Creatief Met Een Boomstam Boomstammen Als Decoratie 5X Diy Ideeën Seasons Tips

Als u een poging doet om boomstronken in uw tuin te verwijderen, wacht dan. Zie deze boomstronkideeën hieronder. Je hebt geen idee dat je er zoveel dingen van kunt maken.

Maak een mooie boomstronkbak in je tuin. Een stap voor stap tutorial vind je hier. Kijk voor gedachten en inspiratie eens naar onze opgemaakte "ideeën voor boomstronkenplanters".

Als je geen plantenbak wilt maken, bespaar jezelf dan van het werk door een boomstronkpot te maken. Als u zich niet meer op uw gemak voelt met de natuurlijke uitstraling en om het hout te beschermen tegen aantasting, vernis of verf die boomstronkpot dan.

Als de stronk op een vochtige, donkere en vochtige plaats staat, kun je er mos op laten groeien om het een oude uitstraling te geven. Fantaseer, stel je voor en experimenteer om een ​​sprookjesachtige boomstronktuin te plannen.

Als je tieners hebt, vraag ze dan wat ze ermee moeten doen. Ze zullen het geweldig vinden. Maak ramen, deuren en dak en bevestig de ladder. Zet beeldjes van kabouters, vlinders, hagedissen, vogels, soorten coole animatiefilmpersonages of creëer een klein eiland, een magisch huis, iets heel leuks voor je kinderen.

Denk dat je een kunstenaar bent, een schilder. Verf pretentieloze ontwerpen op de boomstronk. Je hoeft geen meesterwerk te maken, maar iets dat jou zal beschrijven en op zich interessant lijkt.

Je kunt de boomstronk ook in patronen versieren of een mozaïektechniek gebruiken om hem modieus en mooi te maken. Smartphone-kinderen spelen geen bordspellen zoals vorige generaties.

Dus waarom nu niet iets op een boomstronk schilderen dat hen zal verleiden om te spelen. Het kan dienen als een ongelooflijk platform voor intellectuele spellen zoals dammen en schaken.

Een uitstekende keuze is om boomstronken te gebruiken om tuinmeubilair te maken. Dit kunnen krukken of stoelen zijn. Carve uit hun vorm in een stijl precies zoals u dat wilt.

Minitafels of krukjes kunnen worden gebruikt om tuinpotten op te zetten of om fruit en dranken te bewaren. U kunt ook een klein stompblad van elke vorm aansluiten.

Versier hem of houd hem simpel en de eettafel voor in je tuin is klaar. Gratis en vooral gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Stompen kunnen worden gebruikt voor tuinverlichting.

Dit is een van de coolste boomstronkgedachten die we hier hebben vermeld. Meer statistieken kunt u vinden op de bovenstaande link. Als je een doe-het-zelver bent, is dit iets voor jou.

Boomstronken kunnen dienen als prachtig materiaal voor liefhebbers van houtsnijwerk of die iets nieuws willen proberen. Je kunt prachtige ambachten maken: dierenfiguren, sprookjesfiguren of een vogelverschrikker in de achtertuin.

Het enige wat je nodig hebt zijn veel boomstronken. Wees creatief en bedenk zelf iets.

4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout

Creatief met een boomstam boomstammen als decoratie: 5x diy ideeën - seasons tips

Creatief Met Een Boomstam Boomstammen Als Decoratie 5X Diy Ideeën Seasons Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.seasons.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Kinderkamer Thema Onder Water Groene Muursticker Pond Met Vissen. 5 Vloerkleed Van Bont Huis Kamer Vlak Imitatie Leren Rug 60X120 4X Inrichting Klein Appartement Van 39M2 Inrichten Inspiratie Ipb64 An54 Ideeën X Mozaiek In Huis Tips 4 Glazen Potten Met Tekst Pot Bij Geboorte Babyshower Relatiegeschenktitle 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 6X Starten Philips Hue Tips 4 Zelf Kerststukje Maken Kerst Kerststukjes 5X Meiden Tiener Kamer Tips X Een Vloerkleed Verbindt Je Interieur Ga Voor Kwaliteit Tapijt Online Shoppen Op Ideeën X Muur Van Boeken Tips 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 4X Open Trap Dicht Maken Dichtmaken Marktplaats Ideeën