Rotan In Het Interieur … Ideaal Voor De Tropen! Harbers Interior Design Bonaire Tips

De rotan-trend duidt niet op een afname, maar waarom is het zo populair? niet langer berustend bij alleen tuinmeubilair, heeft rotan zijn rechtmatige nabijheid in onze huizen verdiend.

Met textuur en intriges in de voorhoede van design voor 2021, hebben rotanmeubels zichzelf al snel ontdekt als een van de nieuwste trends in de wereld van decoratie, en je hoeft misschien niet ver te zoeken om het huizen en buitenshuis te zien sieren locaties over de hele wereld.

Maar als je niet weet hoe je rotanstukken moet maken, maak je dan geen zorgen. We hebben hieronder 10 voortreffelijke ideeën verzameld om u een idee te geven van hoe u het met succes in uw huishouden kunt gebruiken.

Rotan is zo veelzijdig - het kan worden gebruikt voor meubels, spiegels, stoelen, bedhoofden en lampenkappen om er maar een paar te noemen. Het kan aantrekkelijk lijken wanneer het samen wordt gebruikt in een aantal vormen en variëteiten, maar als je ervoor kiest om met één stuk te beginnen, kies dan voor een prachtige lampenkap zoals de ingrid die hier te zien is.

Je kunt de tonen van rotan omarmen door het ook in het schema te gebruiken: gestructureerd behang, een bruine leren bank en een jute vloerkleed. Een hoofdeinde van rotan biedt een achtergrond met kruidentextuur die een paar trendy vakjes aanvinkt.

Hoofdeinden geven een bed een 'afgewerkt' uiterlijk en een rotanplan voegt ook visueel warmte toe. Bind een ander stuk in, zoals een stoel of een kleine hanger mild en je hebt het beste trio van rotanweefsels.

Voor degenen die denken dat alleen rotan mogelijk is 'de gewone rotankleur', geen zorgen, het is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. We zijn dol op deze reeks van interieurontwerper en creatief directeur birdie fortescue en zij deelt haar visie op rotan met ons: 'ik heb altijd rotan gekoesterd, en hoewel ze traditioneel buitenshuis worden gebruikt, zien geverfde rotanmeubels er van binnen duidelijk chic uit.

Het is handig om te kleden en geeft een ontspannen, onverwachte sfeer aan een kamer en past perfect bij zowel antiek als moderne stukken. '. We houden van het idee om rotanmeubels te gebruiken met wat je al hebt.

Het werkt op een tactiel niveau, neem deze kamer als voorbeeld - de oh-zo-gladde fluwelen bank en fauteuil vormen een opvallend contrast in tegenstelling tot de twee rotan stoelen, voetenbank, bijzet- en salontafels.

En het zorgt visueel voor een fascinerend huis, plus rotan kan in werkelijkheid comfortabel zijn om op te zitten omdat het wat 'geven' heeft, voeg een paar kussens toe die het huidige schema versterken om de tinten aan elkaar te binden.

4 Rotan In Het Interieur Interieurtrend Krijgt Een Trendy Knipbeurt!

Rotan in het interieur … ideaal voor de tropen! – harbers interior design bonaire tips ideeën

Rotan In Het Interieur … Ideaal Voor De Tropen! Harbers Interior Design Bonaire Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : harbersinteriordesignblog.wordpress.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kleuren Kiezen Woonkamer Tips 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 5X Leuke Items Kinderkamer Tips X Natuurlijke Materialen Interieur Tips 4X Mooie Woonkamer Van Nina Holst Ideeën Inrichting 6X Planten In De Badkamer Ideeën 4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz 4X Stoffen Bank Vs Leren Zorg Er Voor Dat Je Altijd Prachtig Blijft Ideeën 5X Kussens Met Opdruk Tips 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën X Schoolbord In Interieur Tips 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën