Aankleding En Decoratie Balkon Boho Stijl Stek Woon & Lifestyle Magazine Tips

Het hebben van een persoonlijke buitenruimte is als een droom voor mensen die in stadsappartementen wonen; zelfs een klein balkon is een zegen om te hebben.

Maar als je een balkon hebt, moet je er een verlengde woonruimte van maken om te genieten van een kopje thee of 's avonds weer met een glas wijn, enz.

Hier gaan we je een paar prachtige ideeën geven om je balkon te decoreren, ongeacht de grootte! houd er rekening mee dat uw balkon veel schetspotentieel heeft.

Je wilt niet de een na de ander investeren in een balkondecor. Houd het luchtig en verwelkom de hangmat die altijd de voorkeur heeft in de ruimte om nauwkeurig te lezen of te binge-watchen.

Gebruik ruimtebesparend meubilair, zoals een opklapbare stoel of een facettafel om woonkamermeubilair in te persen voor een balkonopstelling om de inrichting van de kamer tot een minimum te beperken.

Wie houdt er niet van planten? breng verse bloemen binnen zoals de slangenplanten, het terrarium, enz. Om uw eigen luchtreiniger in huis te hebben.

Als je een klein huis over hebt, is dit de beste manier om het te gebruiken met opvallende potten of plantenbakken voor aan de muur, enz.

Wanneer we het hebben over moderne decorideeën, is het eerste element dat ons opvalt neutrale tinten, maar kies voor levendige kleuren, wat een verlengd huis kan zijn met hypermoderne meubels die de stad overzien.

Nu het idee van thuiswerken zo ingeburgerd is, waarom dan niet een pc in de buitenlucht met een kleine tafel en een relaxte stoel om het werk te ervaren.

Maak ruimte voor planten om leven aan je balkon toe te voegen. Houd het eenvoudig, schoon en minimaal met buitenarmaturen om gewoon te genieten van het uitzicht en bevredigende tijd door te brengen met uw geliefde.

U kunt ook dramatische lichten aan uw balkon toevoegen voor een rustig diner bij kaarslicht of wijn. Wat is een betere manier om kleur toe te voegen aan uw locatie dan voor het balkon met planten en vegetatie eromheen.

Breng de boho-look naar binnen met kleurrijke kussens of gooi naar je balkondecor. Wie houdt er niet van bloemen! laat u inspireren door de tulpentuinen of mughal-tuinen van kashmir.

Creëer een rustgevende lucht voor uw balkon met rondom begroeiing. Kies voor eenvoudig te gebruiken en te onderhouden meubilair voor elke dag.

Breng tuinmeubilair aan dat specifiek is voor indiase klimaten, zoals stapelstoelen van riet of vezels voor een moderne uitstraling en gevoel.

Als uw balkon direct naast dat van uw buren ligt, voeg dan hoge planten toe zoals bamboe of maak een hardboard muur van plantenbakken om uw privacy intact te houden.

Je kunt zelfs denken aan het toevoegen van opvallende vegetatie zoals geldplant of een soort klimplant om het boek bossig te maken.

5 Aankleding En Decoratie Balkon Blog Verkoopstyling Tuin

Aankleding en decoratie balkon decoratie: boho stijl - stek woon & lifestyle magazine tips ideeën

Aankleding En Decoratie Balkon Boho Stijl Stek Woon & Lifestyle Magazine Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stekmagazine.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5X Massief Houten Bed Tips 4 Zelf Kapstok Maken Hommingby Verticale Van Staaldraad 5X Tv Ophangen Zonder Zichtbare Kabels Naar Een Kabelvrij Huis 8 Tips Voor Het Wegwerken Van K Ideeën 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën X Nepbloemen In Interieur Tips 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5X Meubelen Met Hout Tips 5X Last Minute Kerst Tips 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 5X Scandinavisch Appartement Stad Tips 4X Thuiswerkplek Van Grafisch Ontwerpster Bre Ontwerpers Gevraagd Ideeën Woonkamer Inrichten Voorbeelden Tips Voor De Inrichtingdisc One I Dream In Brown 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën