon een nailart-penseel om de textuur van de 3d-trui te creëren: de stippen, de lijnen en de rondingen. Bekijk hier de volledige tutorial en voeg de gezelligheid en remedie van hygge-nagels voor de feestdagen toe.

Dit dip-nagelontwerp is niets om naar te niezen. En als de kerstman het ooit zou zien, zou hij zelfs zeggen dat het gloeit. Het bevat dip-nagelkleuren na23 uit de naturale-serie en gl12, gl31 uit de glitter-collectie.

Met zo heldere spijkers, kun je de excursie elke nacht sleeën. Daarom zullen deze acrylkerstnagels de geschiedenis ingaan als een van onze favorieten. Dankzij de dipwell-community heb je nu meer ontwerpen voor kerstnagels om uit te kiezen.

Speciale shout-out naar de fab six - laura taylor, jackie condon, katherine fernandez, connie kimber, ellen blasing en toni whitesides - voor hun vakantie-nailfies!. "cl60 voor de perfecte thanksgiving-nagels! bonusfactoren voor het matchen van het tafelkleed.

". Zou je deze knock-out nagels van ons dipper club-lid, toni whitesides, willen zien? door golly, het is jolly!. "het kostte me bijna 4 uur, inclusief het verwijderen van de vorige set. Maar ik ben erg op mijn gemak met hoe ze eruit kwamen.

Het is pas mijn 4e keer dat ik dompelde," zei toni. Welnu, we zeggen dat dit een paar uur goed besteed waren. Omdat we verliefd zijn op het geweldige resultaat!.

4 Goud Dip Met Kerst Diy Een Gouden Westwing

Goud dip met kerst dit zijn onze favoriete gouden kerstballen voor 2019 - roomed tips ideeën

Goud Dip Met Kerst Dit Zijn Onze Favoriete Gouden Kerstballen Voor 2019 Roomed Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Tipi Tent Kinderkamer Tips Mooie Tuinen Op Instagram 10X 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 5X Moodboard Good Things Tips 6X Luxe Interieur Woonkamer Tips 5X Kinderkamer Cactus Thema Tips 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5 Mooie Tuinen Op Instagram Verborgen De Meest Inspirerende Van 6X Nieuw Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel