Appartement Met Culturele Invloeden Voordelig Hotel Hamburg Barmbek Ibis Styles

Er is de laatste tijd veel informatie-inkt gemorst over nieuwbouw van huurgebouwen in het centrum van chicago na een lange trage periode.

In reactie op deze verhalen zie ik feedback over de minuscule afmetingen van de appartementen, het "transit-georiënteerde ontwerp", en hoe geen gemiddelde huurder aan het geld voor deze nieuwe luxe woning zal kunnen komen.

"kleine dozen erg overdreven" is hoe een vriend van mij ze omschrijft. Als je deze nieuwe constructies bekijkt met de oude walk-ups die de buitenwijken van de metropool bedekken, zie je de gevolgen van een duidelijke verschuiving in de amerikaanse houding tegenover buitenstaanders en tegenover zichzelf.

Er is een antropologische/psychologische gedachtegang die samenlevingen verdeelt in collectivistische en individualistische culturele geloofspatronen.

Collectivistische samenlevingen bouwen hun identiteit rond het welzijn van de groep. Ze maken zich meer zorgen over wat familieleden en ouderen van hen denken.

Ze gaan samen in huishoudgroepen. Landen met overwegend collectivistische culturen zijn mexico, rusland, china, india, het grootste deel van scandinavië en een groot deel van afrika.

De vakantiemaaltijden gingen van een iets meer uitbundige versie van het gewone zondagse diner naar grote pretentieuze evenementen waar jonge mensen hun ouderen moeten choqueren en afschrikken met behulp van de aankondiging van hun trendy route om tradities te trotseren.

Werken in de huishoudelijke zaken is nu alleen "cool" als je met de haak of boef de leiding overneemt, nieuwe technologie gebruikt om het om te draaien en het verbluffend succesvol maakt in de ogen van buitenstaanders.

In werkelijkheid bleef een groot deel van de huurbevolking zoals het was, familieorganisaties die leefden in structuren van voor de tweede wereldoorlog die steeds ouder werden.

Als je nu niet blank bent in chicago, is de kans groot dat je in het collectivistische chicago blijft. Tegenwoordig bestaat de huurpopulatie van chicago zowel uit jonge individualisten van de vierde generatie als uit collectivistische families, maar de onderneming ziet en dient alleen de eerste terwijl ze de laatste negeert.

Wanneer iemand uit een collectivistische subcultuur in de problemen komt, zullen buitenstaanders zeggen: "wat een vreselijke omstandigheid is hem overkomen! we moeten helpen.

" wanneer iemand uit een individualistische cultuur hetzelfde verschrikkelijke geluk heeft, nemen buitenstaanders een extra minachtende benadering.

'ze heeft dit over zichzelf gebracht door haar eigen slechte keuzes. Er moet iets mis met haar zijn. We moeten haar vermijden. '.

Wanneer een persoon zijn huur of zijn rekeningen niet kan betalen, kan het motief bovendien zijn dat een onverwachte ruil van werk, een overlijden in het gezin, een onverwachte ziekte, een vergeten studielening die vervalt.

Het kan ook zijn dat ze duidelijk onverantwoordelijk zijn. Men kan de ware reden niet weten, maar de individualistische levensstijl van verhuurders in de vs veronderstelt luiheid en boosaardigheid.

Dus we hebben de moderne condominium-applicatie waarbij elke huurder moet worden gescreend op vreselijk krediet, onbetaalde schulden en eerdere uitzettingen met de implicatie dat deze problemen kenmerken zijn van slechte mensen in plaats van slechte omstandigheden.

Collectivisten zoeken woonruimte waar ze samen kunnen wonen. Ze gaan samen op zoek naar appartementencomplexen in de buurt van huidige familieleden die hen voorgingen in het land.

Ze zullen lijken op flats met eetkamers en enorme open ruimtes. In chicago clusteren ze deze vaardigheid in oudere buurten met de gebouwen van voor de tweede wereldoorlog.

Als ze voorspoedig zijn, zullen ze oversteken naar huizen in de buitenwijken, niet langer naar kleine hokjes in het centrum. Of ze zullen, net als de indiase familie, enorme clusters flats opkopen en combineren.

4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines

Appartement met culturele invloeden voordelig hotel hamburg barmbek lcah - all tips ideeën

Appartement Met Culturele Invloeden Voordelig Hotel Hamburg Barmbek Ibis Styles

Abbildung. Afbeeldingsbron : all.accor.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Tafel Van Eiken Boomstam Boomstam(Rand)Tafel Met Zes Ideeën 5X Oude Deuren In Het Interieur 220 Beste Ideeën Over Binnendeuren Op Pinterest 6X Axor Urquiola Badkamercollectie Ideeën 6X Tuin Dakterras Combinatie Tips X Zweeds Design Wishbone Chair Ergonomics And Danish Modern Furniture Ideeën Verbouwing Kinderkamer Lola La Log En De Schatkaart 4X Tafeldecoratie Voor Kerst En Nieuwjaar Ideas For A 'Zero Waste' Christmas Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5X Man Cave Tijd Tips 4 Binnenkijker Hout En Wit Zelf Een Antiek Midden 4 De Echte Leuke Woonwinkels 15X Leukste In Eindhoven & Tilburg 5X Pastel Muur Inspiratie Tips 4 Tv Hoek Inrichten Tips Om De Perfecte In Te Richten X Moderne Klassieke Woonkamer Tips 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën